Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Hi!
Vegigolvastam ezt a kedves kis 1000hsz-t
Mar cikk elolvasasa utan tudtam h nekem ez kell.Anno ugyan igy hasaltam a 6630nál (azota is ezt hasznalom immar 2 eve) ebben minden bennevan ami a mostanibol hianyzik jee.
mellesleg anno ezt gsmstudional vettem es soha semmi baja nem volt. pedig kulfoldi. times elolapbol meg abbol itelve h frissitesnel produkt kodot kellett atirnom magyar nyelvert.
A 3 nap 2 ejszakas uzemido milyen kijelzofenyeronel valosult meg?
Telefonhoz mekkora memoriakártya jar alapbol? (felteve ha van)Van a forumon olyan topic anhol boltokrol lehet velemenyt irni? (en nem talaltam vszinu en vagyok lama) Rengeteg hsz iranyul arra hol erdemes megvenni ki milyen tapasztalattal van adott boltokrol. EZ eleg sokat segitene sok mobil vasarlonak
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest