Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
-
spedyboy
senior tag
válasz
Tuareg0 #12848 üzenetére
tudod rejtett felvételekt ( a partner bele egyezése nélkül) nem szabad késziteni
ezért van a csippano hangmiért van az h ha felmeek 3g-n a m.youtube.com ra és megnyitok 1 vidit nem játsza le?:S wifin lejátsza 3g-n nem:s? A YT progi meg nem tudja lejátszani még azt a vidit amit akarok... a töbit igen...
-
visionbp
tag
válasz
Tuareg0 #6606 üzenetére
Nem akarnám "feléleszteni" a "vitát", de mélyen egyet kell értenem Tuareg0 kollégával. Én magam is "csak" azért vettem E51-et, mert tetszett. Más kérdés, hogy munkaügyileg szükség van az e-mailezésre, ami ezzel a telefonnal zsír. Aztán amikor külföldön hirtelen netközelbe kellett kerülni, felbecsülhetetlenné vált a WLAN. (Itthon normál adatforgalmat generálok
) És a korábban emlegetett Active Call Manager az AutoProfile-lal kombinálva nekem mára egyszerűen nélkülözhetetlenné teszi. Merthogy semmit nem kell nyomni ahhoz, hogy a napszaknak meg az elfoglaltságoknak megfelelően szűrje a hívásokat. Nem beszélve arról, hogy (szintén korábbi post) repülőgépen zenét hallgatni az utasok barom fecsegése és a gyereküvöltözés helyett - mámorító élmény
Aktívan persze se nem netezek, se nem játszom rajta, mert arra ott van a laptop meg a számítógép + a szememet se akarom a szükségesnél jobban rongálni...
De úgy hiszem, és ezért értek egyet nagyon, mindenki arra tudja használni, amire akarja. Ha hackelve akarja, akkor úgy, ha meg megveszi a számára létfontosságú programokat, akkor úgy. És ez benne a pláne. -
asadasad22
őstag
válasz
Tuareg0 #6336 üzenetére
nokiaprogramokon több mint valószínű, hogy megtalálod, nem linkelgetném be inkább, mert itt nem kívánatosak az ilyen jellegű dolgok.
a progi neve Ultimate Voice Recoreder, fontos, hogy csak az 5.05-ös változat kompatibilis a telefonnal, az 5.01 is hibásan működik.
viszont az az egy perc az nem egy perc, hanem egy óra, amit a teló alapból rögzít -
asadasad22
őstag
válasz
Tuareg0 #6334 üzenetére
van egy szép kis gomb a telefon bal oldalán, érdemes hosszan lenyomni és láss csodát
viszont egy csipogással indul a felvétel telefonbeszélgetés közben, hogy ő is tudjon róla, személyiségi jogok, stb. nekem ebből ki lett a mindenem, és beszereztem egy olyan progit, ami észrevétlenül fut a háttérben és rögzít minden hívást automatikusan, biztos ami biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest