Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
Nem
mármint nem szítom a tüzet azzal kapcsolatban, hogy egyeseknek tényleg szükségük van erre az eszközre, mert kényelmesebb csak letenni a telefont, mint beledugdosni valamit. Lezárva, de tényleg 
Az usb-s kérdésem kiválasztós lett volna, amivel arra utaltam, hogy én is használom még ezt a régi megoldást a telefontöltőre, és igazából a motorola v547-es óta (vagy valami ilyesmi idióta száma volt) semmi bajom nincs a töltőkkel, de lehet hogy én csak vigyázok rájuk.
A razr i már lassan egy éve megvan és tökéletes még mindig a dugó, nem lötyög, rendesen teszi a dolgát.Teljesen átlagosan értettem a fiatalokra. Többen itt a fórumon is mikor megemlítem nekik, elég lekezelően és kioktatóan azzal vágnak vissza, hogy ha tollal írnak akkor sem hagynak ki szóközt. Ami azért elég meredek, és szerintem egy magyar érettségin nem is nagyon tolerálnák ezt... Lehet én jártam régen iskolába, manapság vannak még olyan órák ahol tollal kell megírni egy dolgozatot teszem azt egy fogalmazást, és nézik a helyesírást, esztétikát, ilyesmit?
Szerintem nagyon sok fórumozónak nem kell figyelnie a szóköz használatára, jön ez magától, mint a levegővétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stellar Blade
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Arc Raiders
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mármint nem szítom a tüzet azzal kapcsolatban, hogy egyeseknek tényleg szükségük van erre az eszközre, mert kényelmesebb csak letenni a telefont, mint beledugdosni valamit. Lezárva, de tényleg