- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
- = Zk = - #101 üzenetére
Korrekt hozzáállás....
Ezek után azonnal megfogalmazódott bennem hogy segítek egy S1 tesztel,,,de azután rögtön be is ugrott hogy esélytelen, mivel nállam 4850 van mig te 4870-en teszteltél...Sajnálom,,,de remélem összejön a dolog és sikerül kerek egészet kovácsolni a dologból...
Viszont az a 12 ropogó nem kevés a hűtőre,,,én annó valami 4500.- magasságában vettem az S1-et, és bár vásároltam hozzá egy 12-es ventit,, Így is max. 6 rugóban megállt a mutatvány...Éppen ezért lennék kíváncsi én is "végre" egy összehasonlításra, hogy mit fizet meg az ember...a tudást, vagy "csak" az igényesebb kivitelezést? Erős a gyanum hogy az utóbbi állja meg ahelyét, mivel gyakorlatilag "ugyanaz" mindkettő,,mind méretben mind Heatpipe számban megegyezik(4 ha jól emléxem)...csak míg az S1 hosszában bordázott, addig az Auras keresztben(ami nekem hozzáteszem kevésbé szimpatikus, hiszen a bordák között a levegő a lap felé áramlik jobban talán,,,,de ez nem kimondottan probléma,,csak nekem nem annyira szimpi)...
Várjuk a tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrotik routerek
- Bluetooth hangszórók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest