- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Őszinte leszek... Nekem van internetem (20mb le/1mb fel),soha nem "lopnám".Viszont hazajön egy közeli rokonom külföldről pár hétre és neki szeretnék erre a kis időre netet.
Ezért gondoltam ezt a megoldást. Az én internetem megosztanám vele,a sebességbe beleférne,de én 7km-re távolabb lakom.
Előfizetni meg nem szeretnék erre a kis időre.
De igazad van,nem próbálkozom.Volt már hozzá szerencsém pár hónapja..egy munkatársamnak vettünk és próbálkoztunk ezzel.A tanácsodat azért kérdeztem,hogy hátha írtál volna vmi más szerkezetet.Andet már kérdeztem,téged még azt hiszem nem,milyen usb-s adapter ajánlanál? Jó lehetne az a sima egyszerű kis antennás tp-link (kb.3500Ft.)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Olcsó megoldás, viszonylag nagy nyereség. ~ 11 dBiAkkor kezdjünk bele:Hozzávalók:- 123x123mm PCB lap (nyáklemez)- ~ 2.5...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest