- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorro13
csendes tag
Nos megoldódott. Egyszerűen csak rossz kódot írtam be.
Eheh sorry.
Szóval minden rendben ment. Majd telepítettem az USB adaptert. Az is rendben ment majdnem. A router és az adapter érzékelte egymást, volt jel stb. De a netre mégsem kapcsolódott. A vezeték nélküli kapcsolat állapotjelző paneljén, vagy mi a neve, alul az IP cím nem szerepel. Csak a _._._._ vonalak. A csatlakozás állapota rendben, a jelerősség és a többi is, de IP cím nincs. Azt írják, hogy indítsam akkor újra a gépet. De nem történt változás. Sőt most már a vezetékesen sincs internet kapcsolatom a routerrel, csak nélküle a modemmel. NaMegpróbálok utánanézni, talán megint én írta be valami rossz kódot, vagy beállítást, de ha valakinek van ötlete...
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest