Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Oh, igen! A WoW manapsag teljesen mast jelent, pedig en a mai napig elo-elo veszem, ha csak emulatoron is. 2000-ben meg egy 386sx-em volt, erre irkaltam sokmindent (3d-modellezo, Dosos gui, stb), minden byte szamitott. Emlekszem arra a hihetetlen sebessegnovekedesre, amikor az assembly-betetekbol elhagytam a BIOS-hivasokat es sajat kodokat irtam helyette. Es utana a P166! Akkor nyergeltem at linuxra, mindjart le is tudtam jatszani DivX-et a 166-oson 32 edo, es s3trioval. Kesobb meg egy MatroxG200-ra is futotta (ok, ajandekba kaptam). Az azt koveto Duron900 meg most is megvan. HTPC, es majdhogynem fullpassziv. Aztan visszavaltottam egy P133-ra, mert az laptop volt, raadasul DELL. Gyakorlatilag az is eleg volt mindenre, bar kicsit furan neztek ram az egyetemen, amikor az akkor 10 eves geppel tartottam a bemutatot a beadandorol. Az is megvan, bar eppen parkol. Vegeredmenyben az elso modern gepemet 2005-ben szereztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest