- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goe
csendes tag
"És ha megnézed, mosolygó futót nem sokat látsz, bicajost annál többet."
Egyébként van benne igazság, a futás lehet, hogy tényleg szenvedősebb a bringázásnál, de szerintem ugyanúgy élvezhető. Szeretek bringázni, de inkább túrákat csinálok vele, mint edzek, másrészt meg már egy ideje hulla a vasam és most nem is nagyon szeretnék/tudok újat venni. Úgyhogy egyelőre marad a futás, persze benne van a pakliban, hogy később belekóstolok a komolyabb bringázásba.
Összességébe véve szerintem mindkettőnek megvannak a szépségei, a futáshoz kicsit talán őrültebbnek kell lenni, de ugye túrázó vagyok, szóval ez pipa
Edzésre, ahol kihajtják az emberből az életet soha nem mennék, csak magamtól csinálom és feszegetem a határaimat, de csak addig amíg élvezem is. -
ncc1701
veterán
A futás a 4 lábú állatoknak való! Próbálj bicajozni, kb ugyanannyi kalóriát égetsz, viszont gond nélkül tudsz több órát is egyhuzamban tekerni. És ha megnézed, mosolygó futót nem sokat látsz, bicajost annál többet.
Csak egy jó tanács volt. Asszony anno futott, de ma már sokkal inkább bicajozik, én 2-3 évet atletikáztam, de annyira megútáltatták velem az edéseken, hogy tizen éve egy métert sem vagyok hajlandó futni. Szintén bicaj.
-
Goe
csendes tag
asci: Köszi, Neked is kitartást hozzá!
Igen az ízületi sérülésektől tartok én is egy kicsit, remélem sikerül valamennyire elkerülni. Köszi a linkeket! A cipőről olvastam én is, kezdésnek sajnos nem tudtam túl nagy összeget szánni egy profibbra, így egy olcsóbb, viszonylag normális Decathlonos cipőt vettem. Igazából kényelmes, ha már belejöttem a dologba azért beruházok egy jobbra.
jeri: Köszi a tanácsokat, megfogadom! Zenét nem is akartam hallgatni, egyrészt szeretem hallani, hogy mi történik körülöttem, másrészt meg amit írtál is, igyekszem a légzésemre meg a mozgásomra koncentrálni. Lesz még mit tanulnom ebben
-
jeri
tag
Cooper tesztet csináld meg, lesz viszonyítási alapod.
Probaljunk meg először a ritmust, lépés nagyságot megtalálni, vagyis kezdetben kőkeméményen magadra, mozgásodra kell figyelni,gondolatban akár lefutni egy rövidebb távot.A muzika nem biztos hogy segít.
Találjuk meg a mostani sebességünket: km-es tavon jo az a 6,5 perces kili kezdetnek.
Bemelegítés,levezetés is lehet majd egyre gyorsabb iramú /minimum 20-20 perc.
Később ha érzed a lassulást, HITT meg TABATA.
Anatómiai talpbetét a legjobb barátod.
Lépcsőn való futás is nagyon jó dolog.
Mihamarabbi gyógyulást az első tapi bőnye gyulladásodból, Iiliotibialis szalag szindróma fájdalmából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrotik routerek
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest