Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Ezek szerint Magyarországon a mobil telefonokra külön jogszabály vonatkozik? Persze elhiszem amit írtok, csak szerintem ez egy cseppet törvénytelen, de vitázni ez ügyben senkivel nem akarok és nem is fogok. Szerencsére nekem még egyik telefonommal se volt soha gondom, még szervizben se járt egyik sem se garancia idő alatt, se utána, sőt az egyéb műszaki cuccaim közül is talán egy videókártyával és egy HDD-vel volt gondom korábban (a mostani TV-n kívül amit fentebb írtam) de a kártya és a merevlemez helyett is kaptam egy újat, és mindkét cuccnál az átvételtől indult a garancia idő. Ezek a tények részemről, ami számomra továbbra is azt mondja, hogy ha egy teljesen másik új készüléket adnak cserébe, akkor annak elölről kezdődik a garancia ideje és nem a korábbi berendezés garancia ideje folytatódik, hisz az már egy másik termék más gyári számmal más alkatrészekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest