- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az még normális. olyan 20 körül kezdenek az emberek változni, aztán olyan 22-23 körülre kinőnek belőle szinte teljesen.
két éve nyár végén voltam ZPben Alvinon. érdekes volt látni, ahogy változott a közönség... voltak a fiatalok, mindenféle zenekaros pólóban... meg kissé hátrébb ott álldogáltak (néha barátnővel) a 23-28 közöttiek betűrt ingben, rendesen felöltözve, az utolsó albumoknál csendben, egyébként viszont minden számot kívülről tudva... és igen, a k- életre be kellett menni pogózni
mert hát mi is voltunk fiatalok. mindezt úgy hogy alapvetően én electrot/technot meg mindenféle törteket hallgattam, de a többiek közölték, hogy jólesz, megyünk
de hasonló emlékeim voltak Johannes Heilről/Sven Väthről is az utolsó Hyperen (annak is már több, mint öt éve, eszméletlenül rohan az idő), gyönyörűen látszott, hogy kik "nőttek ki" az egészből közben, de ugyanakkor meg Väthre menni kell
18 évesen az ember még nem idős. lehet azt hiszi, de nem az
a népbutítás meg mindig is volt, mindig is lesz. nekem nem volt 5 évig tvm 19 és 24 éves korom között. utánna is csak amiatt, mert IPTV teszterséghez nem árt valami, amin az ember tud tvzni. nem kell nézni. inkáb valami filmet eredeti nyelven, többet használ. sőt továbbmegyek, inkább játszon a delikvens, úgy legalább angolul meg kell tanulnia, anélkül meg nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tudom, sok cikk íródott ezzel kapcsolatban, de úgy érzem ki kell már írnom magamból.Egyszer nekem azt mondták, hogy...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest