- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Már ne is haragudj, de szerinted az rendben van, hogy nekem kell gépről gondoskodnom még olyan órákra is, ahol tervezés van (pl. Autodesk Inventor és AutoCAD)? Mert szerintem nagyon nem. És akkor még vedd hozzá azt is, hogy nem csak a gépről kell nekem gondoskodnom, hanem a kellő szoftverekről is. Ilyen például az Office 2007, vagy épp az említett tervezőprogramok (ebből legalább van 3 évig ingyenes licenc). És ez nem csak egy órán fordul elő, sőt. Volt, hogy még iskolabörzére is nekem kellett gépet vinni, hogy a leendő diákok egyáltalán lássanak tervezőprogramot élőben, ne csak szóban magyarázzák el nekik, hogy van ilyen is.
A szülők pénztárcájára meg annyit, hogy az utolsó fillérig saját pénzből vettem a gépet. Na meg nem hiszem, hogy havi 80.000 Ft-ból olyan sokat tudna adni anyám, ha kérnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest