Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tegnap óta vagyok 735 tulaj (1. WP telefonom), és volna pár kérdésem, remélem tudtok segíteni.
1. Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy bejövő hívásnál ne legyen zároló képernyő, ne kelljen kétszer kattintani? Először felhúzni a képernyőt, aztán hívásfogadás. Hanem jó lenne, ha egyből a hívásfogadás/elutasítás opciókat látnám.
2. A Játékok appon belül létrehoztam azt hiszem egy új Xbox profilt, aminek magától adott egy Playerxxxx (sok szám) nevet. Ezt hogy tudom törölni, és a saját xbox fiókomat csatlakoztatni?
3. Most bonyolítottam le nemrég hívást először a telefonon, engem hívtak, és a másik fél panaszkodott, hogy szaggatva hall, mintha nem lenne térerőm. És most nem tudom, vajon melyik oldal problémája ez. Remélem nem az enyém. Másnak esetleg volt/van problémája hívás közbeni hangminőséggel, vagy nyugodjak meg, nincs vele gáz!?Ezekre a kérdésekre várnék választ tőletek, aztán lehet, hogy lesz még! Köszi előre is!
-
Gabesz87
veterán
válasz zombinyul #2814 üzenetére
Akkor szokjak hozzá, hogy előbb felhúzom, aztán hívás fogadás. Hát ez elég hülyeség, de mindegy, azt hiszem meg tudok vele barátkozni. Amúgy én is T-s vagyok, meg mindenki családon belül. Ennek ellenére én nem gyakran tapasztaltam hívásproblémákat korábban Androidon. Jó persze, volt néha, de azért nem olyan sok. Na, köszi az Xbox-os tippet, majd kipróbálom mindjárt.
-
Gabesz87
veterán
Amúgy ha teszek egy mem.kártyát a vasba, akkor arra menti az új appokat, amit leszedek, meg esetleg a frissítéseket? Vagy kártyára csak médiát tud, képek, zene, videó?
Apropó, ha belépek az alkalmazásboltba, és rámegyek, hogy saját alkalmazások, miért nem látom őket? A főkérnyőn a csempén van egy szám (33), gondolom az a saját appokat jelenti, amikre frissítés érhető el. De be szeretném állítani, hogy mit frissítsen és mit ne. Gondoltam, az áruházban lehet beállítani, csak nem értem, miért nem jelennek meg.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz zombinyul #2819 üzenetére
Hm, fura. Úgy jelennek meg amúgy, hogy ha belépek oda, hogy saját alkalmazások, üres a lista, de fent az értesítési sávban megjelenik egy üzenet, hogy 33 (vagy nem tudom már mennyi) alkalmazás beavatkozást igényel, és ha arra kattintok, ott vannak a letöltések alatt az alkalmazásaim. Meg van egy előzmények fül. De lényeg, hogy a letöltések alatt az alkalmazásokat mindet frissíteni akarja. lehet, hogy csak utána fogja látni az Áruházban normálisan a saját alkalmazásaim alatt? Csak amíg nem veszek bele kártyát, nem akarok frissítgetni, hogy fölöslegesen ne foglalja a teló memóriáját. Ezért kérdeztem, hogy van-e, amit kártyára tud tenni.
Másik kérdés: az előbbi xbox live-os account problémámmal kapcsolatban...én egy gmail-es címet állítottam be Microsoft fióknak. A fiókoknál azonban ezt nem nagyon tudom megváltoztatni. Mert a live-os profilom egy Microsoftos hotmail fiók azt hiszem. Szóval gondolom, ha azt állítanám be, akkor a Játékoknál is normálisan látnám az Xbox profilomat.
-
Gabesz87
veterán
Bennem az a kérdés merült fel még, hogy ez nem tudja azt, hogy tárcsázóban, ahogy nyomom a gombokat betű szerint, akit hívni akarok, előhozza a megfelelő találatokat egyből? Az Advance-m tudta ezt, és nagyon szerettem, gyorsan lehetett így hívni valakit, nem kellett a telefonkönyvből keresgélni.
Ja, meg a másik, hogy a GPS-nek nincs külön bekapcsoló gombja, mint a WiFi-nek, BT-nak? Magától aktiválja, amikor szükség van rá (térkép, navi), és egyéb esetben ki van kapcsolva? -
Gabesz87
veterán
EZT az SD kártyát néztem ki, mit gondoltok, jó lesz bele? Igazából a mezei Class10 is megfelelne, csak nincsen jelenleg a hardverkerben.
Másik kérdésem, hogy a lottóra való figyelmeztetést hol lehet kikapcsolni? Mindig jelez a sorsolás napján délelőtt. De nem tudom, ez melyik alkalmazás. Néztem a Telekom-ban, Mobilvásárlásban, de nem találtam.
-
Gabesz87
veterán
Én a Corvinban lévő T-ben vettem át a telót, és ingyen adtak nano SIM-et is.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
A csempék háttere amúgy mitől függ, hogy átlátszó-e, vagy színes homogén háttere van? Be lehet állítani valahol, vagy alkalmazásfüggő?
-
Gabesz87
veterán
válasz morschergabe #3026 üzenetére
Az világos, de akkor a galériából beállított kép nem látszik, nem? Szóval vagy egyszínű háttér van, vagy egy beállított kép, csak akkor némelyik app átlátszó, némelyik kék hátterű. Pedig amúgy meg narancssárga témaszín van beállítva.
Képernyőfotót amúgy lehet csinálni valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Dany007 #3032 üzenetére
Tegnap mi is kicsit furcsalltuk a működését. Vásárosnamény Hódmezővásárhely utat gyors beállításon Szeged felé javasolta,pedig ezen az úton a 47es az értelmes utvonal. Rövid út beallitason arra vitt, csak valami erhetetlen módon horribilis útvonal hosszt irt ki időben illetve egyszer levitt a 47rol és. Egy gatra akart felvinni. Szóval még én is furcsállom.
-
Gabesz87
veterán
válasz justaview #3047 üzenetére
Nekem is az iGO az etalon, én is azt használtam ezelőtt Androidon, és imádtam. A régi telómat szerintem meg is hagyom csak az igo miatt, max amíg ki nem tapasztalom. Amúgy összességében nem volt túl nagy eltérés a Here Drive és az iGO útvonala közt. Egyszer volt egy kis baki tegnapi hosszú utunk során, szóval remélem jó lesz ez a Drive. Mondjuk láttam lejjebb egy korábbi HSZ-ban, hogy Magyarország térképet le lehet tölteni. Nem értem, hogy a meglévőn felül mit tölt még le, mert így is rendben volt a navi. De persze letöltöm majd, hátha még jobb lesz.
-
Gabesz87
veterán
De pl. a forgalom figyeléshez így is úgyis kell. Jó, persze, az már nyilván sokkal kevesebb adatkapcsolattal jár, mintha még a térkép is online menne. De akkor most ha elvileg nincs letöltve még az a 200 MB-os Magyarország térkép, az azt jelenti, hogy nekem online ment a navigáció? Nem aggódom, mert 1 GB-os keretem van.
justaview: hát ezt sajna most még én sem tudom, de engem is érdekelne, hogy POI-kat be lehet-e állítani célként, mint az igo-ban. Meg szerettem, hogy útközben is pl. ha benzinkutat kerestem, egyből listázta a közelieket. Ez a Here Drive-ben lehetséges? A hozzáértőktől kérdezem
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
A lejjebb említett oldalról én is rendelnék egy 16 GB-os Class10 kártyát, csak épp elfogyott Amúgy a kártyát kikapcsolt állapotban kell betenni, vagy menet közben is be lehet tolni?
-
Gabesz87
veterán
Nekem elég lenne a 16-os, az Advance-ben 8-as volt, az is elég volt. Nem nagyon szoktam zenéket, nagy fájlokat tárolni rajta. Szóval szerintem nekem egy 16-os bőven elég mindenre.
Na majd szétnézek, de hamar szeretnék beszerezni egyet, mert addig nem akarok frissítgetni, letölteni semmit, hogy ne a teló memóriáját hizlaljam.Másik kérdés, ami most merült fel: mindig jelez a facebookos szülinapok miatt, de már 1 nappal előre. Ezt hogy lehet kikapcsolni? Legalább is az értesítést? Az nem baj, ha látom a szüölinapot a naptárban, meg a lezárt képernyőn, csak ne jelezzen, mint az ébresztő. Meg azt sem értem, miért már 1 nappal előbb. A naptárban a beállításoknál látom, hogy ott vannak a facebookos, google-s, Outlook-os opciók, szülinapok, de ha azt kilövöm, akkor gondolom a naptár sem mutatja.
-
Gabesz87
veterán
válasz Intel fan11 #3127 üzenetére
Ha be vannak kapcsolva az értesítések, akkor az ismerősök úgy látnak, hogy mobilon online vagyok? Mert az Androidos messengeren volt olyan opció, hogy aktív, vagy nem. Szóval ki lehetett kapcsolni, hogy ne legyek online chat-en egyáltalán. Vagy erre lenne hivatott az, amit te is írtál, hogy kikapcsolás 1 órára, vagy reggel 8ig? Csak nem értem, miért nincs állandóra kikapcsolt állapot!?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Intel fan11 #3129 üzenetére
Érdekes. Nekem csak facebook van ott, messenger nincs. De amúgy igen, szerintem jelzés lesz, csak hangja nem.
-
Gabesz87
veterán
Az ébresztés (jelzés) hangerejet nem lehet külön állítani?
-
Gabesz87
veterán
Nekem is másodpercek alatt talál jelet a GPS.
-
Gabesz87
veterán
Srácok a Facebook és messenger ertesiteseit nem lehet beállítani úgy,hogy ha gépen megnézem,akkor a telón magától eltűnjön az új értesítés? Mert ezelőtt droidon pl ha messengeren üzit kaptam, és a gépen megnéztem, akkor a mobil már nem mutatta.
-
Gabesz87
veterán
Ez a HDR pontosan mire is jó, valaki leírná érthetően, egyszerűen? Amúgy a tesztben azt írták, hogy szoftverfrissítéssel érkezni fog! Vagy arra ne alapozzunk?
-
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
A sok füles probléma miatt, amiről írtok, gondoltam megkérdezem, hogy akkor milyen füles jó hozzá tutira? Mikrofonos! Nekem van az Advance-hez füles, csak még nem próbáltam vele. Másik kérdés, hogy szintén az Advance adatkábele használható a telóhoz? Gondolom igen, de fene tudja, inkább megkérdezem.
-
Gabesz87
veterán
válasz Dj.Kütyü #3420 üzenetére
Én most váltottam, ezelőtt csak Droid volt nekem is, de őszintén mondom, a sok szarakodás, "hekkelés", állandó tárhely hiány, lefagyás, memória csökkenés, lassulás után felüdülés ez a WP a 735-el! Karácsony előtt vettem pár nappal, és azóta az ég világon semmi bajom nem volt vele! Írnak itt páran 1-2 apró jelentkező hibáról (bugos böngésző, újraindulás, talán valaki lefagyásról is írt már), de én hálistennek semmi ilyet nem tapasztaltam még! Ahogy szokták is mondani, aki nem holmi app mániákus, nap mint nap telepít vmi új sz.rt, annak tökéletes! Szóval bátran tessék váltani!
-
Gabesz87
veterán
Én még mindig nem értek egy dolgot. Kérdeztem is már talán, de választ még nem igen kaptam rá. Ha értesítést/üzenetet kapok Viberen/Messengeren, és gépen megnézem, akkor a telefonon nem tűnik el magától az értesítés, nem lehet ezt beállítani valahol? Mert Droidon egyből eltűnt olyankor.
-
Gabesz87
veterán
Srácok, hová kerülnek az IE-ben netről lementett képek? E-mailből mentettem le egy képet, bár megkérdezte, hogy mentem, vagy megnyitom, én a megnyitásra kattintottam. Akkor lehet, hogy le sem mentette? Mert sem a galériában, sem az IE beállításokban a mentett adatoknál nem találtam.
-
Gabesz87
veterán
Az enyémnek kalandos élete volt. Rögtön azután, hogy megvettem majdnem újonnan (3. kézből), külföldi nyaralásból hazafelé jövet nem jött vissza a mobilhálózat, és itthon kiderült, hogy a telefont letiltották, szóval mondhatni tégla lett belőle. Na ezt egy 20e-es alaplap cserével küszöböltem ki. Nem volt egyszerű találni vkt, aki megcsinálta. Majd egy idő után a képernyő felső része, az állapotsáv, nem reagált, meghalt egy sor, úgyhogy képernyő csere volt. Az árára már nem emlékszem. Szóval sokba volt a teló nekem De ettől függetlenül szerettem. Ilyen lefagyás, hogy nem tudtam felvenni csörgés közben, nekem is volt.
-
Gabesz87
veterán
Az szerintetek mitől van, hogy nem tudom frissíteni az alkalmazásokat? Azt írja az áruházban a letöltéseknél, hogy nem sikerült csatlakozni az Áruházhoz. Net van (LTE), IE-ben bejönnek az oldalak. Mondjuk az előbb nem akart betöltődni semmi, ezért újraindítottam a telót. Gondoltam, talán utána jó lesz az Áruház is, de nem.
Up: rájöttem mi a gond. Az áruházban úgy volt beállítva, hogy csak wifin frissítsen.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Meg tudnátok mondani, hogy az időjárás csempe (meg a lezárt képernyő) miért nem az aktuális helyet mutatja? Pest van rajta még mindig, de lejöttem vidékre. Legutóbb, mikor itt voltam, úgy emlékszem a helyit mutatta, átváltott. De most valamiért nem akar. A beállításokban az van, hogy az aktuális helyet mutassa. Vagy csak bekapcsolt GPS-el együtt működik a hely aktualizálása?
-
Gabesz87
veterán
Hívásvárakoztatást hogy lehet bekapcsolni? Mert sehol nem találok erre vonatkozó opciót.
-
Gabesz87
veterán
Srácok, a rádióban nincsen automatikus csatornakeresés, ill. RDS? Mert nem észleltem, hogy kiírta volna az adó nevét.
-
Gabesz87
veterán
Miért van az hogy Skóciában vagyok,és nem állt át a telefon időzónája? Itt ügye -1 óra van, de az otthonit mutatja. Pedig az idobeallitasokban mind a 3 opció be van kapcsolva.
Masik kerdesem pedig, hogy az IE a felhasznaloneveket nem jegyzi meg? Vagy ezt külön be lehet állítani? Jelszót ne is jegyezze meg, de a felhasznaloneveket jo lenne. -
Gabesz87
veterán
ERRE valaki esetleg?
-
Gabesz87
veterán
válasz krisz727 #6426 üzenetére
Én pont tegnap tapasztaltam ilyet. Első alkalommal karácsony óta, ez idő alatt még nem volt semmi anomália. Újraindítás és alles ist gut.
(#6448) local1: én egy Dension Car Dock for Smartphone-t használok. Az alsó gomb alatt megfogja, így nincs útban. Mondjuk az egyik szivacsot le kellett szedni, így fért bele. Jó áron szereztem, és még kihangosító is! Ismerem a Focust, anyáméknak is Focus II van, a műszerfal teteje elég sík, a Dension-t meg műszerfalra is fel lehet tenni, van hozzá egy ilyen kis ragasztó korong. Nézz szét apron, meg ilyen oldalakon, talán van olcsón.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gabesz87
veterán
Na ma rendesen megszívatott a Here Drive! Gyömrői úton kerestem egy címet, de baromira nem találtam, mert mint utólag kiderült, a Here map-ban rossz oldalon vannak a páros és a páratlan házszámok. Fel vannak cserélve. nem értem, ezt hogy hozták össze.
-
Gabesz87
veterán
Nektek nem szarakodik a Viber? Nekem úgy 2 napja teljesen hülyén működik. Később jönnek csak meg az üzenetek, nem azonnal, meg néha össze vissza, nem sorba. Hiába wifin vagyok, újraindítottam a telót is, de semmi változás egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok