Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
Le lehet cserélni valahogy a gyári billentyűzetet, (létezik másfajta keyboard?)
Főleg a swiftkey jellegű hiányzik, azt nem lehet valahonnan megszerezni winesre? -
maglew
aktív tag
Hangvezérléssel kapcsolatban tudnátok infót, hogy kell beállítani? nem találok róla leírást
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Van-e lehetőség Nokia 735 telefonnál a camera felbontását beállítani? Bárhol nézem nem tudok nagy felbontású fényképet csinálni.Videónál van olyan lehetőség,hogy vissza számolja, hány percet lehet még felvenni?
-
maglew
aktív tag
válasz kornél88 #14619 üzenetére
Én vásárlással együtt (mammutban vettem) felmentem a Hervissel szemben lévő mobilos standhoz, ráraktak egy fóliát és vettem rá egy bőr tokot. Került kb 4000 Ft-ba az egész, de nem karcolódik, leeséskor nem sérül, nem törik a készülék. (nyilván ne dobáld, de nekem esett már le, semmi baja)
Szerintem érdemes megvenni -
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Ezt írtam a Microsoftnak, tudnátok megoldást erre a problémára, 735-ös telefonom van
Nokia 735 telefonomat frissítettem win 10-re
Kamerázás közben, ha az SD kártya megtelik egyszerűen összeomlik az egész rendszer a videót nem menti le a telefon! Hibakód: 0XA00F425E (0X80070070)Windows 7 esetén a rendszer soha nem fagyott le, mindig lementette az általam rögzített videót, és utána kilépett, ha megtelt a memória kártya!
Kérem jelezzék kihez fordulhatok panaszommal! Mi módon lehet visszaállítani a régi kamerát vagy hogy lehet Win 8-asra visszafrissíteni mert jelenleg használhatatlan a kamerázási funkció!
-
maglew
aktív tag
Volt régen olyan hír, hogy win10-es rendszerre fel lehet rakni az androidos programokat is.
(ezzel azért kihúzná rendesen magát a sz..rból a Winphone)Namármost ezzel történt valami fejlesztés vagy nincs tervben ennek a megvalósítása, mert sehol sem találok olyat hogy androidos programot használhatnám.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e olyan program ami egy bizonyos idő után (mondjuk 1 óra leteltével) a telefont teljesen kikapcsolja. (mint a tévén az alvós funkció)?
Másik kérdés, létezik-e másfajta videófelvevő program a gyárin kívül?
A gyárival az a gond hogy 1 óra felvétel után nem rögzíti a filmet és lefagy, odaveszik az addigi felvétel.
Erre van valami megoldás vagy más videófelvevő program? -
maglew
aktív tag
Mi a franc történt dél óta a telefonommal? Hívásindításkor elsötétedik a kijelző...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest