- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
A sok válogatással járó fejfájás után úgy néz ki, hogy ilyen tabot fogok venni. Meg vagytok vele elégedve? A főzött romok engem is érdekelnének.
-
Padam
aktív tag
Sziasztok!
Főzött romot talált már hozzá valaki? A gyári kicsit akadozik.

-
Arthur997
csendes tag
-
csibe1
veterán
Egy csomó ilyen oldal van ami a gyári névre van regisztrálva, de köze sincs hozzá.
Itt érdeklődj.
Az Ainol hivatalos eladója talán a spemall, ha jól tudom. Postázás előtt le is tesztelik, ha minden igaz.
Legközelebb nem ártana jobban körülnézned vásárlás előtt.
A PayPal visszaadja a pénzed, 45napon belül kell kérned. -
Arthur997
csendes tag
HELP ME, please!
Azt hiszem bedőltem egy oldalnak.
Van valaki aki már vásárolt innét? [link]
Rendeltem ainol-NOVO7 Venus tabot, a PayPal-on keresztül utaltam, a pénzt leemelte a paypal a számlámról, kaptam visszaigazoló emilt a paypaltól, egy másik emilt a rendelésemről a kereskedőtől.
DE, másnap valahogy gyanús lett az oldal, nagyon steril, kicsi a forgalma, kevés a hozzászólás. A facebook oldalukkal ugyanez a helyzet.
Mit gondoltok róla? Ha kamu az oldal, hogyan tudom visszaszerezni a pénzem.
Van valakinek ilyen tapasztalata?
Segítsetek, plíízzz!!!! Bennem van a para.
Előre is köszi -
kenand
veterán
-
kovgab
tag
Egész pofás, ez a gyártó egyre jobb ajánlatokkal közeledik.
-
Ed3r_X_
nagyúr
LY F2S volt, egy hétig simán ment, majd elkezdett az árintő magától csinálni dolgokat, szerintem meg volt feszítve benne, aztán lehúztam a 30cm magas ágyamról a takaróval, akkor már meg is halt az érintő. Meg volt feszülve szerintem. Tudom nekem is volt részem benne, de előtte már csinált érdekes dolgokat. 4000Ft-ért visszapostáztam, visszakaptam a pénzem, akkor megmondtam hogy inkább márkás cucc lesz, még ha kissé drágább is. Aztán vettem egy Ghoo Tab 7000S-t, arra volt 2 év SpeedShop gari, de rájöttem a tablet túl nagy nekem, most telefon vonalra visszatértünk.
-
slimshady
senior tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Yipp
tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
oroszmtb
csendes tag
-
tvamos
nagyúr
Jo kis cikk, köszi!
Igazán jól sikerült lemásolni a Nexus 7-et!..
-
Sanya
nagyúr
-
oroszmtb
csendes tag
-
Yipp
tag
-
McSpy
őstag
A fenti két bolt üzenőfalán lehetett olyat olvasni, hogy kisebb értéket írnak a csomagra ha kéri valaki.
Általában a kinaiak gift-ként adják fel,de ha elkapják a vámnál,akkor mind1 hogy mit írnak rá,ha irreálisnak ítélik a vámosok akkor felértékelik,és az alapján szablyák ki az áfa-t,vagy a vám-t+áfa-t,de ha nem sokkal kevesebb összeget irnak rá akkor jó lehet,csak ha igazolni kell például pay-pal-l akkor mind1 mit írnak rá
-
Yipp
tag
-
McSpy
őstag
-
slimshady
senior tag
-
Yipp
tag
Arról van valakinek tapasztalata, hogy ha az AndroidMall-ról vagy pandawill-ről érkezett csomagra mennyi vámot tesznek rá? A rá nyomtatott érték alapján számolják?
Nekem tökéletes lenne, de nincs BT...
-
McSpy
őstag
-
McSpy
őstag
-
McSpy
őstag
-
Remus389
nagyúr
jó kis tablet, eredetileg flame-t szerettem volna, de ez jobb attól(kicsit), ugyanannyi pénzért
a GPU az milyen teljesítményű?
illetve jól látom HDMI kábelt nem adnak... mennyi egy olyan?
-
Gl4diator
tag
-
leslie_smith
aktív tag
Érdekes.
Én is elmernék használni egy ilyet.Esetleg CM-el még jó is lehet.
-
wwhy
veterán
-
Magnat
veterán
-
Weeman1
veterán
Nagyon tetszik,
főleg a hátlap.
-
DeFranco
nagyúr
-
HawerKing
őstag
-
oroszmtb
csendes tag
-
oroszmtb
csendes tag
-
ronaldo
őstag
Ez nagyon hasonlít a Nexus7-re. Mármint a hátlapja szerintem egy az egyben ugyanaz, de talán a méretei is.
Ehhez a procihoz meg a gpu-hoz nem értek, a Tegra3-hoz képest hol helyezkedik el?
-
McSpy
őstag
-
randras
veterán
-
wwhy
veterán
-
Ati1979
veterán
-
blade zte
őstag
-
randras
veterán
Majdnem tetszene, de a hátulja egyszerűen félelmetes... minden esetre 30ért az angol webshopból jónak tűnik, ajánlani fogom másoknak.
-
Sanya
nagyúr
ez mindenben gyengébb, mint a FIRE, de olcsóbb is

-
Graphics
Jómunkásember
-
Ati1979
veterán
-
slimshady
senior tag
Köszi.

-
trance89
őstag
ez a hátlap a nexus 7 hátlapja tipikus kínai módon lemásolva, még a gombok is ugyanazok...
-
safi74
csendes tag
-
klambi
addikt
gps nem volt benne?
-
Jim Tonic
nagyúr
-
McSpy
őstag
Van ez [138$-rt] is,vagy [Angliábol] 139$-rt
-
bbazs96
tag
Csak engem kapott el az a kis Quadrocopter-UAV szörnyeteg a maga 10 centijével?

-
blade zte
őstag
Erre sokkal célszerübb a mali mp4-es rk3066, mégha kevesebb magja van is. Olyan tablet meg van 100 dolcsiért is.
-
Trevize1987
aktív tag
Na jó lett a cikk, grat!

A GTA VC kisebb csalódás, de sajnos várható volt, hogy ez a GC1000 fog még érdekes dolgokat produkálni... Alapvetően úgy néz ki ez egy jó tablet átlagos célokra, de hardcore játékokra már nem igazán. Viszont eszméletlenül pofás darab
-
Graphics
Jómunkásember
-
blade zte
őstag
Aki tudja hol kell venni áfa nélkül, na annak biztos jó vétel. Kemény 30ezer lehet max mindenestül. Pandawillen is 150 dolcsi, ingyen szállítással. 10 hüvelykbe meg 200 dolcsi.

Én picit talán jobban vagyok kíváncsi az allwiner a31-esekre, picit támogatotabbnak is tünik(bár az ára azért nem sokszor 150), de az ainol tableteit mindig is néztem úgy a paladin óta.
Én mondom, egyedül a google olcsó nexusainak van esélye a kínai tabletek ellen. Még a nexus 10 tudása környékén is kapsz tabletet 250 dolcsiért: fullhd feletti felbontás(2100x valamennyi), 4 mag, 2gb ram. -
Graphics
Jómunkásember
-
slimshady
senior tag
Köszi.

-
Ati1979
veterán
-
kmisi99
addikt
Kösz a cikket pont tegnap gondolkodtam hogy veszek egyet. Ez jól jött.

-
Graphics
Jómunkásember
-
DeFranco
nagyúr
Érdekes, hogy mindenki 7"-os tabot vesz, 10"-osról beszámolót alig (nem) látok, pedig személy szerint annak több értelmét látom.
-
Auratech
őstag
Ez teljesen rendben van. Korrekt közlés..Ára?
-
Graphics
Jómunkásember
Érdekes színfolt ez a proci a mezőnyben

-
danikollar
őstag
Jó kis tablet.
Mennyiért és hol vetted, már ha lehet kérdezni?Közben már megtaláltam!
Azért annyi hozzáfűznivalóm lenne az íráshoz, hogy már nem a legfrissebb a 4.1.1. -
callmeakos
veterán
Jó cucc. Valamiért tetszik ez a hátlap

Gratula a cikkhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Battlefield 6
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oregszem! 

tapsözön