Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz nem_tom #124 üzenetére

az még normális. olyan 20 körül kezdenek az emberek változni, aztán olyan 22-23 körülre kinőnek belőle szinte teljesen.

két éve nyár végén voltam ZPben Alvinon. érdekes volt látni, ahogy változott a közönség... voltak a fiatalok, mindenféle zenekaros pólóban... meg kissé hátrébb ott álldogáltak (néha barátnővel) a 23-28 közöttiek betűrt ingben, rendesen felöltözve, az utolsó albumoknál csendben, egyébként viszont minden számot kívülről tudva... és igen, a k- életre be kellett menni pogózni:DDD mert hát mi is voltunk fiatalok. mindezt úgy hogy alapvetően én electrot/technot meg mindenféle törteket hallgattam, de a többiek közölték, hogy jólesz, megyünk:D de hasonló emlékeim voltak Johannes Heilről/Sven Väthről is az utolsó Hyperen (annak is már több, mint öt éve, eszméletlenül rohan az idő), gyönyörűen látszott, hogy kik "nőttek ki" az egészből közben, de ugyanakkor meg Väthre menni kell:DDD

18 évesen az ember még nem idős. lehet azt hiszi, de nem az:)

a népbutítás meg mindig is volt, mindig is lesz. nekem nem volt 5 évig tvm 19 és 24 éves korom között. utánna is csak amiatt, mert IPTV teszterséghez nem árt valami, amin az ember tud tvzni. nem kell nézni. inkáb valami filmet eredeti nyelven, többet használ. sőt továbbmegyek, inkább játszon a delikvens, úgy legalább angolul meg kell tanulnia, anélkül meg nem megy.

Új hozzászólás Aktív témák