Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

azbest félisten havernál azt hiszem addig szaggatott a játék míg az amd x2-eshez nem volt feltéve cpu driver, utána másik régi játék is jól ment ami addig beakadt. 
- 

gerlaip addikt Nekem is a Porsche Unleashed volt a kedvencem, de én először az NFS 3-mal játszottam. Nekem sem tetszett az ahova fajult az NFS, bár szerintem a mélypont a Hot Pursuit 2 és a Most Wanted volt. 
- 

Xander_ csendes tag Kipróbáltam. Nem nagy szám. Underground jobban tetszett a maga idejében. Azért a teljest is kipróbálom majd!  
- 

#31757056 törölt tag Carbon alatt mindig is jobb volt az ATI a shaderek miatt. A középkategóriában viszont tényleg villantott ott az X1650XT. Kár hogy az a kártya az ára bepozicionálása miatt lett bukás egyenlőre... Alig olcsóbb valamivel az X1950GT-nél, ha annyiba kerülne újan mint egy 7600GT, meg is érné mgvenni! 
- 

Zolee11 senior tag válasz  #31757056

üzenetére #31757056

üzenetéreEbben tényleg igazad van....  
 De azért ezek magukértbeszélnek:
 [1650XT]
 [1650XT 2]
 [1650XT 3]Viszont a MW alatt tényleg nem nagy a különmbség: 
 [MW 1650XT]
- 

Integrale veterán Hy! Pár H.SZ-el előbb írtam, hogy nem tudom felrakni a car damage-t highra. Ez lehet attól mert a videókártyám s.m. 2.0??? mert ha felhúzom highra és indítanám a versenyt kilép. lowon megy simán. 
- 

szumoo senior tag Ma leszedtem a demo hátha elindul. És láss csodát elindult, igaz 1024-ben asszem minden off volt.  
 Furcsa volt elsőre, de igéretesnek tünik. Bill-el kicsit gáz volt az irányítás, de majd kipróbálom kormánnyal is, csak még megkell csinálnom.Üdv.: Szumoo 
- 

Zin őstag Cod4-et szedjetek!no NFS  
- 

#31757056 törölt tag Valóban most megnéztem hogy a legfelső kategóriában általában az ATI-n ment jobban a MW, viszont sokkal csúnyább volt a grafika, ami tényleg igaz is, viszont a középmezőnyben az nV volt jobb a MW-ban is, bár ott meg mindenben jobb volt az nV. Viszont eszerint a kép szerint az ATI csak Crossfire-ben verte a mezőnyt, ami ma szintén középkategória, de csak azért mert nV-ban nem működik az SLI a MW alatt  És a hozzá való komment: És a hozzá való komment:
 "Autós játékok terén továbbra is a Need for Speed: Most Wantednél maradtunk. Az utolsó helyet most az X1950 Pro csípte el, a 7950 GT pedig még az X1900 XT-t is megelőzte. A GeForce-ok jó teljesítménye talán az új meghajtónak köszönhető, mert korábban az autózás Radeonokkal ment jobban. Az SLI-t továbbra sem komálta a Need for Speed, a CrossFire viszont 50%-os többletet és első helyet hozott. A 40 fps körüli átlagokhoz nagyobb akciókban még itt-ott akadozás párosult."
 Tehát azóta a driverek miatt az MW változatlanul nV kártyán kell hogy jobban menjen.
- 

Zolee11 senior tag 
- 

kiborg aktív tag Hááát, ati v. nVidia, nekem úgy néz ki, hogy mindegy  
 Azért azt nem gondoltam, volna, hogy ez a játék, úgy 0,5-0 fps-el fog repeszteni (nem elírás 0,5-1).
 Kicsit nem gondoltam, hogy ennyire elszállnak. Vagy ez csak a demonak köszönhető ?
 Konfigom az adataimnál.Kiborg 
- 

Zolee11 senior tag Sziasztok, ha visszaolvasgattok, látni fogjátok tesztekben is, hogy a NFS mindig jobban futott ATi-n, de nem kevéssel... Am jó a cikk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

egy-két kivételtől eltekintve
 egy-két kivételtől eltekintve 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)