Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibomol3
tag
válasz
gameradam89
üzenetére
N9 Qtweak-kal sokkal könnyebb.
Szinte csak a .apk fájlt kell fel rakni a telóra aztán Qtweak-kal telepíteni ami csak két érintés nem lehet hibázni+ a Qtweak rengeteg dologra is jó még ezen kívűl.
[link] -
ƬΛЯΛ
senior tag
hú a betyár mindenit
ezt nem gondoltam volna 
-
HuMarc
veterán
válasz
zs4k0s3mb3r
üzenetére
Ja értem
Nem is tudtam, hogy Jollának kell ejteni, és nem Dzsollának. -
quailstorm
félisten
Ez elég lesz?
Hogy kiadják-e? Nemhiszem, de majd meglátjuk. Még az is lehet... -
HuMarc
veterán
válasz
zs4k0s3mb3r
üzenetére
Erről valami hivatalos infót tudsz linkelni?
(Arról, hogy N9-re lesz Sailfish) -
quailstorm
félisten
válasz
banhammer
üzenetére
konkrét az apk fájl kell hozzá. Ha meg olyan balfék vagy hogy másik eszközön, nitdroidon megveszed leszeded, majd szembesülsz vele hogy a legfrissebb nem fut, akkor no comment. Kötelező a warez, ez van...
NITdroidra ellenben érdemes vásárolni, pl unokatesóm MinecraftPE-t még anno azon vette N900-hoz. -
banhammer
veterán
A jatekokat igy meg lehet vasarolni a Google Play-en vagy a viragboltbol kell letolteni azokat?
-
BloodRay
veterán
Ez a telefon a megjelenése óta tetszik... Érdekes volt az írás.

-
Just486
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hát igen, a fejlesztés az apkenv körül lehetne kicsit koncentráltabb.
Mondjuk annak biztos meg van az oka, hogy az iszákos orosz miért saját buildet használ. Elég sok mindenbe kell beletúrni, hogy egyáltalán bootolható legyen a rendszer.Konyi, köszönöm neked is

-
quailstorm
félisten
Nagyon utálom elővakarni abból a szar fórummotorból az apkenvet... mert bezzeg a fő weboldalról törölni kellett...
Legutóbb is valakinek a komplett installját másoltam be, de találtam még: [link]
az enyém még 2012. dec. 26-án került telepítésre. Majd meglátom mi lészen.
harmattan meg fremantle binary meg ugye nem azonos...ez a szervezetlenség sztem még rátesz egy lapáttal a baromságra...
azt se értem hogy van van N9, meg N900, akkor miért nem portol Alexej CM7-10-eket más ilyen telókról? Pl Motorola Milestone, meg LG Optimus black... ammá legalább stabil... -
Just486
senior tag
válasz
zs4k0s3mb3r
üzenetére
Erről a részéről sajnos aztán tényleg végképp nem tudok semmit. Nem értek én a programokhoz, épp annyit tudok mindig csak meg róluk, amennyi a futtatásukhoz kell. Ha ez segít, akkor a projekt "hivatalos" github oldala itt elérhető. Ebben vannak a modulok, meg egy csomó minden más, amiről nem is tudom, hogy micsoda

-
zs4k0s3mb3r
csendes tag
Szólíthatsz így, nem visz el a Zsákosember

Ez nagyon érdekes, alaposabban bele kellene néznem a forráskódra, mert így első blikkre nincs ötletem, mi az ami alkalmazás-specifikus, de nem kell feltétlen maga a játék forrása ahhoz, hogy megírható legyen.
Más, ami feltűnt, hogy SDL-t, meg JNI-t használ, tehát elvileg PC-n is működésre lehetne bírni (?), persze némi haxolással.
-
Just486
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Dobok fel apkenv binary -t is a modulos megosztási mappákba, a hozzászólásod alapján te fogsz tudni mit kezdeni vele
Viszont ha jól tudom, ez is ugyan az a 2012 -es verzió, azóta csak a telepítőt és a modulokat fejlesztették. Fórum linket az utolsó oldalon találni, nem tudok róla, hogy máshol nagyobb mennyiségben információk lennének elérhetőek. És egyébként igen, ez rosszabb, mint a NitDroid, pedig az sem éppen egy összeszedett projekt.Zsákosember - ha szólíthatlak így -, pontosan nem tudom, elvileg a közvetlen forráskód nem szükségszerű, de hogy pontosan milyen kódrészletek alapján állítják elő a működő modulokat, azt nem tudom megmondani.
-
zs4k0s3mb3r
csendes tag
Köszönet ezért a remek cikkért

Ennek több gyakorlati értelme van, mint a Nitdroid-nak. Azt jól értem, hogy a modulok fejlesztéséhez nem szükséges maguknak a játékoknak a forráskódja? -
quailstorm
félisten
Tudsz dobni valami infót a super hexagonról, meg valami új APKenv-et. Kicsit kiestem belőle... Egyszer is alig találtam binaryt. Most nekem a fruit ninja 1.5.2 megy hanggal, csak nem ment(állást, vagyis highscoret statot, de hátteret blade-et igen), semmi más nem izgat. De hexagon modulet nem láttam eddig, egyébként meg segmentation fault. Ja és valami 2012 decemberi az apkenvem

Meg a tetejében N900-am van. De ha dobnál pár frissülő fórumlinket megköszönném. Kb ez a legködösebb fejlesztés a mobilra mindközül...modult már le is szedtem, kősz
-
konyi79
addikt
Nagyon jó ismét, köszönjük!
-
Tikakukac
titán
válasz
electrodoki
üzenetére
Nyilván lehetne egyszerűbb is, csak ugye Nokia fronton szerintem töredéke a fejlesztők ereje, mondjuk a hd2-höz képest, pedig a haxolás ott is hasonló méretű.
-
Just486
senior tag
válasz
electrodoki
üzenetére
Más nevében nem tudok nyilatkozni, de nekem ez nem szenvedés, hanem hobbi

Ezt a telepítést sem azért csináltam, mert szükséges lett volna (szinte egyáltalán nem játszok - nem csak telefonon, hanem úgy általában véve sem), hanem mert érdekelt a fejlesztő elképzelése, és a kivitelezés lehetségessége és minősége. Ha valaki androidra vágyik, annak tényleg felesleges apkenvvel meg NitDroiddal babrálnia, mert egy olcsó kínai vacakkal ilyen szempontból jobban jár.Egyébként lehet, hogy a telepítés bonyolultnak tűnik így a leírások alapján, de valójában - az információk és letöltések kikutatását nem számolva - kb egy 15 perces művelet az egész.
Mateosz, köszi, de tényleg nem az én érdemem egyik sem, ezeket a programokat megírni az igazi meló, nem működésre bírni és bemutatni.

-
icezozo
addikt
Jó ez az N9

fog ezen még más is futni
( Jollaaaaaaa ) -
electrodoki
aktív tag
Gratula az íráshoz!
De megéri amúgy ennyit szenvedni egy Nokiával? NEM KÖTEKEDÉSBŐL KÉRDEM, tényleg érdekel. -
Mateosz
aktív tag
Gratulálok! Olvastam a dualbootos írásod is!

-
Just486
senior tag
válasz
gameradam89
üzenetére
Üdv az oldalon!
Biztos le lehet írni egyszerűbben is a telepítést, de ennél egyértelműbben kötve hiszem.
Azt javaslom, hogy olvassad el még 2-3x a cikket lapról lapra, aztán vedd magad elé a telefont, és olvasás közben hajts végre minden lépést. Elvileg nem szabad meglepetés érjen. Ha mégis, én hibáztam valahol. -
gameradam89
csendes tag
Nekem is N9 telom van

Nincs egyszerűbb installálása telóra ?
-
Maxentius
addikt
Not bad, egy komplett Dalvik VM is kerülhetne alá, az még pöpecebb lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt nem gondoltam volna