Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Az én agyam is 20nm-et mond egyértelműen, csak olyan nagyon kussol erről a Samsung, hogy a fene se tudja. Az hogy DDR-t gyártanak vele nem jelent semmit, Apple se véletlen nézelődik másfelé. FD-SOI-val meg a ST-Ericsson megmutatta hogy lehet csodát csinálni, és a tavalyi szájkaratéjuk után is úgy gondoltam, hogy ezzel lehet úgy egyáltalán.
A 1,3 elvileg mindenre vonatkozik, ha HMP és elvileg az, többi b.L-nél is az Antutu a nagy magok órajelét mutatja végértéknek.Allwinner-eset láttam 1 hete az hatalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest