Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5701) Shodan válasza Neurotoxin (#5692) üzenetére


Shodan
addikt

nem tudom miről beszélsz ,50 ért gsmshopba ugyanolyat árulnak mint máshol, én 47990ért vettem 2 év nokia garival tegnap :)

...tényleg nem volt benne memkari, de nem is gond ha úgy is csak 256ost adtak volna hozzá.

Lenne még 2 kérdésem.
1. Mi ez a szignózás dolog progiknál :F , 8as symbian alatt még nem volt ilyen, csak valami aláírás, de soha nem volt belőle gond. Itt meg valami all files hackeket olvasgatok, mire kell ez pontosan?

2. Első töltésnél mennyi ideig hagyam rajta a töltőt? Srác azt mondta boltba hogy 10óra...
de szerintem ez már csak ilyen urbanlegend. Viszont nem hagytam hogy teljesen merüljön. Azt biztosra tudom hogy li-pol aksinak az még árt is.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5702) Qru válasza Shodan (#5701) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Nem kell 10 órát tölteni, kb 3h a töltési idő, ha az eltelt/feltöltött akkor nem vesz fel több áramot, szóval tök felesleges 10 órákat rajtahagyni.

Másrészről tényleg nem tesz jó a Li-os aksinak ha csontra lemerül, ezért a gyártók beletesznek egy kis "védelmet", nem engedi csontra lemerülni az aksit. Tehát ha már kkapcsol akkor is van még benne annyi kraft hogy elkerüljék a károsodást. Rgo előbb lekapcsol a teló, minthogy csontra lemerüljön.

#nincsbennetarcsi

(#5703) Shodan válasza Qru (#5702) üzenetére


Shodan
addikt

aha, értem köszi. Most hogy olvasgatom a manual is azt írja:
Ne hagyjuk a teljesen feltöltött akkumulátort a töltőre csatlakoztatva, mert a túltöltés
megrövidítheti az akkumulátor élettartamát

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5704) asadasad22 válasza Shodan (#5703) üzenetére


asadasad22
őstag

mondjuk ez tutira hülyeség, biztosan van védelme a túltöltésre, onnantól, hogy azt írja, hogy fel van töltve, nem vesz fel több áramot az aksi egészen egyszerűen. egyébként a 3 óra is nagyon sok, az én tapasztalatom az, hogy másfél óra alatt full feltöltődik az aksi, de 2 óránál mindig kevesebb volt a töltés.
a szignózáshoz pedig: igen a Nokia a 9.1 rendszerben már eléggé komolyan vette a védelmet és csak az aláírásával ellátott progikat engedi feltelepíteni, ez ellen a hosszútávú megoldást az allfiles hack + installserver.exe nevű cuccok jelentik, amikkel kikerülhető a szingózás.

(#5705) rekid válasza Shodan (#5701) üzenetére


rekid
addikt

megtalalod a signora a megoldast ha itt a topicban rakeresel az all files kifejezesre talalsz ket linket azt kell megcsinalni.

Gyáva népnek nincs hazája!

(#5706) Umbi válasza Neurotoxin (#5692) üzenetére


Umbi
csendes tag

Én két hónappal ezelőtt vettem meg a készüléket a Szegeden a Széchenyi téri Voda márkaüzletben 37e Forintért B-kategóriára. Akkor még azt mondta a kiscsaj, hogy van bőven belőle, mert nem nagyon viszik a magas ára miatt. Már ezen ledöbbentem. Szerintem egyáltalán nem drága ennyiért. Nekem nem fontos, hogy független legyen, mert egyébként is vodás kártyával használom és ha jól tudom két év után néhány ezer Forintért függetlenítik, ha kérem.

(#5707) Shodan válasza rekid (#5705) üzenetére


Shodan
addikt

köszi a segítséget mindkettőtöknek, all files hack és szignó kipipálva :R

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5708) Mathiask


Mathiask
senior tag

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem(pár oldalt visszaolvastam, meg az elejétől olvastam kb 1000 hozzászólást, de már nagyon izgat:) ), hogy mennyire gyorsan lehet másolni a memóriakarira anélkül hogy kivenném a telefonból? És min érdemes?(BT,WLAN, USB)

(#5709) rekid válasza Mathiask (#5708) üzenetére


rekid
addikt

wlan, (pl symsmb vel) illetve kozvetlenul memkaria gepbe be es akkor toljad a high speedet.. egyebkent nincs ertelme a high spedes karinak mert a telo nemtudja akkora sebesseggel irni, csak ha pl masra is hasznalod es ki be rakosgatgatod a telon. de errol kisebb tesztett nyomott egyik kollega a topicban :)

Shodan: Igazan nincs mit. Kb mindenre megkapod a valaszt ha keresot hasznalod vagy vegigolvasod a topicot mert kb kiveseztuk a telot mar csak a legujabb progik es az esetleges hibak vannak "hatra".
ham egse irj es segitunk ha tudunk :)))

[ Szerkesztve ]

Gyáva népnek nincs hazája!

(#5710) danaudio válasza Mathiask (#5708) üzenetére


danaudio
aktív tag

hát úgy saccra fél mega/sec, bár asadasad a számok embere e téren:) , én már teljesen leszoktam usb-ről, mindig wlanon kapcsolódok a géphez, mert az a legmobilabb, a bt-nél is jobb(mobilabb), de ugyan olyan gyors mindegyik kapcsolattal az átvitel. amenyibben nagyobb adat memkarira tételét tervezed, érdemes kártyaolvasót használni, az nagyon gyors.

(#5711) Shodan


Shodan
addikt

az automata bill zárot hol tudom kikapcsolni?

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5712) Shodan válasza rekid (#5709) üzenetére


Shodan
addikt

már olvasgatok visszafele :) SIP intenettelcsit már sikerült beállítanom, viszont a voipbuster ingyen sms-e nekem se működik.

Ja még egy kérdés: ....megoldva :D

[ Szerkesztve ]

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5713) rekid


rekid
addikt

klubnokia. "idoben" vegulis csak masfel onapja van kint az uj sw:

Üdv! Levente,
A Nokia új szoftverfrissítést bocsátott ki készüléked típusához.

A szoftverfrissítések kiváló új funkciókat, alkalmazás-frissítéseket tartalmaznak, ezzel is bővítve készüléked használhatóságát.

LOL :C :DD

Gyáva népnek nincs hazája!

(#5714) asadasad22 válasza Mathiask (#5708) üzenetére


asadasad22
őstag

a szomorú tapasztalat azt mutatja ahogy emlékszem, hogy 800KB/s-nél egyszerűen nem tud többet küldeni/fogadni a telefon, hiába kapcsolod össze USB 2.0-án vagy 802.11g-s 54Mbites WiFi-vel.
ezzel kapcsolatban pont mostanában írtam egy másik fórumba:
"egy N96 tesztnél olvastam, hogy az N95 8GB csak 5Mbit/s körüli átviteli sebességre képes (ez kiszámolva pontosan 800KB/s körül mozog), és feltételezhetően a többi vele hasonló időben kiadott telefonnal is ugyanez a helyzet (E51, N82 -> fórumokról tudom, hogy az utóbbi is csak ennyivel másol), míg az N96-nak ez az egyik újdonsága, hogy 50Mbit-re növelték ezt a sebességet, vagyis 8MB/s-el lehet rá másolni dolgokat, tudtommal az N78 is már ilyen, vagyis egy ilyennel már kb teljesen ki lehet használni a 802.11g nyújtotta lehetőségeket, viszont a régebbi szériánál megáll a tudomány 5Mbit/s-nél, bármiről van szó. ezt támasztja alá az a tény is, hogy USB-re nyomva a telefont (2.0-ás szabványt támogatja a gépem) ugyanarra a memóriakártyára (Sandisk 8GB), amire kártyaolvasóval ugyanoda bedugva 15-18MB/s (15000-18000 KB/s) sebességgel tudok másolni, a telefonon keresztül találjátok ki, hogy mekkorára esik vissza ez a sebesség. igen, pontosan 800KB/s-re. ez egyébként az egyetlen dolog, amiben nagyobbat csalódtam a telefont illetően. emiatt ha nagyobb dolgot másolok a memkártyára, mindig kártyaolvasón keresztül csinálom, mert kb pontosan 20szor gyorsabb így a másolás. még szerencse, hogy nem N95 8GB-nál kellett volna ezt tapasztalnom, mert ott nincs kártyaolvasós trükk sem, csak hosszú órák árán lehet rátölteni nagyobb dolgokat, az ott tényleg masszív szopás."
egyébként abból pattant ki a dolog a másik fórumba, hogy valaki olyan screenshotot lőtt E51-en, amin 1 mega körül tölt WLAN-on. nem mintha sokat számítana az a +200KB/s, de kicsit furcsállom a jelenséget, nekem szinte konstans módon 800KB/s körül van, bárhogyan próbálkozok, szóval erre a +200KB/s-re máig nem találtam választ. sztem nem a routerem a gyenge pont.

(#5715) asadasad22 válasza rekid (#5713) üzenetére


asadasad22
őstag

lolll :)
hát, ezek a magyarok sosem elég "up-to-date"ek semmilyen területen. a TV-ben pár hete láttam először N82 reklámot (több, mint fél éve van a piacon) :).
de legalább veled törődnek, asszem én is klubtag vagyok, de én semmit nem kaptam, tudatlanul halnék meg, ha rájuk hagyatkoznék :)

(#5716) asadasad22 válasza Shodan (#5712) üzenetére


asadasad22
őstag

az az ingyen sms dolog nekem sem működik. egy (azaz EGY) sms-t tudtam vele ingyen küldeni és ott megállt a tudomány..

(#5717) asadasad22 válasza asadasad22 (#5715) üzenetére


asadasad22
őstag

közben egy másik fórumon írta egy N82-es, hogy szintén ma kapott értesítést az "új" fw-ről. ami több hónapos ott is természetesen :)

(#5718) burasu4


burasu4
senior tag

Sziasztok! Már vissza olvastam de sehol sem találom az Internet telefonnal kapcs.részt... :(
Tudna valaki segiteni hogy hogyan kell beállitani??Mert fontos lenne, de idáig egyszerüen nem tudtam! Nagyon köszönöm!!!

(#5719) Shodan válasza burasu4 (#5718) üzenetére


Shodan
addikt

[link]

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5720) fm! válasza Side_ (#5633) üzenetére


fm!
tag

A csengőhang beállításnál nekem is eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy a beállításnál miért nem hallom a hangokat: egyszerűen várni kell pár másodpercet és elindul a lejátszás... :DD

(#5721) fm! válasza palm treo 75 (#5657) üzenetére


fm!
tag

Én a Photo Hall-ban vettem 59-ért, ennyit nekem megért (pláne, hogy akkor még 70 volt MM-ban).

(#5722) Mathiask válasza asadasad22 (#5714) üzenetére


Mathiask
senior tag

Köszönöm a válaszokat!

Akkor 4Gigát 87 perc feltölteni? Nem semmi:)

Egyébként a kártya kiszedéséhez ki kell kapcsolni a telefont?

(#5723) burasu4 válasza Shodan (#5719) üzenetére


burasu4
senior tag

Shodan: Köszönöm! DEE!!! Mindent ugyanugy csináltam, és prábáltam egyet, de nem sikerült...azt irja ki h "a regisztráció nem sikerült a szolgáltatóhoz"
Van vmi ötleted, hogy mit csináljak?? Köszi.

(#5724) burasu4


burasu4
senior tag

Sikerült!! Köszi!

(#5725) Joe bácsi válasza Mathiask (#5722) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Nem kell kikapcsolni.

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#5726) Shodan válasza -NOKIA- (#4957) üzenetére


Shodan
addikt

(#4957) Ez mennyire életszerű, hogy egy lopás/elhagyás vagy rablás után a sim kártyád visszakerül hozzád:F

Nekem megtörtént ,még régen. Azzal jöttek a büdös g.cik hogy adjam oda telefonom, mert hogy szeretnének egyet telefonálni.Addig beszéltek rá ,még oda nem adtam.
Azt mondták hogy a sim kártyát cseréljük ki hogy tudjanak hívni, mert mondtam hogy az enyémen nincs pénz.Kiszedtem a simet aztán behúzták a telefont :D

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5727) Joe bácsi válasza Shodan (#5726) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Nekem MINDIG IGAZAM van!!! NEM nagyképűségből mondom, de én még SOHA NEM tévedtem!!!

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#5728) kew válasza Shodan (#5726) üzenetére


kew
senior tag

szerencsés vagy :) Egyszer engem is behúztak, még T65-öm volt, aminek a tetején volt egy kis "fiók" amibe volta sim. Mikor már a büdös g.cik-nél volt a telóm, mondtam hogy jóvan vigyék, de adják már vissza a kártyám mer azon van mindenem. Kb 5 percig ott álltunk, és nem volt képes kihúzni azta rohadt fiókot :) Mikor mondtam, adja ide, kiszedem, magához szorította és elfordult vele, mint mikor egy kisgyerektől akarod elszedni a játékát... Na aztán valamit még odaszóltak és elvitték kártyástul, hogy rohadna le a kezük :U

(#5729) Magnum_ válasza Joe bácsi (#5727) üzenetére


Magnum_
nagyúr

:DDD

I humbly and respectfully decline™

(#5730) Qru válasza Shodan (#5726) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Tőlem is behúzták anno a Nokáj 3330-asomat, de nekem kiszedték a sim-et és odadobták, hogy az nem kell. Legalább a telszámok megmaradtak... de elkapták a gciket a rendőrök, aztán ment is a hűsre a banda.

mod: off

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

(#5731) micro válasza Shodan (#5719) üzenetére


micro
addikt

Én is beállítottam, de csak neha épül fel a hívás. Van valami limit, hogy mennyi időnként lehet hívni?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#5732) zso79


zso79
őstag

Nem kifejezettem E51, de használja valaki a Shazam ID-t?

(#5733) Joe bácsi válasza zso79 (#5732) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Én rendszeresen.

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#5734) rekid


rekid
addikt

inkabb foldhozverem mint odadjam egy ilyen troger sz@rosnak... mirenem jo ha az ember 190 centi es 95 kilo :D igy annyira nem jonnek oda :D szal tanusag: mindenki egye meg az anyukaja altal fozott vacsorat, hogy szep nagy legyen es tudja apritani oket... :DD ;]

Gyáva népnek nincs hazája!

(#5735) zso79 válasza Joe bácsi (#5733) üzenetére


zso79
őstag

Ez ingyenes cucc? Mert a honlapon 30 nap trialt írnak.

(#5736) Joe bácsi válasza zso79 (#5735) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Igen. Én nem tudom, hogy honnan szedtem már le, de több mint egy hónapja fent van.

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#5737) zso79 válasza Joe bácsi (#5736) üzenetére


zso79
őstag

A progi ingyenes (nokiaprogramokon is fent van), úgy értettem, hogy a használatért van-e valami charge, mert a honlapon ilyesmit írnak. Amúgy nagyon állat, eddig nem sok minden fogott ki rajta :D

[ Szerkesztve ]

(#5738) Joe bácsi válasza zso79 (#5737) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Nincs! :DD

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#5739) danaudio válasza burasu4 (#5723) üzenetére


danaudio
aktív tag

nekem is a mai napig ezt írja ki, hogy a reg nem sikerült a szolgáltatóhoz...mit csináltál másképp hogy sikerült végül? nekem sehogy nem ment :(

(#5740) asadasad22 válasza Joe bácsi (#5727) üzenetére


asadasad22
őstag

ejjj bazz ez azért így ebben a formában nem gyenge :)
valaki egy mondaton belül elmondja, hogy még soha, soha az életbe nem tévedett és azt is, hogy ezt nem nagyképűségből mondja :)
[egyébként sem értem, hogy miért érzed magad igazolva azért, mert mégvalaki ugyanígy járt]

(#5741) asadasad22 válasza Mathiask (#5722) üzenetére


asadasad22
őstag

hát úgy nagyjából annyi lenne telón keresztül, jah, szóval érdemes beszerezni egy kártyaolvasót ilyen mennyiségek másolásához, a 8 gigás Sandisk-hez nekem ingyen adták :)
kártyaolvasón keresztül 87 perc helyett mondjuk 4-5 perc alatt megvagy :)

(#5742) asadasad22 válasza rekid (#5734) üzenetére


asadasad22
őstag

bár ennél valamivel kisebb tömeggel és magassággal rendlekezek, de én is ezt tudom javasolni. :) sokszor mondjuk nem járok egyedül az éjszakában a városban, de engem csak így az utcán "ad-hoc" módon még sohasem raboltak ki, sosem kötöttek belém. illetve nagyon régen még belém kötöttek általános iskolás koromban részeg nők, de semmi különöset nem akartak, csak az egyik valamiért rajtam akarta levezetni az indulatait - és sajnos nem a jó értelemben :) valamiért megpofozott, szörnyű volt :)
de szóval.. én nehezen tudnám elképzelni, hogy csak úgy kiraboljanak.. sztem nem is mernének :)
egyébként valószínűleg ilyenekre nem gondoltak a Nokia mérnökei, amikor a telefont tervezték, hogy valamilyen helyen az is szempont lehet, hogy mi van, ah csak úgy kirabolnak.. de majd kiadhatnának valami "bantuland" edísönt ilyen helyekre és például az előlapi fényérzékelibe beleépíthetnének gázspray-t, amit külön lehetne aktiválni a zsebedben lévő szerkezet gombnyomásával :)

(#5743) danaudio válasza asadasad22 (#5742) üzenetére


danaudio
aktív tag

azért az "ad-hoc"-módon kirablásnak előnye is van, amennyiben nem vágod "rekidesen"( :) ) a földhöz a telód, hanem rendesen elviszik, akkor a legtöbb lakásbiztosítás kiterjed az ilyen fajta biztosításra is és visszafizetik a telefonod teljes megvételi árát!! Nekem anno T100-assal volt, csak oda kellett adni a számlát a biztosítónak és perkáltak is. Ergo ha valaki új telót akar, és nem bírja eladni a régit, kerekedjen fel a 8. kerben, és addig mászkáljon vele nyíltan, amíg rá nem harapnak. Kisebb szerencsével (pl ha van nálad másik telefon is elrejtve) az elkövetőt is elfogják, a telefon árát meg megkapod kp-ban.
Nah a lényeg, amit írtam senki ne vegye túl komolyan, mert higgyétek el, megéri elkerülni ezt az "élményt"...

(#5744) burasu4 válasza danaudio (#5739) üzenetére


burasu4
senior tag

Danaudio: Nekem ugy sikerült, hogy a felhasználó nevet amit a gépen beirtam azt irtam be a mobilba is! Meg a felhasználónév@sipakármicsoda.com-hoz is....odáig nem igy csináltam de most jo lett!!
Amugy a gépeden működik???
Sok sikert!!

(#5745) danaudio válasza burasu4 (#5744) üzenetére


danaudio
aktív tag

nah, okosok, most mondjatok valamit: D .
regeltem az imént voipcheaphez is és belőttem teljesen korrektül a SIP beállításokat a telefonon ( gépen rendesen működik vele a hívás ) , majd megpróbáltam telefonálni...megkérdezi, regisztrál e a szolgáltatáshoz, mondom neki igen, aztán rövid ideig tölt majd kiírja hogy a regisztráció nem sikerült, és most esett le hogy miután ezt kiírja eddig is minden alkalommal szétkapcsolt a router a laptoppal is meg a telefonnal is, és az internetet jelző ledje a routernek zöldről narancsra váltott ( nincs net). ez mitől lehet?? máshol még nem próbálkoztam, de ma kipróbálom ikeát, hátha onnan megy...
...egyébként 1 perc múlva visszajön az élet a routerbe ezek után.

[ Szerkesztve ]

(#5746) Shodan


Shodan
addikt

lehet hogy én is korán elszóltam magam, mert tegnap csak megcsöngettem az otthoni vonalast, de nem próbáltam beszélni.
most fel is vettem ,de nincs hang.

A másik amit észre vettem hogy játékok alatt (idáig 2őt próbáltam) néha bevillan a téma háttérképe.Ez másnál nem jelentkezik?

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5747) Shodan


Shodan
addikt

nem tudok betelni a teloval :D nagyon jo ez a symsmb, nem kell ide semmi kártyaolvasó, kb 3mp egy mp3 másolása wlanon :K

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5748) 7 válasza Joe bácsi (#5727) üzenetére


7
addikt

Tévedsz :P

(#5749) Joe bácsi válasza 7 (#5748) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Azt kötve hiszem! :D

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#5750) 7 válasza Joe bácsi (#5749) üzenetére


7
addikt

Ha gondolod, hozhatom a kötelet ;]

De nem akarok tovább offolni, csupán kihagyhatatlanul magas labda volt ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.