Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Őszinte leszek... Nekem van internetem (20mb le/1mb fel),soha nem "lopnám".Viszont hazajön egy közeli rokonom külföldről pár hétre és neki szeretnék erre a kis időre netet.
Ezért gondoltam ezt a megoldást. Az én internetem megosztanám vele,a sebességbe beleférne,de én 7km-re távolabb lakom.
Előfizetni meg nem szeretnék erre a kis időre.
De igazad van,nem próbálkozom.Volt már hozzá szerencsém pár hónapja..egy munkatársamnak vettünk és próbálkoztunk ezzel.A tanácsodat azért kérdeztem,hogy hátha írtál volna vmi más szerkezetet.Andet már kérdeztem,téged még azt hiszem nem,milyen usb-s adapter ajánlanál? Jó lehetne az a sima egyszerű kis antennás tp-link (kb.3500Ft.)?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest