- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Naponta többször is magától kikapcsol a telefon annak ellenére, hogy van még szufla az akksiban. Ez valami nagyon rossznak az előjele? Hozzáteszem az akksi is kezdi a végét járni, minimális használat mellett max. 2 napot bír. Lehet a két dolog között összefüggés?
-
Ludovicus
aktív tag
válasz jonyibandi #20957 üzenetére
Navigációra a Garmin mobile xt-t ajánlom, ez offline és találsz hozzá frissített térképet. Bár nálam napi használatban van, de csak 2. telefonként, ezért már nem használok túl sok programot. Internetrádióra a Lcd jukeboxot, ami stabil és pont azt tudja, amit kell és futáshoz a Sports Trackert, ami szintén profi erre a célra, tudsz vele szinkronizálni és mennyivel könnyebb egy E52-őt cipelni, mint egy 5 colos ping-pong ütőt... Fájlok rendezésére pedig a X-plore vált be leginkább.
-
Ludovicus
aktív tag
válasz jonyibandi #20955 üzenetére
Kb. egy éve használtam ezt a funkciót, akkor még működött, most én is ezt a hibaüzenetet kapom. Miután a tömegközlekedési útvonaltervezés továbbra is működik, a BKK-s adatszinkronizáció megvan. Próbálgattam egy-két beállítást, de nem találtam megoldást
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Nektek milyen hamar találja meg a GPS a jelet mostanában? Én nehezen bírtam kivárni, pedig be van kapcsolva az agps. Gondoltam egyet és átírtam a szerver nevét supl.google.com-ra és érdekes módon másodperceken belül megvolt a jel. Ezután merült fel bennem, hogy netán ez is egy újabb szolgáltatás, amit a Nokia megszüntetett?
-
Ludovicus
aktív tag
válasz runner 125 #20878 üzenetére
091.003 van az enyémen, ez egy 2012. ápr. 3-i verzió, azóta nincs újabb frissítés. Menete: menü->vezérlőpult->telefon->szoftverfrissítés.
-
Ludovicus
aktív tag
válasz _csocso_ #20778 üzenetére
Pontosításképpen: a netrádió működik, csak az állomáskeresés nem, de természetesen manuálisan hozzá lehet adni az állomásokat a kedvencekhez. Amúgy elég szomorú, hogy a nokia a térképek frissítése mellett ezt a szolgáltatást sem kínálja tovább a symbianos felhasználók részére.
-
Ludovicus
aktív tag
válasz Kobak77 #20733 üzenetére
Először én is a szolgáltatónál akartam reklamálni SIM hiba miatt, de aztán a belső memória hiányára hivatkozva használhatatlanná vált az Ovi Maps és a Nokia áruház. Ezután beraktam a régi kártyát és egy napig ismét üzembiztosan működött. Majd kártyacserével megint előjöttek a hibák. Ennél a pontnál már az új kártyára gyanakodtam...
-
Ludovicus
aktív tag
válasz Impressa #20724 üzenetére
Sajnos a 16 gb-os kártyát sem szereti, mint kiderült. Egy nap alatt kétszer vesztette el a hálózatot a város közepén (sim regisztráció sikertelen) és több alkalmazás is bezárta magát memóriahiányra hivatkozva, holott 40 mb fölötti a szabad memória. Ezek korábban sosem jelentkeztek :-\ Mióta visszakerült a régi kártya, hiba nélkül működik.
-
Ludovicus
aktív tag
Szisztok! Kezeli az E52 a 32 gb-os sdhc kártyátákat? Használ valaki ilyet?
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Tegnap óta időről-időre felugrik a Kapcsolat választása ablak, holott a menün és a készenléten kívül egyetlen program sincs nyitva. Az utóbbi időben nem telepítettem semmit. Ki- és bekapcs. után is ugyanez a helyzet. Találkoztatok már hasonló jelenséggel?
-
Ludovicus
aktív tag
válasz csacsi67 #20347 üzenetére
Sziasztok! A hálózati célokban van egy csoport, amit én vittem fel és próbáltam törölni, de nem sikerült. Azóta lefagyasztja a menünek ezt a részét és nem mennek a voip hívások sem a beépített SIP klienssel. Soft resetet próbáltam, de nem segített. Gondolom már csak a hard reset jöhet szóba és ezzel kapocsaltban van néhány kérdésem: mivel tudom lementeni a telefon tartalmát, ha nincs és nem is lehet pc suite-om? Fájlkezelő->Telefonmem.mentése szóba jöhet?
-
Ludovicus
aktív tag
válasz Sztyepadzso #20375 üzenetére
Szia! Köszi, de nekem lejárt tanúsítványt ír, pedig a dátumot is visszaállítottam 2010-re, amikor ez a verzió :-\
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Próbálnám életre kelteni a telefon saját voip képességeit, amihez ugye telepíteni kéne a voip settings alkalmazást. Én innen próbáltam telepíteni, de mindkét 3-as verziónál azt írja a telepítő, hogy nem kompatibilis a telefonnal és bár felrakom, nem jelenik meg a kapcsolatok menüpontban az internet tel. beállítások. Tehát, ha sikerült a telepítés, hogyan csináltátok?
-
Ludovicus
aktív tag
-
Ludovicus
aktív tag
válasz dpetibane #19856 üzenetére
Szia, az internetkapcsolatot az opciók-beállítások-internet-kapcsolat menüpontban tudod online-ra tenni. A fenti hsz-em linkjén szereplő fórumban olvastam, hogy kijött egy újabb verzió és itt írják azt is, hogy ezt a suite nem jelzi és egyelőre direkt linkről sem tölthető le, online használat közben viszont mégis frissül a tartalom.
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Ha egy névhez több szám is tartozik, hogyan tudom megváltoztatni, melyik legyen alapértelmezett? A számra állva az opciókon belül egyik menüpont sem passzol. A 6230-n még volt "alapértelmezett" menüpont, itt nincs.
-
Ludovicus
aktív tag
-
Ludovicus
aktív tag
válasz Sztyepadzso #19565 üzenetére
Üdv! Én ezt használom erre célra: [link] Később exportálhatod az útvonalat .gpx és .kml formátumba is, így betölthető más gps programokba és a gugli földbe is. Saját térképet is rak az útvonal alá, ha van internetkapcsolat.
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Az Ovi Maps offline utcakeresésével van gondom. Online módban mindent normálisan megtalál, ha viszont átállítom offline-ra és beírok egy utcanevet, csak valamely kapcsolódó látnivaló lesz a keresés eredménye. Nálatok ez hogy működik?
A 3.04-es verziót használom és miután nincs windows-om, közvetlen linkről töltöttem át a telefonra a térképfájlokat. Máshol azt olvastam, hogy a /cities könyvtárban van egy ClientIndex mappa és ebben található az offline keresés adatállománya. Ezt külön feltöltöttem, de sajnos így sem jönnek találatok az utcanevekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest