- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prime110
aktív tag
Jó kis írás, nosztalgia!
Legutóbb 3 éve jártam erre, mai napig szívesen nézem vissza azt a cirka 1000 képet, amit ott készítettem, rengeteget voltam itt a TS-en is (mivel az egyik legforgalmasabb csomópont amúgy is, és a metróhálózat több vonala is összefut itt), a legutóbbi látogatásom utolsó estéjén itt vacsoráztunk, kellemes hóesésben a Bubba Gump nevű helyen, akinek ismerős az biztos sokat látta a Forrest Gump című filmet (van, aki nem látta vagy 10x?), ez az a BB-Gump rákhalász társaság, ami a filmben is említve van és amiért az öreg kiröhögi Forrest-et, mert nem hiszi el.
Bent minden a filmből van merítve (a pincéreket úgy lehet hívni, hogy van egy két oldalú fém tábla, az egyiken a "Run Forrest Run" és ha megfordítod akkor meg "Stop Forrest Stop"
) és még ezer apró kis filmes klisé van így elrejtve, zseniális tényleg!
Ha legközelebb több idő jut rá, ajánlom, mert nagyon kellemes, és ahhoz képest, hogy mennyire centrumban van, nem is volt drága és a kaja is rendben volt, már ha szereted a "shrimp"-et!
Ez az M&M bolt is tényleg jó, szerettem itt elidőzni, minden ami M&M az itt van, bögre, póló, társasjáték és még vagy millió emléktárgy (fotóztam anno egy bőrkabátot is M&M flitterekkel kirakva, csekély $3000, csodás. Kis apróság, hogy lehetőség van a saját országod zászlajának színeiből kirakott M&M-es csomagot is venni!
Én is mondom mindenkinek, aki teheti menjen ki, egyszer érdemes látni, én decemberben voltam, de egész konszolidált árak voltak, már ami a repülőjegyet illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest