Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz kosarob8 #14149 üzenetére
Az barátomnak felraktuk T-s 40-est...a nokia oldalon található legújabb (végleges...?) Nokia Softvar Updaterrel (NSU) és működött...
Én Az OVI Suite-el raktam fel először és azzal is szépen ment...
Most legutóbb JAF-al raktam fel egy módosított 40-est és az is ment szépen minden hiba nélkül...
szerintem megcsinálhatod... (ha garis a tel. akkor az új NSU vagy OVI Suite a legjobb megoldás mivel azokkal nem vesztesz garanciát ha félresikerül valami)stewe: igen azt kerestem...és meg is van...de valami nem kerek...(egyszer az operás bill-el másszor pedig a saját bill.-el nem tölti rá az oldalra a bevitt szöveget... ) mini5beta2
ezt miért csinálja...érdekestoldy: este zenelejátszón maradt a tel. reggel bill. feloldásnál pedig becsíkozódva...(9hónapos a teló és nem volt dobálva... úgylátszik ez a tft és nyagda ház kombináció ennyit tud... (kb 3-4 szer már csinálta az elmúlt 2 hónapban...)
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz tariattila #14151 üzenetére
Mini5beta2-ről zéró a tapasztalatom.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
kosarob8
aktív tag
+ Szancsó - köszönöm, akkor lehet délután belevágok
-
tariattila
veterán
válasz stewe780 #14152 üzenetére
tök ugyan az a felület és menü mint a Mobile 10 !! csak az oldal kicsit egyszerűbben jelenik meg... néztem a mobile az huszon egynehány megát zabál a mini meg kb 10 et...
juj... ez a csíkozódás egyre fokozódik...most olyat játszik, hogy bill.felold...csíkos...bill.lezár-felold...jó....és ezt még kétszer eljátszotta...utána már jó
[ Szerkesztve ]
-
64b0r
aktív tag
válasz tariattila #14154 üzenetére
21 megát a memóriából, vagy az adatforgalomban van ekkora különbség? Nem mindegy... bár lehet, hogy csak nekem nem egyértelmű.
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
old rocker
veterán
Basszus, nekem most másodszorra játszotta el a bekapcs. utáni lefagyást...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
stewe780
őstag
válasz old rocker #14157 üzenetére
Kvittek vagyunk, nekem is 2 volt eddig.
-
stewe780
őstag
válasz tariattila #14154 üzenetére
Jaja, az opera oldalán azért ránéztem, hogy hasonlóan néz ki, csak tényleg olyan ritkán használom, hogy abból nem bétázom.
Úgy érzem, hogy ha megjelenik az első billzárfeloldbóli csíkozódás, az azt jelenti, hogy elkezdhet a felhasználó gyűjtögetni a köv mobilra?
-
tariattila
veterán
válasz stewe780 #14159 üzenetére
úgy ahogy mondod...ha szerencsés vagy akkor pedig még el tudod sózni a gépet...
skyfire...mit akarnak ezzel flasht lejátszani? Egy oldalt nem képes betölteni...rá kell frissíten és akkor is percekig tölt és félbehagyja az ablakot ha közben továbbhúzom...vicc kategória...
állítólag kijött egy újabb javított/gyorsított/ verzió de még az oldalukról csa ez érhetQ el...Nah skyfire-el megírtam....és most opera mobillal szerkesztem...áááá....ég és föld a kettő sebességre...
Csak annyi: használhatatlan/használható....ez épp elég nem?[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
opera miniben a halado beállításoknál mi a protokollban a különbség a http és a socket között??? nem tapasztalok semmit ha változtatom...
-
klezzz
tag
válasz tariattila #14161 üzenetére
socket: állandó kapcsolatba marad az opera szervereivel (ha engedi a mobil hálózat nem mindegyik támogatja) ugyanis ezek végzik opera mini-nél az oldal renderelését te már csak a kész oldalt kapod meg tehermentesítve a telót, ellentétben az Opera mobile-lal ahol minden direktbe megy.
http: minden oldalbetöltésnél külön kapcsolódik az opera szervereihez így lassabb kicsit, de kevesebbet használja a mobilnetet.
ja és van néhány további beállítás: about:config ,mint firefoxban.
Skyfire is hasonlóan működik, mint a mini szóval erősen függ a szervereik leterheltségétől a gyorsaság.
[ Szerkesztve ]
-
TokLac
senior tag
válasz tariattila #14164 üzenetére
A nép akarata. Sokan nyafogtak a forgó kép miatt.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
válasz tariattila #14166 üzenetére
Csak az efektek lettek kicserélve, semmi más.
-
stewe780
őstag
Rákerestem erre csíkozódás lcd hibára, van belőle bőven a neten. Aki nem akarja a szervizbe vinni, így javítható:
lcd csere[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
Kijött az új OVI Térképek! 3.04 verzió
-javított pozicionálási sebesség, pontosság
-gyorsabb zoomolás a térképen,
-javított keresés. ...Nokia Beta Labs oldalról tölthető S60V5re is.. Nokia Account kell..."smartnews.hu"
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz tariattila #14169 üzenetére
Nagyon rákaptál ezekre a béta dolgokra.
-
kp78
addikt
válasz tariattila #14169 üzenetére
Már települ
Mondjuk nekem a korábbi is jól szuperált„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Ezzel az új ovi maps verzióval a helymeghatározási módok bővültek.
Eddig szerintem nem volt "wifi/hálózat", meg "Bluetooth-gps" sem
Nekem eddig csak a beépített volt engedélyezve, de a telepítés után a "wifi/hálózat" is kipipálva jelent meg.
Elvileg remélhetőleg ez sem kerül pénzünkbe„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
törölt tag
-
toldy
őstag
Beszélgettünk kicsit és arra jutottunk hogy nem biztos hogy lcd probléma. Nagyon olyan mintha valami ic-kondi ( fenetugya mi) megadta volna magát és túláramot kap feloldáskor.
Az élet nem habostorta.
-
stewe780
őstag
Az biztos, hogy fizikailag nem az lcd adja meg magát, mert akkor szimplán nem mutatna semmit. Valami vezérlő a ludas. De az biztos, hogy a meghibásodó alkatrész az lcd panelon helyezkedik el, mert annak a panelnak a cseréjével javítják a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
-
TokLac
senior tag
Témák betűszínének megváltoztatása!
[link]Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
Detros12
tag
Na megvan a teló igaz hogy fekete de annál jobb. most v31 van rajta de nem hiányolom a v4-et nagyon jó telefon.
-
tariattila
veterán
válasz TokLac #14184 üzenetére
TokLac: a betűszín változtatós cikk is remek...!
Tényleg ő fordítja az LCG-s cuccokat??
Juke box-ot szerinted honnan érdemes letölteni mivel nekem gondom volt vele...pedig egy csomót kipróbáltam de valamiért egy idő után kilépett az is...vagy nem indult egy idő után el a lejátszás...már nem is emlékszem...De hogy remek program az biztos...csak az a kis alapzaja ne lenne...Detros12: na végre...
aki felrakta a 3.04 térkép szoftot tud nyilatkozni hogy milyen???
[ Szerkesztve ]
-
TokLac
senior tag
válasz tariattila #14186 üzenetére
Ő fordítja igen. Jukebox? Az eredetit a honlapjukról. Vedd meg és nem lép ki. Én megvettem.
-
tariattila
veterán
válasz TokLac #14187 üzenetére
A megvásárolt proginak is van az a "halk részeknél zajosodik" hibája??? mert én a próbaverziósat meghallgattam és a gyári hangminőség jobb volt...
Ja mennyibe kerül és hogy lehet fizetni? (kár, hogy nem olyan mint az x-plore... kivárnám itt is azt a három másodpercet...) -
pethYeti
addikt
válasz tariattila #14188 üzenetére
"halk részeknél zajosodik" Ez füllhalgató hibája, nekem abszoludt nincs ilyen problémám agybadugós AKG-nál. Nekem se a Jukebox se a Powermp3 nem jött be, egyszerűen kezelhetetlenebbek mint a gyári, és nekem hangzásba is sokkal gyengébbek.
-
stewe780
őstag
válasz Detros12 #14185 üzenetére
Gratula!!
Az enyém is fekete. Ha van lehetőséged (wifi) , az első dolgod a v40 legyen. Én is felraktam az első nap, amíg semmilyen beállításért nem kár. Pár hét alatt annyi mindent ki fogsz rajta próbálni, rátelepítesz egy csomó mindent, beállítások, miegymás, hogy már elég sok meló lesz a szoftverfrissítés utáni helyreállítás. Az ingyenes ovi térkép is azt írja, hogy a telepítés előtt fel kell rakni az utolsó szoftot.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
tariattila
veterán
válasz pethYeti #14189 üzenetére
Egy új Sennheiser CX400II-essel hallgatom... szerintem nem a fülhallgató hibája...mivel a gyári lejátszójával gyönyörűen szól...
stewe: jó az a 31-es az új maps-hez... a régebbiekre gondoltak a frissítéssel...
az összes többiben egyetértünk...én is azzal kezdeném...[ Szerkesztve ]
-
TokLac
senior tag
Ultra gyors kinetikus görgetés 5800-ra!
[link]Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
stewe780
őstag
Most minden feloldáskor, vagy csak hidegben? Mert ha valami mindig rossz, az lehet, hogy olyan és kész. Tehát lehet, hogy ezt az állapotot tartani tudja évekig. Szerintem koncentrálj a csíkozódásra, ha az nincs akkor talán nincs nagy baj. Bár, ha meg mindig ilyen akkor meg lehetne mutatni egy nokia szervizben, mert be lehet mutatni, a ritkán előjövő hibák szervizben produkálhatatlanok. Nem tudom, már többször jártam így mással, valahogy érzik a szerviz közelségét
Nekem se csíkozódás, se szürkület. 1ébként be is ba..zna, másfél hónapos. Viszont az látszik, hogy megéri megtartani a garanciát. Én két év mo. nokia garival vettem, ha minden igaz legalább egy kijelzőcsere benne lesz az időben ahogyan elnézem az itteni átlagos kijelzőhalódástA bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
A kivétel erősíti a szabályt.
Na, a viccet félretéve. Nagyon sajnálom, hogy nem javult a telcsid, de a neten többen írják, hogy a kijelzőcsere megoldotta a dolgot. Hát most akkor a fene tudja mi van. Gondoltam arra is, hogy az alappanelt cserélik, csak ráírják, hogy lcd csere a munkalapra, de szerintem akkor az imei változna, szóval csak feltűnne többeknek, hogy nem lcd csere volt. Ember chipet meg ezen a gyártósoron érkezett panelon nem tudom tud-e cserélni. Azt tippelem nem.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Detros12
tag
a telo kb fél napos és érdemes leformázni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest