Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz juuzer #15784 üzenetére
Az, hogy az üzletben mit mondanak, sajnos SEMMIT sem jelent. Hátborzongató baromságokat tudnak mondani, nagyon sok az olyan eladó, aki egyáltalán nem ért hozzá.
Sőt, a használati utasítások is tudnak oltári nagy baromságokat tartalmazni. Decemberben vásárolt Medion notebook/tablet kézikönyve tartalmazta pl. azt, hogy az akkukat elsőre töltsük 16 óráig, utána pedig a hosszú élettartam érdekében mindig merítsük le teljesen és töltsük telire. Ez a nikkeles akkuknak ugye jó, a lítiumosaknál viszont a gyors kinyírás remek módja.
Abban érdekes módon nincs teljes konszenzus, hogy a LiXX akkuknál van-e értelme az első hosszabb töltésnek (a többség szerint nincs), az viszont egyértelmű, hogy akkor a legjobb, ha a középtartományban tartjuk a töltöttséget/feszültséget. 3,92 volt fölött minden 0,1 volt kétszeresen veszi igénybe az akkumulátort, 4,2 volt fölött ez az érték exponenciálisan megszalad. A töltőáram is minél kisebb, annál jobb. Ezek az akkuk kb. 80%-os töltöttségig ugyan gyorstölthetők, de nem tesz jót nekik. A 0,25C-s töltés nagyon jó, 0,5C fölött már drasztikusan nő az igénybevétel.
A töltőn hagyni pedig sosem jó! Ugyan NINCS CSEPPTÖLTÉS (ami egyébként a NiXX akkuknak se kifejezetten tesz jót), de a töltőelektronika időről-időre rápróbálkozik, ami a magas töltöttségi szintnél (feszültségnél) már érezhető az akku számára.Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Neurotoxin
őstag
válasz juuzer #16795 üzenetére
Nekem S-line tokom van, abban nem ragad be, de próbáld meg, hogy lehámozod, majd leveszed a hátlapot is. Ezután úgy teszed vissza a hátlapot, hogy először a telefon jobb oldalán található gomboknál illeszted. Nekem így nem ragad be, igaz a tokom a gombok felől kicsit el áll készülékháztól.
@MaCS_70: kész kabaré és utána csodálkoznak rajta/megy a kínos kérdezősködés (jelenteni való kényszer), hogy miért hagyja ott őket az ügyfél...
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
-
Devas
őstag
válasz juuzer #18417 üzenetére
Sajnos újra betölt minden appot amit a háttérből veszel elő. Még az explorer is. Franc se érti mit művel vele, majd kitapasztalod. Nekem a fényerő, a böngésző és néha a töltöttség szokott hibernálva lenni a háttérben, azok ott probléma nélkül elvannak, de a játékokat igyekszem bezárni teljesen.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Namelesske
addikt
válasz juuzer #30310 üzenetére
A telefonban nyugodtan megbízhatsz ilyen szempontból, akkor van gond ha egy olyan alkalmazást sikerül találni ami a tudtodon kívül kémed utánad, és mondjuk megadod minden adatodat neki. Mert például egy ebay kliensnek adja ki magát. Erre kell figyelned csak. A telefon nagyjából megtörhetetlen jelenleg.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest