Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Tehát nightrider szerver és a gn 2 csatorna a csetben?
-
-Rolika-
senior tag
Nagyon király, hogy tegnap ráakadtam erre a cikkre.
Gyors el is kezdtem és teljes volt a nosztalgia fíling. Nagyon sajnáltam anno, hogy megszűnt a NFSW.
Pénz még én is költöttem rá ha az emlékezetem nem csal. A kedvencek mindig is a Porschék voltak.
A karácsonyi eventekre emlékeztek? Nagyon király volt a hóban repkedni. -
MrDerekas
addikt
Igen volt, van. A teljesítmény növelő alkatrészek a sebesség növekedése miatt csökkentik a kezelhetőséget. A játékban az is a baj kicsit, hogy a világ kiemelten híres, jó autói a Worldben nem igazán úgy muzsikálnak. Van pár ilyen verda, ami kezes, mint az elhajított tégla
-
Debesq
tag
Ezek engem is érdekelnének! Főleg, hogy új vagyok, az eredetivel nem játszottam. 🙂
Egyébként szerint is legyen ez a topik, a cikk alapján sokan ide találnak majd.
Lenne kérdésem is. Vettem egy Nissan GT-R-t. És hiába vettem bele a performance pártokat, nem nőtt a kezelhetősége. Még a felfüggesztéstől sem. Gyorsulás, végsebesség 800 felett van, ez meg 520. Másnál volt ilyen?
-
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #84 üzenetére
Ahogy Yeffy kolléga is feldobta, ha esetleg van kedved összerakhatnád a kronológiát és mehetne majd az összefoglalóba.
-
Yeffy
veterán
válasz
LamerGyuri #84 üzenetére
esetleg megosztod?
vagy ha off johet privatban is/link, ahol utanaolvashatok.
erdekel.ok, akkor mar csak azt kene megtalalnom, h van-e valami wiki vahy hasonlo oldal, ahol le vannak irva az ajanlott partok autonkent, tudunk errol valamit?
-
tutuhawer
őstag
na most akkor hova kell bejelentkezni, ne variáljak szerverek közt?
-
LamerGyuri
senior tag
Hátöö...nem egészen, ennél azért jóval hosszabb, és korábban kezdődött a történet
Egymástól függetlenül fejlesztettek szervert, és úgy olvadtak össze.
A SoapBox is egy beolvadó fejlesztői szál volt Apex-be.
A színsorok megmaradtak; ha valami régen neked bejött-működött, az ugyanazt az eredményt fogja adni most is -
Yeffy
veterán
válasz
LamerGyuri #80 üzenetére
koszi a kis background sztorit!
akkor jol ertelmezem, h a WordOnline volt a SoapBox, akik valahogy ujra lekodoltak a jatekot, az Apex meg akik az online reszt csinaljak?abba az irányba fejlesztve, ami lehetett volna az eredeti játék, csalók, bugok, pénzes vérpistikék nélkül.
ez meg nagyon +1illetve ami meg nem tiszta, h az autok tuningolasanal ugyanaz van, mint regen, h szamit az is, melyik szinu/gyartoju part-ot teszed bele az optimalis eredmenyert?
anno pl a 3 csillagos partok idejeben mindegyik autonak megvolt az ajanlott/bejaratott part listaja. -
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas #76 üzenetére
szerintem is legyen szavazas, esetleg a topik elejere/ajanloba be lehet tuzni?
ha uj topik lesz, ez a Logout-os atkonvertalhato "rendes", pl Gamepod-osnak, vagy megfelelo igy is?oksa, csak jeleztem, ha esetleg megis felnezel.
nekem is meg kisse furcsa, old school vagyok, meg MSN messengeren meg az eredeti Skype-on nottem fel.
mondjuk elozo meg mostani munkahelyemen Slack-et hasznalok, ahhoz kicsit hasonlit. -
Must have !
A régi idők ..... -
LamerGyuri
senior tag
Akkor mégegyszer, hogy tiszta legyen a kép:
2 éves fejlesztés-működés után egyesült a WorldOnline és az Apex v.2 szerver a World United Official szerveren (WU.gg) 2020 januárjában. Minden addigi fejlesztési eredményt összedobtak egy stabilabb, jobb játékélmény érdekében egy új vason. A korábbi achik, fejlődés, donációért ajándék dobva lett, az új szerveren való fejlődési elképzelések miatt: mindenki egyenlő, csak játékba tolt idővel-játékkal tudsz előrébb jutni.
A tiszta játékélményért dolgoznak, abba az irányba fejlesztve, ami lehetett volna az eredeti játék, csalók, bugok, pénzes vérpistikék nélkül. Ha minden igaz, nem is olyan régen Linux rendszeren is játszhatóvá tették.
[Itt a] régi lengyel Apex honlap, az utolsó bejegyzések egyike.Szóval mindegy melyik szerveren játszotok, a hivatalos fejlesztés csak ezen az egyen folyik.
-
MrDerekas
addikt
A cikk ötlete is az volt, hogy kellene egy ph topik a Reborn-nak. Részrehajlóan én erre szavaznék
Mivel az official megdöglend sajnos. Beszéljük át és a többségi döntés legyen. Bár a cikk önmagában is inkább idevonzza az emberkéket.
DC-ra nem igazán nézek rá. Lehet én vagyok túl analóg, de nem áll kézre nekem. -
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #74 üzenetére
-
barack1997
senior tag
Tutura a régi motorosok közül ki ne emlékezne. Nagy mágus volt régóta itten. Csiles-sel mi lehet ?
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #69 üzenetére
nem találom, pedig 4 éves korom óta tudok magyarul olvasni
megvan,
MELYIK SZERVERRE kell csatlakozni? -
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Honnan lehet letölteni?
bepillantanék én is -
barack1997
senior tag
Sziasztok!
Béta óta jelen kisérem kisebb nagyobb szünetekkel a játékot. Valóban jelenleg is az a kérdés áll fent épp bent a játékban, hogy melyik GN csatornát használjuk in-game kommunikációra. Kellene egy szavazás vagy bármi, ahol pontot tehetnénk a dolog végére. A régi World Topicot érdemes folytatni vagy akkor ez legyen helyette ?
-
Yeffy
veterán
válasz
LamerGyuri #64 üzenetére
neked is koszi.
a kisbetűket tartalmazó nicknevet
na, azt nem is tudtam, h lehet. ez most gondolom premium feature a Nightriderz-en? -
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas #62 üzenetére
ertem, koszi a infokat! igy most mar ertheto.
tulhuzott kepvilag?? marmint miben, grafikara gondolsz?
amugy bekoszontem Dc-n is, nem tudom, lattad-e.
a jatekban chatben felmerult, h most melyik lesz/legyen a hivatalos Ph! forum a a jateknak, a regi, vagy ez? nem tudom, en inkabb erre szavaznek, a regi meg mehet archivba?
illetve, h legyen "dedikalt" magyar chat, mint anno a GN 3? GN1-en gondolkodtunk... -
LamerGyuri
senior tag
A WorldOnlinePL pedig egy "archive", a WU.gg-vel egyesüléskori állapot. Úgy volt, hogy megy a kukába (a hivatalos oldal szerint), de örömmel fedeztem fel valamelyik nap, hogy mégis megmaradt, elérhetővé tették. Sajnáltam anno, mert donáció fejében megkaptam a Bugattit és a kisbetűket tartalmazó nicknevet.
Elméletileg nem fejlesztik már, de ez nem biztos, mert az egyesülés óta nem követem őket. -
MrDerekas
addikt
A Wu.gg és a Nightriderz a játékos szerverek. A többi számunkra nem releváns. (Teszt, fejlesztői, community)
A wu.gg egy klasszikus játékmenet. Lassabb fejlődés, kevés pénz, drága kocsik. Veteránnak való
A nightriderz gyorsabb fejlődés, sok lóvé, néhány autó különbség a másik szeróhoz képest, kevesebb part, skill korlátozás. Túlhúzott képvilág. Ez inkább vérpistikés.
Objektíven ennyi -
Tajrexi
tag
válasz
LamerGyuri #59 üzenetére
Lehet felnézek rá, NightRiderz szerveren játszottam eddig, hátha ott nem pont ugyanezek vannak.
-
Tajrexi
tag
Azt tudja valaki, hogy hány darab verseny elérhető a játékban? Ez alapján 95db-nak kellene, de én ha a map-en megszámolom őket, maximum vagy 20-30 fajta van. Kicsit már kezdem unni őket.
-
Yeffy
veterán
válasz
LamerGyuri #52 üzenetére
en par napja tolom, egyelore legtobbszor single meccseket, neha par ember osszeugrik privatolni, es meglepodtem, h neha milyen jo 4 vagy 5 csillagos partot huzok, vagy valaemlyik nap 300k casht.
nem rossz, nem rossz, bar par idegesito bug azert jelen van, azt majd reportolom a csapatnak, remelem, meg tudjak majd csinalni.
-
LamerGyuri
senior tag
-
JayZ
tag
Sziasztok! Treasure hunt-ról valakinek info? megéri venni hozzá TH autót? jók a jutalmak?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy klasszikus, illegális, utcai, online, izom-árkád autóversenyzős játék feléledt a múltból.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest