Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
desolator
senior tag
Windows phone-ra létezik torrent kliens vagy csak ilyen remote-os?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
-
slayer006
addikt
Van arra mód,h a lezárt képernyős telefont a bekapcsoló gomb mellőzésével használjam valahogy?
Képernyő zár feloldásra gondolok."Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
tjb007
nagyúr
válasz gretzky77 #1744 üzenetére
Semmit sem kell visszaküldened.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Upgrade-elte már valaki a HERE Drive-ot ? Én fontolgatom, hogy megveszem, mert ez a 4750 forint lófütty érte, és akkor legalább nem kéne két dolgot is cipelnie az embernek.
Apropó, gyalogos navit is tud, vagy arra van valamilyen külön alkalmazás ? -
törölt tag
Fontolgattam én is, de külföldön jelenleg nem tervezek navigálni, így sok értelmét nem látom. Tudtommal, ennyivel tud többet az alap verzióhoz képest.
Más: nektek nem szokott újraindulni a telefon? Tegnap kicseréltettem, de este megint újraindult egymás után háromszor is az új. Webshop-ból lett rendelve az első 520-as, majd egy helyik (vidéki) partner üzletben cseréltem ki egy másikra. Szóval nem is ugyanarról a helyről jött a másik. Már csak arra tudok gyanakodni, hogy valamelyik app csinálja. Pedig minden app amit használok, gyári és tömeges felhasználótáborral bír.
Letöröltem néhány olyan alkalmazást, amire esetleg gyanakodnék, amit vagy abszolút, vagy napokig simán tudok nélkülözni.
Őket: Fhotoroom, HD Photo Viewer, Photosynth, ProShot, Skype, Viber.Ezek maradtak fent:
01. AccuWeather
02. Adobe Reader
03. Áruház
04. Authenticator
05. Battery
06. Beállítások
07. Currency
08. eBay
09. Endomondo Sports Tracker
10. Facebook
11. Fényképek
12. Google Mail
13. HERE Drive
14. HERE Maps
15. Here Transit
16. IMDb IMDb.com
17. Internet Explorer
18. Játékok
19. Kamera
20. Kapcsolatok
21. Metrotube
22. Mozi24
23. My Tiles
24. Naptár
25. Nokia Care
26. Office
27. OneNote
28. PayPal
29. Pénztárca
30. Riasztások
31. Shazam
32. SkyDrive
33. SoundHound
34. Speedtest.net
35. Store Deals
36. Súgó+tippek
37. Számológép
38. TeamViewer
39. Telefon
40. Translator
41. TuneIn Radio
42. TV24
43. Twitter
44. Unified Remote
45. Unit Converter
46. Üzenetek
47. Vatera
48. WhatsApp
49. World Clock
50. Zenék+videókJátékok:
01. Angry Birds Rio
02. Angry Birds Seasons
03. Angry Birds Space
04. Angry Birds Star Wars
05. Angry Birds
06. Countre Jour
07. Rayman Jungle Run
08. Sudoku
09. Temple Run
10. Texas Holdem Poker
11. Wordament[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sandorwat #1761 üzenetére
Szerintem nem jó. "Semmit" nem véd. Mivel rideg anyagból van a leejtés ellen sem egy jó megoldás. Ráadásul ha igazán növelni szeretnéd a tapadást (nagyon csúszik, mind az 520 és a 620-as is), akkor egy S Line-t veszel. Kijelzőt is védi annyiban, hogy a toknak van egy kerete, ami a kijelző felé nyúlik. Szállítással 1300 Ft eBay-en UK-ból. 4-5 munkanap alatt megjön.
[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
Edigitálnál olcsóbban lehet venni függetlenül megbízható helyről?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz slayer006 #1763 üzenetére
A kettő között nem látom az összefüggést. De ami lényeges lehet számodra, hogy fóliát is kapsz hozzá. Legalább is én olyan helyről rendeltem. Az enyém konkrétan megy majd a fiókba, mert megőrülök tőlük.
(#1764) IG55
Szerintem nincs.
Jó drága a pár nappal ez előtti T-Mobile/Dominós akcióhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz timekeeper #1765 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ViTToRe
aktív tag
Béna kérdés: Üzenetek írásánál, hogy a fenébe tudok a beírt szó közepébe ,,kattintani" hogy ott villogjon a kurzor, és ne az egész szöveget jelölje ki?
-
Воланд
titán
válasz timekeeper #1781 üzenetére
settings --> audio. aztan ha az 520-ban ilyen nincs, akkor ketlem, hogy az amberrel megjonne.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz timekeeper #1781 üzenetére
de azt ugye tudod, hogy ennek semmi köze az alkalmazások hangerejéhez
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
-
törölt tag
válasz timekeeper #1784 üzenetére
520-ba nincs EQ.
-
MODERÁTOR
válasz timekeeper #1784 üzenetére
nem lehet, hanem biztos csak normalizálja a különböző zenék és videók hangerejét, hogy két szám között ne kelljen állítani a hangerőt
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Tim82
félisten
válasz #59070464 #1774 üzenetére
Lehet, hogy nekem hamarabb itt lesz (csütörtök este rendeltem, szintén UK-ból a magam "clear" színváltozatú S-Line TPU tokját). A Nokia Care-es hátlap miatt amúgy is fogok feltolni fotókat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Fukkó18
csendes tag
válasz timekeeper #1791 üzenetére
Próbálgatom még ma, szerintem remegett a kezem is
-
törölt tag
Navigációval kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha befizetem a világlicenszet, teljes értékű navigációt kapok külföldre is? Valamint ez a dij egyszeri befizetés? Köszi
-
sandorwat
csendes tag
válasz #52815360 #1796 üzenetére
Igen, teljes értékű navit kapsz. A térképeket amúgy is ingyenesen töltheted le, csak külföldön már nem navigál, viszont az útvonalat meg tudod nézni ha jól tudom. És egyszeri befizetés. Nem értem az 520-ból és a 720-ból miért szedték ki a HERE drive+-t . Az 520 és a 620 között ha kifizeted a licence-t elég kicsi árrés marad.
Nokia honlapját nézve 54k vs 60k. Mondjuk akkor is az 520 a szebb..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat. Térképek automatikusan frissülnek majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest