- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Auratech #5521 üzenetére
Örülök neki.
Azért ha nincs jó témám, vagy nem látok, akkor is próbálok időnként valamit villantani. A telóm szerepelni akar.
(#5514) BobTail: Köszi! Nem olyan egyszerű a dolog, mert sok az érintett. Én megtehettem amit tettem, de nem kifelé a teljes világ felé. Persze majd késöbb azért utána kérdezek. Egyébként az egész műsort felvettem, abból vágtam. Egész pontosan van egy előzőnapi teljes HD-s felvétel a felírhatóság miatt, némi üresjárat az elején és a végén. Illetve egy elrontott 2. felvétel, ami nagyrészt törlődött miattam
, na abból vannak ezek. Ez Full HD lett volna végig a jobb láthatóság miatt. A erős szimpadi fényeket akartam ennél korrigálni, jobbat csinálni, bár a hangi része mondjuk megegyezik. Nem voltam ott, benyomtam folyamatos fókuszra és mentem a dolgomra, utólag láttam mit alkotott. Na itt még nincs elég tapasztalatom, keveset videóztam eddig, a kontrasztot sem teszem többé túl magasra, meg hasonlók.
(#5522) Auratech: Na igen, azért nem CD-re készült. Ha az érintett emberek tudják megy a felvétel jobban is sikerülhetett volna. Ez már a sokadik megint elnyomjuk fellépés volt, közel nem tökéletes előadással. Egy olyan hangzás mutogatás volt a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ukrajnai háború
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest