Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz - = Zk = - #101 üzenetére

Korrekt hozzáállás.... :R Ezek után azonnal megfogalmazódott bennem hogy segítek egy S1 tesztel,,,de azután rögtön be is ugrott hogy esélytelen, mivel nállam 4850 van mig te 4870-en teszteltél...Sajnálom,,,de remélem összejön a dolog és sikerül kerek egészet kovácsolni a dologból... ;)
    Viszont az a 12 ropogó nem kevés a hűtőre,,,én annó valami 4500.- magasságában vettem az S1-et, és bár vásároltam hozzá egy 12-es ventit,, Így is max. 6 rugóban megállt a mutatvány...Éppen ezért lennék kíváncsi én is "végre" egy összehasonlításra, hogy mit fizet meg az ember...a tudást, vagy "csak" az igényesebb kivitelezést? Erős a gyanum hogy az utóbbi állja meg ahelyét, mivel gyakorlatilag "ugyanaz" mindkettő,,mind méretben mind Heatpipe számban megegyezik(4 ha jól emléxem)...csak míg az S1 hosszában bordázott, addig az Auras keresztben(ami nekem hozzáteszem kevésbé szimpatikus, hiszen a bordák között a levegő a lap felé áramlik jobban talán,,,,de ez nem kimondottan probléma,,csak nekem nem annyira szimpi)...
    Várjuk a tesztet ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés