Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Az az értelme ennek a készüléknek, hogy ez a kezdet. Az ilyen eszközök is fejlődni fognak, később már lehet hogy meghaladja a hatásfoka a vezetékes töltő kapacitását, és mondjuk ha hazaérsz csak lerakod a megszokott helyre és felkapod onnan ha menned kell.Nem kell kábelekkel molyolni, ami néha meglehetősen bosszantó tud lenni. Gépjárművek esetében ugye nem kell kibeszélni a praktikusságát, és ha minden telefon töltése így működne, nem szívnánk többet a 914376242 különböző töltőszabvánnyal.
-
z123456789
addikt
Értem. Engem nem zavar(t eddig). De lehet hogy ezután már én is így fogok írni. De mivel még nem jelezte senki hogy ez nem helyénvaló, tényleg nem foglalkoztam vele. Van benne valami hogy pofásabb a szöveg ha van ott szünet.

(#41) LamerGyuri
Mindent értünk.Viszont erre is muszáj valamit linkelnem.Ezt.(Semmi személyeskedés, csak a poén)
Szerk.: most nézem."Élő, meztelen nő?" Hát, ha neked az élettelen test jön be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest