Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7001) enddav válasza danaudio (#6996) üzenetére


enddav
aktív tag

Én sem kapcsoltattam ki a netet (Pannon), hanem én kitöröltem a hozzáférési pontokat és akkor tuti nem tudja ahsználni a szolgáltatós netet csak a Wlan-t. Ha meg netán, véletlenül kellene a net, akkor egyszerűen kiveszem a SIM-kártyát, majd visszarakom és woálá, ismét ott lesznek a hozzáférési pontok. :)

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#7002) old rocker válasza enddav (#7001) üzenetére


old rocker
veterán

ravasz!!!:-))

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7003) Symbio


Symbio
senior tag

Sziasztok! Tudja valaki, hogy miként lehet megjeleníteni azokat az SMS-eket a PC-n, amiket nem a beérkezett mappában tároltam (a Saját mappákon belül hoztam létre mappákat, de azokat nem látom a PC Suittal :( )

(#7004) Shodan válasza old rocker (#7002) üzenetére


Shodan
addikt

Én lemerítettem az egyenlegemet, így csak a wlant tudja használni :D Na erre varjál gombot :DDD

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#7005) asadasad22 válasza Shodan (#7004) üzenetére


asadasad22
őstag

az már egy eléggé biztos megoldás, csak vannak apró hátrányai is :) például hogy hívás kezdeményezésére nem nagyon fogo tudni használni a telót, de apróság végülis :)

old rocker: ennyi nem, de én is megszívtam annakidején. laptoppal leteszteltem a netet, de csak annyi szinten, hogy meg tudom-e rendesen osztani a 3g netet a laptoppal, és milyen sebessége van, generáltam 2 mega forgalmat, gondoltam ebből nem lesz nagy baj. erre levont 2000 forint felett. arról nem is beszélve, hogy aki ennyire sincs észnél, mekkora forgalmat csinálhat. egy ilyen telefonba beteszel egy sim kártyát, be se kell semmit állítani és megy a net 2-3 megabittel akár minden különösebb ügyeskedés nélül, pár gombnyomással. egy kezdő is simán generál párszáz mega forgalmat vele pár perc alatt, csak amíg nézegeti, hogy milyen jó, hogy telefonon is lehet böngészni. ilyen kapcsolattal mellesleg full töltéssel 30ezer forint feletti forgalmat lehet összehozni percenként(!). semmi extra nincs a dologban, nem is kell hozzá kimenni külföldre. pár gombnyomás és tízezres forgalmakat csinálhatsz ártalmatlannak tűnő dolgokkal. ha ez nem aránytalan díjazás, akkor nincs aránytalan díjazás. szerintem gyalázatos, hogy ilyen áraik lehetnek. hol van ilyenkor a fogyasztóvédelem? tudnak egyáltalán erről? más országban szinte biztos vagyok benne, hogy tizedennyit nem számláznak.

(#7006) #59892992


#59892992
törölt tag

csá! úgy hallottam az e51-nek 2 inches a kijelzője mekkora kb. az?? :o :O :O

(#7007) ben11 válasza #59892992 (#7006) üzenetére


ben11
őstag

összehasonlítás

hogy tudd mihez viszonyítani

[ Szerkesztve ]

(#7008) RandomGosu válasza #59892992 (#7006) üzenetére


RandomGosu
senior tag

menj be a media markba vagy saturn esetleg valamelyik nokia szakkbolt és megtudod :)

(#7009) asadasad22 válasza #59892992 (#7006) üzenetére


asadasad22
őstag

1 inch 2.54 cm, ez a képátló. innen nem kell nagy matektudás, hogy az oldalakat kiszámold a képarányokat ismerve (3:4).. ezután pedig kimérheted egy lapra és kivághatod magadnak, hogy nézegethesd, hogy mennyire megfelelő vagy nem megfelelő :)

(#7010) cabii


cabii
tag

Üdv, lehet valaki írta már, de nem találtam, szóval nem vagyok nagyon otthon symbián témában, de ha van wlan, akkor van erre a telcsire valamilyen putty szerű program? ez egy ssh kliens. Esetleg valamilyen, ha igen, milyen webböngésző? Thnx a választ :))
jahh ésmégegy dolog. lehet valahogy gps-t varázsolni hozzá? általában nem kell gps, de ha mégis néha szükségem van rá, jó lenne

[ Szerkesztve ]

Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside

(#7011) old rocker válasza asadasad22 (#7005) üzenetére


old rocker
veterán

Egyszer én is teszteltem a 3g-vel a laptopot, még 200 Ft forgalom se lett belőle; és azt tudatosan csináltam. A bejegyzésed második felére: már nem egyszer tartottam a szolgáltatókat tisztességtelennek.Most is. Akárhányszor felhívtam a témobil ügyfelet, mindannyiszor okkal-ok nélkül elmondták, illetve megkérdezték: ismerem-e a net 30 szolgáltatást? Ma is elmondta a csajszi: sajnos, a NetStarttal nagyon drága, ha véletlenül netre tévedek. Szerinte, ha valami miatt megszakad a wlanos kapcsolat, a készülék automatikusan rántja át az adatforgalmat mobilnetre... S hogy kifejtsem, mit tartok rohadtul tisztességtelennek: a beetetős, tipikus fogyasztói társadalom szülte trükköket. Vagy egy éve, másfél éve még tudtál úgy mobiltévézni, hogy adatforgalmat sem kellett fizetned. (Egy alkalommal, vasárnap reggel pl. a hírtévé híradóját a mobilon kersztül voltam kénytelen nézni, mert a többiek aludtak, a Panasonic távkapcsolóját meg úgy elrakták, hogy egyszerűen nem találtam. Valamit, azt hiszem, a csatorna váltást csak távkapcsolóval lehetett...) Még mutogattam is néha a feleségemnek, nézd, milyen f..a gyerekek a pannonhoz viszonyítva. Kényszerből, nyaralásnál, vagy csak kuriózumnak jól jöhet... Aztán megszünt az ingyen mobiltévézés és helyette azt mondták: fizess elő mindössze 1900 Ft-ot és 10 órát ingyomba tévézhetsz a mobilodon. Jó, mindennek megvan az ára... De ha a 10 órát túlléped, akkor percenként kétszázvalahány forintotkell fizetned! A mobil internetezéssel hasonló a helyzet: fizess elő a net 30-ra, vagy 80-ra - vagy még nagyobb csomagra - és akkor olcsón netezhetsz. Ha túlléped a kvótát. Ha nem leszel fix előfizető és véletlenül, vagy szándékosan adatforgalmat generálsz, majd rájössz arra, jobban jártál volna, ha előfizetsz, mert a tízszeresét fizeted ki egy alkalomra a havidíjnak! Ugyanakkor, ha egy ismeretlen HSDPA képes telefont veszel a kezedbe, csak ismerkedsz vele, nyomkodod a billentyúket és számla fizetéskor jössz rá: tényleg kurva gyors a telefon adatátvitele. így utólag visszaemlékezve, én is belenéztem a web'nwalkba, a mobiltévé ikon mit rejt (nem tévéztem vele, csak megnéztem az oldalt), és most jövök rá, ezek az oldalak nem is működbnek wifivel. Mire a Nokia Maps-en elvégeztema beállítást, hogy csak wlannal csatlakozzon a netre, már biztos lerántott pár ezresnyi megabájtot. Következésképpen:vagy "csonkíttatom" a telefonom szolgáltatási lehetőségeit, vagy fix előfizetővé kényszerjtenek. S ha fix előfizető vagyok, onnan már könnyű még nagyobb előfizetésbe belerángatni a fogyasztót. Na, szerintem ezek a tisztességtelen dolgok. És az, ha vásárolsz egy mobilt, a franc se figyelmeztet ezekre a kis trükkökre az adás-vételkor.
Ahogy a Fight Clubban elhangzott: "mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk." Asszem így mondta Durden...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7012) old rocker


old rocker
veterán

jav: még 2000 Ft forgalom se...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7013) old rocker válasza cabii (#7010) üzenetére


old rocker
veterán

A webböngészőt tudom, az az opera mini, 4. valahányas verzió most a legújabb. Wlannal működik, be tudod állítani a képminőséget, betűméretet stb. és az ú.n."mobilnézetet". Azaz egymás alá rakja azt, ami egyébként egymás mellett van. A gps-hez, ha nincs a telefonodban beépített gps vevő, külső gps vevő is kell, amit bluetooth-al tudsz csatlakoztatni.
Ajánlom még a google map-ot, az adók alapján koordinálja a helyzeted, 1800 m + - tévedéssel. Tehát nem kell hozzá feltétlenül gps.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7014) pinkypinky


pinkypinky
tag

Hát ilyenekre vannak trükkök, pl. hozzáférési pont: mindig rákérdez, plusz csomagkapcsoltnál nem pipa a használ ha szükséges opció. Meg ugye enddav taktikája se túrósbukta.

Paranoiásoknak vagy óvatosaknak meg a napló/csomagkapcs. Ott lehet csekkolni mennyire gazdagítottuk meg kedves szolgáltatónkat.

(#7015) asadasad22 válasza old rocker (#7011) üzenetére


asadasad22
őstag

hát igen. én mondjuk kezdetektől tisztában voltam vele, hogy mivel jelöli a telefon, ha wlan-on van csatlakozva és mivel, ha máshogy, így mindig ellenőriztem, nehogy valami máshogy süljön el..

Fight Club :R :R
no.1 :)

(#7016) zdanee válasza cabii (#7010) üzenetére


zdanee
őstag

Nemcsak hogy van, de ingyenes is [link]

Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini

(#7017) visionbp válasza old rocker (#7013) üzenetére


visionbp
tag

Jó fej vagy, szerencsétlennek a Google Maps-et ajánlod, miközben épp arról folyik a diskurzus, hogy "a k**** szolgáltatók mennyit nyúlnak le" mindenféle adatforgalom címen... A GM meg minden ellenkező híreszteléssel szemben mindig netről frissíti a térképeit, még ha nem is tölt le hozzá rendkívül sok adatot (huszonvalahány kB).

(#7018) old rocker


old rocker
veterán

ez volt az első, amit beállítottam: mindig rákérdez...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7019) old rocker


old rocker
veterán

A google-t is be lehet állítani, hogy wlanra csatlakozzon. Rögtön az első alkalommal, amikor telepíted. A Nokia map-ot némi előzmények után sikerült...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7020) old rocker


old rocker
veterán

Én sajna akkor ismerkedtem az e51-el. Tetejében igen zaklatott voltam a kétszeri lefagyás miatt.

Fight Club rulez

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7021) Dexter68


Dexter68
addikt

Na, sziasztok. Valószínű, lesz egy ilyen telefonom nemsoká. Hellyel-közzel végigküzdöttem magam a topicon (ezért fogok kérni valami PH!-s kitüntetést karácsonyra :DDD ), lassan kezdem tolni a kérdéseimet:

• A Nokia Maps milyen feltételekkel használható?
• Amikor fizetőssé válik, mennyibe kerül?
• A Garminnak van már olyan verziója, ami nem pancsol bele a [#]-billentyűbe?
• Lehet ezekkel offline navigálni – mintha csak térképet nézegetnék?

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#7022) old rocker válasza Dexter68 (#7021) üzenetére


old rocker
veterán

Hehe... :-)) nézd, én úgy vagyok vele, szeretem magam precízen és anekdotázva kifejteni. Van, aki szereti a stílusom, van aki szószátyárságnak tartja - egyébként sepillanat alatt tudok stílust váltani.
A Nokia map alapjában véve ingyen letölthető, sőt, az E51-en rajta van a korábbi változat. Az upgrade és a használat viszont adatforgalommal jár - ezt kell fizetni. Ugyancsak fizetős a hangutasítások letöltése, hogy mennyi, nem tudom. Én keróval járok, akár a Nokia, akár a google maps-ot arra használom, hogy amennyiben elmegyek "túrázni", mondjuk egy Szeged-Tápé (komp) - Maroslele- Óföldeák útvonalat megnézzek, esetleg útközben megnézzem. A navigációt nyilván nem használom... A Google map-ban az az ideális ilyen használathoz, hogy kikeresed az útvonalat, először leírja a "tájékozódási" pontokat, km távolságokat, aztán, megjelenítve a térképen, ezeket kis "szövegbuborékokban" (menjen előre egyenesen 6.7 km-t) megjeleníti, a következő pontra a 6-os, vissza a 4-es billentyű megnyomásával juttat. A Nokia Map-on kicsit bonyolultabb az útvonal keresés. Egy javaslatom: ha megveszed a telefont és rajta van a Nokia Map, ne frissítsd. Szerintem az új változat kezelése bonyolultabb, nincs rajta "szimuláció" lehetőség. Hozzáteszem, ez csak az én maszek véleményem. Nekem azért kellett újra felrakni a Nokia térképet és frissíteni, mert a lefagyás utáni reset .törölte.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7023) Symbio


Symbio
senior tag

A kérdésem még mindig fennáll. Valaki?

(#7024) Tibro5


Tibro5
senior tag

Az én kérdéseimre sem érkezett még válasz :O

(#7025) Windex


Windex
tag

Nem voltam most egy darabig netközelben, de köszönöm a segítséget mindenkinek. Úgy tűnik sikerült 2000 pénz alatt megállni a netforgalommal.
Viszont egy új probléma merült fel. Nem akar tölteni 2 napja a telefon. A töltővel nem történt semmi, kipróbáltam több helyen is, de nem működik. Sajnos ismerősöktől nem tudok kérni töltőt. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?

(#7026) Symbio válasza Windex (#7025) üzenetére


Symbio
senior tag

Valami kosz esetleg, ami a dugó közepébe szorult (nagyon kicsi lyuk, de ott van a másik pólus). A tisztításra viszont nincs ötletem éppen a méret miatt :U

(#7027) Napfénysüti válasza Windex (#7025) üzenetére

Ha ez így van akkor vidd szervizbe,mert nem igazán normális a dolog :F

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#7028) Murderer69


Murderer69
őstag

hy all fájó szívvel de ma megváltam az E51-emtől azért még néha benézek ha tudok segítek.... ;)

https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/

(#7029) enddav


enddav
aktív tag

Most, hogy így megkezdődött a suli, néha órákon szoktam unatkozni, ezért a kérdésem az lenne, hogy valaki tud olyan játékot, amit neten lehet játszani mások ellen? :)

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#7030) Redchili válasza Shodan (#7004) üzenetére


Redchili
tag

Akkor varrok neked egy gombot. Tegnapelőtt azt hittem, hanyattesek, amikor telefonálni akartam, és nem tudtam. Sőt még egyenlegfeltöltés után sem... A következőket kell tudni, most költöztem, természetesen kihasználtam a telefon wifijét és neteztem. Egy-egy program (youtube, gmail kliens, picasa, vringo) mikor csatlakozott kérdezte a hozzáférési pontot, ami ugye egyértelműen a helyi wlan-om lett, majd csatlakozott és feltett egy kérdést, hogy használhatja-e ez a program a hálózatot... gondoltam, hülye kérdés, de hát mindegy, wlan, wlan. De nem. Neki nem. Nem tudom mi a jó eget használt (tudom azért), de nem wlan-on csatlakozott hanem 3g vagy edge vagy amelyik jólesett neki, meg a halózattól függően, és ott generálta nekem a forgalmi díjat. Ez rendben is lenne, ha az a k.k. pannon letiltaná a forgalmat amikor az egyenleg kimerül, de nem...

600 ft volt rajta, amikor utoljára használtam, legközelebbi alkalomra -3200 ft-os egyenlegem lett, úgy hogy jelzem kártyás vagyok... Erre annyit mondtak, hát igen, adatforgalomra jár "kedvezmény", és tessék megbarátkozni vele... Azt hittem felfordulok. Szóval csak óvatosan ezzel... :W

Nem megmondtam?!

(#7031) old rocker válasza Redchili (#7030) üzenetére


old rocker
veterán

Boldog idők, amikor a mobillal csak telefonálni, sms-t küldeni, esetleg verekedni lehetett.
(Az első mobilom egy Ericson GH198 - asszem ez volt a szám - volt, akkora volt, mint egy Mauser és közel olyan nehéz... Ha az övemre akasztottam, nem győztem feljebb rángatni a nadrágom...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7032) pinkypinky


pinkypinky
tag

A mai napig lehet szerezni innen-onnan 5110-est pl... :) Vagy Moto F3? :)

(#7033) Qru válasza Dexter68 (#7021) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Lehet használni offline módban is a térképet. Így használom, és nagyon jól lehet vele tájékozódni. Netről szedtem le a térképet, van benne kereső funkció, úgy működik kb mint a térképbank, csak felhasználóbarátabb. :)

mod:

old rocker: Azaz, én is olyannal kezdtem! :D Felhajtható gumi antennája volt. Marha menő voltam akkor a suliban ezzel, ma már elő sem mernék venni ilyet jóformán. :D Aztán lecseréletem egy szintén dabál Nokia 1611-re. Az sem volt kutya...

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

(#7034) Mr. Teddy válasza Qru (#7033) üzenetére


Mr. Teddy
őstag

A Garmin térképet is lehet offline módban használni? Egyszer felraktam, és gps nélkül nem nagyon mozdult, meg mindig angliából indult volna ki.
Pedig a garmin térképe mókább volna mint a nokia maps, kicsit laassúcska a nokia szerintem.

(#7035) RandomGosu válasza Tibro5 (#7024) üzenetére


RandomGosu
senior tag

ilyenkor azt tudom tanácsolni hogy vidd be a pannonba és állítasd be velük, végül is nem azért fizetted ki a telefont, hogy utána neked kellje vele szenvedned.

(#7036) Qru válasza Mr. Teddy (#7034) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Nem tudom, a Garmint nem próbáltam. A Nokiásat is csak offline módban...

#nincsbennetarcsi

(#7037) Joe bácsi válasza Murderer69 (#7028) üzenetére


Joe bácsi
őstag

A hangszóró miatt lett végül csere?
Én még hagyom, most, h. FOGKEFÉVEL és KOMPRESSZORRAL a Nokiában kitakarították a hangszórót így már egy fokkal jobb. A billentyűzetet kicserélték, ami sz*r volt, mert a szervizes miközben cserélte a hangszórót még a múltkor szétcseszte nekem a billentyűzetet. Ez az új nem 100%-osan tökéletes, de azért jó. Még egy darabig (eddig még így gondolom) marad. A hangerő közepes, de jobb mint előtte.

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#7038) Murderer69 válasza Joe bácsi (#7037) üzenetére


Murderer69
őstag

igen a legfőbb indok a hangszóró volt a másik meg az hogy rákattantam a játékokra és kellett a nagyobb kijelző nagyjából ennyi amúgy iszonyat szerettem mert tényleg jó teló...

https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/

(#7039) Mr. Teddy válasza Qru (#7036) üzenetére


Mr. Teddy
őstag

Ja, a nokiás nekem is gond nélkül megy.
Amúgy a google maps lenne nagyon jó offlineban, de sajna nincs ilyen :(

(#7040) Shodan válasza Mr. Teddy (#7039) üzenetére


Shodan
addikt

hello, [link] :)

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#7041) Mr. Teddy válasza Shodan (#7040) üzenetére


Mr. Teddy
őstag

Hoppá, köszi :R
Azt hittem, hogy csak gépre lehet úgy összeszedni a google maps-et, hogy a cacheben letárolja az anyagot, és azokat nézzük újra, de ez így nagyon jó :)
Ha időm engedi, megcsinálom.

(#7042) Predi


Predi
csendes tag

Sziasztok!

Nemrég én is vettem egy telót. Végre egy telefon, ami szinte mindent tud, amire szükségem van. Viszont van egy nagy problémám vele. Gyakran használom modemként és egy idő után megszakad a kapcsolat a 3G hálózaton. Nem dobja el, a notin úgy jelzi, mintha élne a kapcsolat, de az adatátvitel megszakad. Ilyenkor bontom a kapcsolatot és újra kapcsolódok. Akkor megint megy egy ideig, azt megint megszakad. Általában csak pár percig bírja. Független a helyzetemtől, vonaton és otthon is ezt csinálja. Az érdekes az, hogy ha átállok EDGE-re és letiltom az UMTS-t, akkor tökéletesen müködik. A notebookon XP SP2 van. WLAN-al tökéletesen megy notebook. Fogalmam sincs, mi lehet a gond, a telón a legújabb firmware van.

(#7043) danaudio válasza Predi (#7042) üzenetére


danaudio
aktív tag

joikuhotspottal? ha nem akkor próbáld avval: 3G-t wlanon szórja tovább a telefon a progival. keresd nokiaprogramok.hu-n. ha eddig is ezt használtad, nem szóltam:)

(#7044) asadasad22 válasza old rocker (#7022) üzenetére


asadasad22
őstag

sztem az új maps jobb, mint a régi, szimuláció is biztosan van benne, szvsz mindenképpen érdemes frissíteni.
maga a program egyébként alapból teljesen ingyenes, a térképek is teljesen ingyenesek hozzá, egyedül a navigáció fizetős. (elvileg..:) )

(#7045) asadasad22 válasza enddav (#7029) üzenetére


asadasad22
őstag

ngage játékok egy része ilyen például :)

(#7046) asadasad22 válasza Redchili (#7030) üzenetére


asadasad22
őstag

érdekes, velem ilyen még soha nem fordult elő, hogy tudtom nélkül máshogy csatlakozott, mint ahogy én akartam volna..
egyébként nekem -5000 huf a rekord egyenlegem pannonnál, töltöttem fel a 3600-sal, erre jött az sms, hogy le van még mindig merülve :) azt hittem már tankokkal jönnek a házam elé bahajtanim de ennyire szerencsére nem jóakarók. mondjuk utólag visszagondolva -5000-es egyenleggel lehet h jobban jártam volna egy új simmel, mint az feltöltögetni :) csak a számom változott volna..

(#7047) danaudio válasza enddav (#7029) üzenetére


danaudio
aktív tag

ngage reset generation!!! legjobb, de kösd fel a gatyád ha összefutunk, mert előadásokon én is nagyon ráérek és benne vagyok rankingban a top 25ben:D, egész konkrétan 23. : D az 1200-adik hely környékéről jutottam idáig kitartó órai figyeléssel : P

(#7048) old rocker válasza asadasad22 (#7044) üzenetére


old rocker
veterán

crackelt mobiola playert nem tudsz véletlenül?

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#7049) danaudio válasza old rocker (#7048) üzenetére


danaudio
aktív tag

mobilesmania.com-on fenntvan, de ha ajánlhatok vmit, inkább core player, videó lejátszásra mobilon az a legjobb.

(#7050) old rocker válasza danaudio (#7049) üzenetére


old rocker
veterán

Köszi, bár a mobiola video playert nem találtam. A core player jónak tűnik, csak amit először letöltöttem, a generált szám sehogy sem volt jó. Aztán letöltöttem egy másikat, az eleve crackelt volt, jónak is nézett ki, csak éppen a memóriakártyát nem látta...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.