Hirdetés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
idor
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy vettem a telóm kijelzőjére fóliát. De nem brando...hanem úgy rendeltem valahonnan (vatera). Azt vettem észre hogy ez nem az a statikus fajta, hanem ragacsos. úgy ragad rá.. ha leveszem róla, olyan mint a cellux. Ez nem tesz kárt a kijelzőben, telóban? ha majd le akarom szedni ezt,akkor nem hagy foltot?
tapasztalat??
Kösziii előre is! -
idor
csendes tag
Nekem egy jól működő wifivel sikerült. Beültem a plázába, ott nem szakadt meg egyszer sem. Felmentem az Ovi store-ba, és ott megkerestem az ovi mapsot..sokat tölt le, meg viszonylag sok idő a telepítés is, ki kell várni.. utána meg működött. De többször azt hittem hogy megszakadt, lefagyott, mert nem mozgott a töltés jel, de közben dolgozott magában.
Nem lehet hogy megszakadt a kapcsolat közben? Nekem akkor akadt így meg, és írta sikertelenné, amikor nem wifivel, hanem simán tmobile wap-al akartam letölteni, és lekapta a pénzt. aztán nem folytatta...sikertelen lett...
Remélem segítettem kusza soraimmal -
idor
csendes tag
Tehát a tavaszi napsütés "előhozta" a porszemeket is...
Azért cseréltem le többnyire a 71et, mert full tele volt porral....ezt a telót már a hátlap alatt kicelluxoztam, hogy jobban zárjon, hogy a résbe ne menjen be semmi, a billentyűt állandóan tologatom felfelé megszokásból, hogy kevesebb rés legyen...
Ha ezek mellett is lesz por...
Nevetségesnek tartom, hogy nem javítanak ezen...
Egyébként nem arról volt szó, mintha valahol olvastam volna, hogy ebben odatettek valami plusz védő részt, hogy ne menjen alá a por? -
idor
csendes tag
Na hát aztán tényleg már!!!!!!
Nem hiszem el, komolyan mondom, itt is jön a por?????
Nekem ott a rés alapban, akkor hiába celluxoztam ki hátul is? hát kíváncsi leszek, ha ott lesz a por nekem is, vége,búcsúzom a nokiától, pedig amúgy nem lenne rossz. -
idor
csendes tag
Sziasztok!
Immár 3 hete vagyok e72 tulaj, 71ről cserélve. A hézag a mai napig zavar a kijelző és a bill között, de a fény csak nagyon minimálisan szűrődik ki, remélem a por sem fog bejutni!
Az akku készenléti ideje jobb mint a 71-é volt, pedig az sem volt semmi. Egy hétig is bírja, normál használat mellett. A híváskép furcsálkodik, össze vissza formálja amikor hívnak, van hogy nem is látszik, mert fehét háttérben fehérré teszi az írást, de van hogy normálisan működik, szóval fene tudja. Várom a frissítést, hátha segít.
A giroszkóp tetszik benne, hogy ebben már van...bár úgy őszintén a reggeli ébresztő,meg hívás halasztásán, némításán kívül másra nem nagyon használom. Bár lenne sok program!
Összességben nem bántam meg a cserét, frankó kis telefon!! -
idor
csendes tag
Sziasztok!
Nem 50Ft-ról van szó, több százat szed le alkalmanként..
Azt hittem, hogy ahogy navigál, beszél - ingyenes...
Na és akkor a hálózati gps opció az mi?
Akkor ha nem akarom h levegyen pénzt, csak a beépített kell h menjen? - ezt mondjuk kipróbáltam, és 10-15 perc alatt sem talált jelet, és ezen a ponton feladtam.
A fehér háttér - én be nem megyek márkaszervizbe (Kaposvár környéke), már van negatív élmények, fix nem viszem oda..h összekarcolják...inkább elfogadom így.. -
idor
csendes tag
A teló hülyéskedései miatt úgy döntöttem frissítem. de nincs újabb verzió - 022.007. Ez volt rajta alapban, sebaj, frissítettem, hátha megoldja a problémát. (hogy amikor hívnak lássam is hogy ki hív, mert a fehér téglalapban nem látszik a fehér írás. )
Hát jelentem nem sikerült. Ugyanaz a probléma jelen van. Nem értem
A másik, miért vesz le pénzt a gps-ért? A kiegészítettet be lehet kapcsolni? vagy csak a beépítettet?
Mindig von le...miért?? - nem arról volt szó h ingyenes a navi?
Ja a másik, tegnap amikor a gps beállítások között nézelődtem megfagyott a teló..
Állati. Már csak porosodnia kéne, és vennék valami téglaphone-t. -
idor
csendes tag
-
idor
csendes tag
Van egy kérdésem. Ha olyan témát használok a telefonon, ahol vmi sötétebb a háttér, és a szöveg szín fehér, akkor amikor hívnak a kis téglalap (ami ugye alapban fehér), nem lehet látni aki hív, meg a számot, semmit...
Csak akkor ha sötét a téma betűje. Hol lehet esetleg annak a bizonyos téglalapnak a színét megváltoztatni? a betűszínt gondolom nem lehet, hisz az téma függő...vagy de? -
idor
csendes tag
Sziasztok!
No, ma megkaptam az e72t. Sikeres csere történt e71ről. Barnát akartam, de sajna szürke lett. Valami fura indok volt, hogy a barnára csak fél év ázsiai gari van, és nem magyar nyelvű...hát..ez van.
Hátlapja picit mocorgott, de itt ott megcelluxoztam, így most passzol. kijelző alatt van pici rés, de a fény csak a bal oldalon jut ki, ha alulról alánézek, szóval nagyon minimális.
Jó kis telefon, sok újítást tartalmaz az e71 után, bár kinek mi a fontos
remélem porosodni nem fog... -
idor
csendes tag
Van valakinek esetleg barna színben?
Kíváncsi lennék az milyen élőben, vagy legalább jó képeken
A barna és a szürke között vacilálok...
Na meg próbálom eladni a 71et!
Giroszkóp akkor még ebben sincs, ugye? -
idor
csendes tag
Szerintetek hol éri meg eladni a 71et (mennyiért vehetik be?), és beújítani a 72t?
Hol olcsóbb és megbízható? Ti hol vettétek? - ha szabad ilyet kérdezni
Por ide vagy oda, leváltanám az utódra... -
idor
csendes tag
Sajna a 71en sem láttam...nem látszott rajta..aztán hiába védtem mindentől, tokban volt...tiszta retek a kijelző alatt..csupa por...a billentyű meg fel le mozog..
A 72n nem? a kijelző alatt nincs rés?
miért nincs az, hogy veszel egy telót, és olyan amilyennek lennie kell, nincsenek ilyen problémák vele..
Ettől függetlenül, érik bennem a gondolat h leváltom a poros 71et..és mivel qwerty függő lettem, 72re...bár elég nagy a hezitálás azért még...Rossz fényt vetnek rá a hibák, amik a fórumban sorakoznak.. -
idor
csendes tag
Áh, pont azért szeretném lecserélni a 71emet, hogy ne mocorogjon a hátlapja, de mozogjon a billentyű, ne legyen homokozó a kijelző alatt... -de ahogy olvasom a kommenteket a 72 még ennél is rosszabb???
-
idor
csendes tag
Sziasztok!
Nekem e71em van, nagyon nem tetszik benne, hogy poros a kijelző alatt.meg lötyög a hátulja..ezért gondolkodtam a 72-n, de olvasom, h itt is van akinek rés van..onnan meg hamar jön a por..pedig ha valaki, én vigyázok a telefonra...és tessék.
Szerintetek? melyik stabilabb? van remény?cseréljek, vagy ne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest