Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prime110
aktív tag
Jó kis írás, nosztalgia!

Legutóbb 3 éve jártam erre, mai napig szívesen nézem vissza azt a cirka 1000 képet, amit ott készítettem, rengeteget voltam itt a TS-en is (mivel az egyik legforgalmasabb csomópont amúgy is, és a metróhálózat több vonala is összefut itt), a legutóbbi látogatásom utolsó estéjén itt vacsoráztunk, kellemes hóesésben a Bubba Gump nevű helyen, akinek ismerős az biztos sokat látta a Forrest Gump című filmet (van, aki nem látta vagy 10x?), ez az a BB-Gump rákhalász társaság, ami a filmben is említve van és amiért az öreg kiröhögi Forrest-et, mert nem hiszi el.
Bent minden a filmből van merítve (a pincéreket úgy lehet hívni, hogy van egy két oldalú fém tábla, az egyiken a "Run Forrest Run" és ha megfordítod akkor meg "Stop Forrest Stop"
) és még ezer apró kis filmes klisé van így elrejtve, zseniális tényleg!
Ha legközelebb több idő jut rá, ajánlom, mert nagyon kellemes, és ahhoz képest, hogy mennyire centrumban van, nem is volt drága és a kaja is rendben volt, már ha szereted a "shrimp"-et! 
Ez az M&M bolt is tényleg jó, szerettem itt elidőzni, minden ami M&M az itt van, bögre, póló, társasjáték és még vagy millió emléktárgy (fotóztam anno egy bőrkabátot is M&M flitterekkel kirakva, csekély $3000
, csodás. Kis apróság, hogy lehetőség van a saját országod zászlajának színeiből kirakott M&M-es csomagot is venni! 
Én is mondom mindenkinek, aki teheti menjen ki, egyszer érdemes látni, én decemberben voltam, de egész konszolidált árak voltak, már ami a repülőjegyet illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 3D nyomtatás
- ASUS routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) és még ezer apró kis filmes klisé van így elrejtve, zseniális tényleg!