Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldbone'76
tag
Sziasztok, szeretnék venni egy 930-at. Ma voltam is egyet megvenni, de sajna a frontján volt egy kis karc, illetve több is. Elég minimális volt de engem zavart. Mindennapi használat során talán észre sem vettem volna, de a tudat, hogy van karc... Szóval inkább nem vettem meg.
Mivel nincs témaösszefoglaló mint pl a lumia 520 topikban, ezért nagyon örülnék, hogy ha valaki, aki otthon van ebben a témában elmondaná, hogy mire kell odafigyelni. Olvastam pl lilulásról, kijelző elállásról, meg volt valami ami csak bizonyos kapcsolódásnál (nem emlékszem, hogy wifi, 2g vagy 3g) jelentkezett.
Sokan csere telefont árulnak. Annak a gari ideje mennyi? Van-e olyan széria amit nem szabad megvenni?
Stb...Jelenleg egy 520-asom van. Nagyon szerettem amig le nem esett és kókleren lett megjavítva itt helyben ahol lakom. Azóta egy büntetés használni. Sajnos nem volt időm visszavinni hetekig, utánna meg már nem is próbálkoztam mikor ráértem. De ez lényegtelen....
A lényeg, hogy nagyon megkedveltem a rendszert, váltanék nagyobbra.
Jó áron a 830 szinte 930 árban mozog használtan, illetve újnak hirdetetten. Kb 90e Ft. Ennél még akár olcsóbban is hozzá lehet jutni 930-ashoz. legalább is bizom benne, hogy találok kifogástalan, vagy legalább kifogástalan fronttal rendelkező példányt.Sajnos se időm, energiám nincs átnyálazni több mint 6000 hozzászólást.
Szóval jó jönne egy kis összefoglaló.
Köszönettel: Oldbone76
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresünk dokkolókat
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest