Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sajnos nem kaptam még választ arra, hogy a hívásvárakoztatást hol a fenében kell bekapcsolni?
-
Virág et.
senior tag
Két újabb marhaság:
- Térkép/HERE Drive-ban a hangerőszabályzó a csengés hangerejét állítja, kézzel kell átváltani a Média/alkalmazás-ra...
- bejövő hívásnál nem lehet kijutni a főképernyőre a Windows gombbal, csak ha felveszi az ember vagy elutasítja -
kopidoo
senior tag
Megnézné valaki, hogy ha egy kezdőképernyőre kitűzött kontakttól email érkezik, akkor a csempén jelzi-e, mint 8.1-nél. Köszi.
-
Takvan
tag
válasz sasa58 #17107 üzenetére
Firmware frissítés csak a WDRT használatával jött, az gyalulta a telefont, de utána visszaállítottam a biztonsági mentést és szinte minden jó volt. Ekkor még 8.1 volt e telon. Ha van olyan alkalmazásod aminek van mentési lehetősége, akkor azt csináld meg, mert úgy rémlik, hogy volt olyan, hogy az alkalmazáson belüli tartalmat így tudtam visszaállítani.
Ezután telepítettem a W10M-et és HR nélkül megmaradnak az alkalmazások és a beállítások.
Ha jól értelmezem Itt azt szokták tanácsolni, hogy a 8.1-es biztonsági mentést ne állítsd vissza a W10M-re.[ Szerkesztve ]
-
-
pippin12
tag
Mai insider buildban végre jó videó felvétel közben a hang, alakul ez.
[ Szerkesztve ]
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Ezt írtam a Microsoftnak, tudnátok megoldást erre a problémára, 735-ös telefonom van
Nokia 735 telefonomat frissítettem win 10-re
Kamerázás közben, ha az SD kártya megtelik egyszerűen összeomlik az egész rendszer a videót nem menti le a telefon! Hibakód: 0XA00F425E (0X80070070)Windows 7 esetén a rendszer soha nem fagyott le, mindig lementette az általam rögzített videót, és utána kilépett, ha megtelt a memória kártya!
Kérem jelezzék kihez fordulhatok panaszommal! Mi módon lehet visszaállítani a régi kamerát vagy hogy lehet Win 8-asra visszafrissíteni mert jelenleg használhatatlan a kamerázási funkció!
-
Takvan
tag
válasz sasa58 #17111 üzenetére
Hááát megmondom őszintén hogy én 8.1 -nél párszor kipróbáltam, de előtte megszoktam az iGO -t és éles helyzetekben inkább azt használtam. Egyébként szerintem elég jó volt akkor is. Mondjuk lakásban wifi nélkül valóban tévedett akár több száz métert is, de wifivel szinte azonnal jól pozicionált. Kocsiban offline sem nagyon szokott tévedni, csak mintha késve reagált volna. Tehát már szinte beestem a kereszteződésbe, mire szólt, hogy merre is menjek. W10M -mel ma próbáltam ki először a HERE-t, valóban a csengőhangerőt módosítja alapból. Viszont ami meglepett, hogy egy helyen mondta előre, hogy tartsak a jobb oldali sávban. Mintha eddig nem lett volna benne sávinfó, vagy most sincs. Egyébként menet közben elég gyorsan megtalálta a pozíciót, nem dobta el a jelet, tehát nem volt vele gondom. Most időben is szólt. Egy helyen a mezőben "ment", de ez a térkép hibája, mert még nem ismeri azt az utat.
Hát ennyi, nem tudom tudtam-e ezzel segíteni. -
sasa58
tag
válasz Takvan #17121 üzenetére
Köszi, itt többünknek (735 is) problémás volt az utóbbi időben a navigáció, HERE-vel és más progival is. Sokszor egyáltalán nem talált jelet, vagy nagyon messzire (több km) pozícionált, vagy eldobta állandóan. Azért kérdeztem, hogy W10-nél észlelhető-e valami változás. Persze, ha Neked 8.1-en is jó volt...
-
this is life
Ármester
válasz Nasuto #17117 üzenetére
Egyenlore a Redstone-t hagyd ki , ugy merul tole a telefon mint a ritanic, video lejatszo bugos, az alkalmazas lista betu meretenek skalazasa szinten , a navi ok , @ bug a multe , a rendszer porgosebb de kikapcsolt kijelzonel , es ugy hogy a hatterben nem fut semmi ,meg is melegszik a telefon... a restart se segitett. Igy wdrt 8.1 majd vissza win 10 th . Amugy egyik w10 se eri el tempoban a 8.1 szintjet , bat az rs mar kozelit hozza . Persze ha tesztelni szeretned akkor mas a leanyzo fekvese..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-szabi-
őstag
Hi
Milyen programmal tudom lementeni a névjegyzéket és az üzeneteket?
üdv
szabi -
-szabi-
őstag
válasz this is life #17127 üzenetére
Szeretném offline megoldani, mint symbian esetén OVI.
Fentebbi programmal mentett "msg" file PC-n nem olvasható. -
törölt tag
Képeket be kell lépni face-re aztán mindenkinek lementi onnan
-
this is life
Ármester
válasz -szabi- #17128 üzenetére
Lehet sajna nem lesz szerencsed , nem uszod meg a felhobe mentest , majd onnet export, bar kerdes hogy a kepeket amik q nevjegyekhez vannak exportalja e . Tudom mire gondolsz , en is hasznaltam symbin , de nem tennem ra a nyakam hogy wm-en van e erre lehetoseg . Esetleg az outlookal de ez csak tipp mert nem probaltam még .
Kalm
S ha nincs facsebook ? Nekem van de nagyon keves ismerosom profilja van meg a fb-n es telefonkonyvben ....170 telefonszam ,96 fb ismeros ... 😁[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
törölt tag
válasz this is life #17131 üzenetére
Ha nincs akkor csinál és legyen több ismerősöd. Ez már nem "trendi" 96 ismerős
-
MKLS
aktív tag
Érdekes ez a W10M... Első pár napban minden jó volt, aztán sima átlag használat mellett 2 napja kezdődtek a hibák, elment az email értestési hang ami flottul működött, 2 nap alatt 2x újraindult a telefon, aztán ma eldobta a wifi jelet és nem is érzékete azt (itthoni), restart után jó lett. Furcsa dolog, mert pár nap használat után jöttek csak elő nem a kezddetektől fogva.
-
this is life
Ármester
válasz domojko #17134 üzenetére
Azert annyira nem huznam le , kop kop de nalam semmi gond, kiveve en hogy tegnap kiprobaltam az rs-t , de ment is vissza a th2... nalam stabil a 164 th2 build. Annyiban nem erteni hogy ugyan azon a tipuson az egyiken miert jo es a masikon miert nem ....???? Ha csak nem a fw verzio kavar be valamit ...
-
zsoltyyy
senior tag
-
-szabi-
őstag
válasz #65388800 #17132 üzenetére
Nincs facebook és nem is lesz.
Feltettem ezt az Asztali Windows Phone alkalmazás-t, de olyan buta semmire nem jó.
Mikor megvettem a telót, nem figyeltem és outlook-ra online feltöltötte a telefonjegyzéket.
Nagyon körülményesen szerkeszthető és a képek ott is elvesztek.
Arra van valami, hogy lehet backup progi által mentett msg filet megnézni PC-n?üdv
szabi -
törölt tag
válasz -szabi- #17139 üzenetére
Nem értem miért baj ez ha feltölti őket? Legalább nem fognak elveszni. Az okos telefonnak pont ez a lényege.
De sokkal egyszerűbben azt is meg lehet csinálni, hogy csinálsz egy google fiókot oda felrakod a névjegyzéket és sokkal könnyebben tudod szerkeszteni abban.
Ha netán sim kártyában gondolkodsz ennél a telefonnál sajnos már felejtős mert nem szereti ahogy a 2G-s hálózatot sem.
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
válasz #65388800 #17140 üzenetére
Nem sim kártyában gondolkodom .
Mindössze offline backup-ot szeretnék, de akármennyit keresgélek nem találok.
Ez a contacts+message backup meg PC-n kezelhetetlen formátumot ad.
Már vagy 5 MSG file kezelő programot próbáltam mind sikertelen.
Symbian alatt olyan egyszerűen ment a dolog, hihetetlen itt meg sem lehet csinálni.üdv
-
this is life
Ármester
válasz -szabi- #17141 üzenetére
Nalam vcard formatumban menti a kontaktokat az contacts and message backup , a vcard meg hasznalhato..ket mappaba ment nekem , egy nevjegyzeknek , egy pedig az uzeneteknek . A telefon fajlkezelojeben nezd meg .
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
válasz this is life #17142 üzenetére
Az sms mentése MSG formátumban történik amit PC-n semmivel nem tudok megnyitni.
-
-szabi-
őstag
Ha a teló saját adatátvitel funkciójával csinálok backup-ot akkor az üzeneteket VMSG formátumban menti.
Esetleg ezt meg lehet nézni valamilyen programmal? -
bkri
tag
Hát... Amikor már nem irja ki a csuda hív... Pffff... Ment vissza 8.1
Elég vicces a dolog... Az aksi idő is valóban jóval gyengébb 10-én...
Ez van. Olyan mintha egy félig kész rendszer lenne ez a 10...
Saját maguk verik bele a Windos Phone koprsólyába a szögeket... -
Tin
veterán
mielőtt beveritek az összes szöget, lenne egy kérdésem: használt már valamelyikőtök iphone-t főverzió váltáskor?
csak mert legalább ennyire bugos, a 7-es óta kiadás után fél év kell neki hogy tényleg stabil és nagyjából bugmentes legyen (mint a WP8.1), pedig kevesebb modellen kell mennie, és legalább 5x annyian használják (bár ez változik, de ennyi minimum).
szóval óvatosan azért ezekkel a kijelentésekkel. én nem raktam fel, de amiket itt olvasok tőletek, az eszembe juttatja az iphone-os időket, pedig már akkor is óvatos voltam (hónapokat vártam) a frissítésekkel. az androidot meg inkább hagyjuk.
ja, és ios-nél van kb 2 heted visszaállni a közvetlen előző verzióra, aztán utána annyi a lehetőséged, hogy megszokod.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltyyy
senior tag
7es-ről nem tudok nyilatkozni, de az 5, 6 teljesen zökkenőmentes volt.
Már nem tudom melyik volt, ahol behozták a fentről lehúzható navigációs sávot(talán 6), de ott volt egy kicsi lagg néha.Arról nem is beszélve, hogy a lumia950 fél éves készülék... Azóta béta szoftver van rajta.
-
-
shteer
titán
Valamivel?
Szvsz nem állja meg a helyét amit írtál. Párom a 4S-ét főverzióra frissítette amint kijött az iOS9.
4,5 éves telefon. Érezhetően lassabb mint anno a kiadásakor, de hibamentesen működik.
Ismeretségi körömben sem panaszkodott senki hibákra.
Saját tapasztalatom még kevés.[ Szerkesztve ]
..szerintem jónak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok