Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz westcoastog #19156 üzenetére
Köszi, megvan.
Számomra szimpibb a 720, mint a 820. A hosszabb üzemidő sokat nyom a latba.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz westcoastog #19158 üzenetére
A 820-nak meg 1 giga ramja van...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Srácok hogy tudok pl egy mp3 at vagy egy torrent filet letölteni a telóra? Mert minden filet megakarna nyitni. Pl a totalcar oldaláról nem tudom az égésteret leszedni mert rögtön online lejátsza... Erre mi a megoldás?
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Dhampir
félisten
válasz westcoastog #19160 üzenetére
+1
-
miqlas
őstag
-
válasz miqlas #19163 üzenetére
Hmmm érdekes! akkor hogyhogy van torrent kliens a telefonra? töltsem le PC vel másoljam a telóra és úgy nyissam meg?
de hogy az mp3 at sem lehet furi számomra. na majd a 8.1 nél talánEszem ágában sincs ezt a telót eladni... Nem őrültem meg
-
Lall
veterán
válasz Lalikiraly #19164 üzenetére
mp3-at pl. a music import appal tudsz letölteni és berakni a music libary-be.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Neurotoxin
őstag
válasz Lalikiraly #19161 üzenetére
Most, hogy így kérdezted, rohantam az oldalra, azt hittem, hogy van már e-heti Égéstér Na majd holnaptól!
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Sehogy nem tudom beállítani, hogy megjelenjen a fogadott MMS tartalma (akár kép, akár szöveg).
A telefon Telenoros, MMS beállításokat is lekértem, kézileg is megadtam egy új profilt a jó beállításokkal, adatkapcsolatot is engedélyeztem, mégsem.Ha nincs adatkapcsolat, akkor az MMS Tárba, vagy MMS Stúdióba megy az üzenet (bonyolult, körülményes bejelentkezni), ha van adatkapcsolat, akkor jön egy üzenet, aminek a feladója 1, a tartalma pedig:
Az üzenetben médiatartalom található. Médiatartalom beolvasása (...kB)
A Médiatartalom beolvasása (...kB) "linkesítve" van, ha rányomok, akkor látszólag megjön ugyanez az üzenet még egyszer.
Tudja valaki, hogy hogy lehetne orvosolni?[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Devas
őstag
MMS küldéshez és fogadáshoz is engedélyezned kell a mobil adatátvitelt (3G).
Ha viszont egyszer már megnyitottad amikor nem volt adatátvitel bekapcsolva, lehet később sem tudod megnézni amikor már be van kapcsolva.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
Beállítások -> hozzáférési pont
Ott kell lennie a Telenor MMS beállításának és kék betűvel hogy aktív.
Nyomvatartod rajta az ujjad, majd nézetet választod. Annak ott ki kell lennie töltve. Ha ilyened nincs, akkor az a probléma.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
törölt tag
A gyerek játszott a telóval, aztán hozza, hogy nem jó..a képernyő világít, egy fogaskerék és egy villám van rajta. Akku ki-be, aztán töltőre..csak lemerült volna? Ilyet még nem láttam fél év alatt...
-
válasz Neurotoxin #19166 üzenetére
Jah, énis rendszeresen lesem, meg hallgatom
-
-
-
jimhun
senior tag
A facebook messengerrel mik a tapasztalatok? Nekem jol mukodik viszont ejjel, repulomodban is esett az akku 15 %-ot. Maskor max 1-2% szokott a merules lenni. Masnal is szivja az akkut?
-
Clemi
veterán
válasz jimhun #19176 üzenetére
Nálam nem jelentkezett extra merülés. Illetve volt valamelyik nap, mert több mint 10% volt az ütem és a task szerint semmi nem futott. Ujraindítottam és azóta megint minden a régi. Most például teljesen meg van őrülve, mert több mint 12 óra alatt 8%-ot merült. Igaz nem is használtam, viszont a 2G állandóan be van kapcsolva, és az időjárás 3 óránként frissül a VÉSZ pedig be van kapcsolva, de az szerintem GSM-en kap infót, bár a franc se tudja, mert a háttérben futó feladatoknál letiltottam de mégis jönnek riasztások. Ezen kívül csak az InsiderPro, a Chronos Calendar és a Quiet Hours ami engedélyezett.
Mondjuk eddig nem volt kitéve csempére a messenger, de most kitettem, hogy vajon úgy jobban meríti-e az akkut.
Ja és bocsi, de nekem 820-am van, csak ezt a topicot is követem, hisz a rendszer ugyanaz
[ Szerkesztve ]
-
Jaja. Én azt vettem észre hogy jön az értesítés az üzenetről. De hiába nyomok rá újra bekell hozni a messengert hogy megjelenítse illetve ha hossza üzit gépelnék elkezd belassulni a karakterek megjelenítése de nagyon. Gondolom majd az első frissítéssel sokmindent javítanak...
-
Papix
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Black-ben nincs meg a hívás ➕sms szürés funkció vagy csak én nem találom?
Köszi előre is a választ.
-
Papix
tag
válasz westcoastog #19183 üzenetére
Köszi!
Ezt, hogy tudom megcsinálni?
Bocs a hülye kérdésért, de ez az első okos telefonom és ilyesmiket sose csináltam, a számítógépen is csak alapdolgokhoz konyítok egy kicsit. -
westcoastog
veterán
Telepítsd fel a lumia system updater vagy a sysapp pusher nevezetű programot.
Vagy keresd ki az áruházban az extrák+info-t.[ Szerkesztve ]
-
Papix
tag
válasz westcoastog #19185 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
Ronam
addikt
Ti milyen headsetet használtok a telefonhoz? A gyári igazából egy fillért nem ér , nekem leginkább zenehallgatásra kéne valami, ha lehet minél olcsóbban.
-
westcoastog
veterán
Én SONY MDR-ZX100 fejhallgatót.
Nem drága és szépen szól.[ Szerkesztve ]
-
lacebo
csendes tag
Sziasztok!
Okosteló vásárlás előtt állok!Melyik os tud ilyet?:szeretném váltani napjában többször a beviteli nyelvet magyar és francia között!Windows phone tud ilyet?
-
SavioR11
csendes tag
Sziasztok fórumozók, olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a telefonon a Black frissítés óta nem működik normálisan a hangerő szabályzás. Ha videót nézek akkor közbe hiába veszem le a hangot akár 0 ra is ugyanúgy van hangja a videónak ugyanez a helyzet akkor mikor a music importban meghallgatok egy zenét mielött letöltöm. Valaki tapasztalt hasonlót vagy esetleg tud rá megoldást?
-
almoska84
tag
Sziasztok . Lehet h én vagyok gyagya , de : hogy lehet sim-re menteni egy névjegyet ? Telefonról másolni sim-re ? És - lehet h már volt ilyen kérdés , de 19000 bejegyzést végigolvasni ... - hogy lehetne barátkoztatni a drágát xp-vel ??
LG Leon 4G LTE :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért