Hirdetés

2024. február 26., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) kemotox


kemotox
addikt

Karma. Azért kaptad, mert mindig szabadságon vagy, és nem nyomtatsz zárás után ;] ;]

(#2) mickemoto


mickemoto
őstag

Nekem is éppen gariban van egy notebook, már két és fél hete, nem elég hogy hiába van a garancia, kifizettetik az alkatrészt, a javítást és a szállítást is, de még hetekig ülnek is rajta.Meg is fogadtam, többet új gépet az életbe nem veszek. A garancia fabatkát sem ér, legalábbis Észer-nél biztos nem.

A tudás hatalom! A nem tudás a hatalom vak és engedelmes kiszolgálója!

(#3) Bazsesz válasza kemotox (#1) üzenetére


Bazsesz
őstag

Kimaradt, hogy munkaidőben diablo3-azok ;]

(#2) mickemoto: Ott valami akkor nagyon nincs rendben. Bővíted, vagy felhasználói hibából eredő a javítás?

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#4) mickemoto válasza Bazsesz (#3) üzenetére


mickemoto
őstag

Nem felhasználói hanem anyaghiba, szétpattant a kijelző alja mert a zsanértartó csavarok kiszakadtak a helyükről.Külsérelmi nyom egy szál se, mégis user errorra hivatkoztak.
Mindegy is, csak legyek túl a dolgon aztán viszlát Észer egy életre.

A tudás hatalom! A nem tudás a hatalom vak és engedelmes kiszolgálója!

(#5) pprod94


pprod94
aktív tag

Nekem egy microsd főtt meg, 1,5!!! hónap alatt nem kezdtek vele semmit, de utána legalább jóváírták. De egy micro sd-ről beszélünk.. Sokat nem lehet rajta javítani.

(#6) Bazsesz válasza mickemoto (#4) üzenetére


Bazsesz
őstag

Sajnos ez a hibajelenség márkától függetlenül így lesz. Valahol az apróbetűsben le van írva - vagy az apróbetűsben le van írva, hogy honnan töltheted le az apróbetűst - hogy hogy kell HIVATLOSAN, SZAKSZERŰEN kinyitni a notebook-ot. Ha ellenkezőleg csinálod törik a zsarnér, meg a műanyag, mert olyan silány anyagból készül. Általában az esetek 99%-ban az egy oldalról történő nyitás eredménye (tehát hogy csak bal oldalról, vagy jobb oldalról nyitod, és nem két kézzel, egyelő erővel, finoman, óvatosan, ahogy a nagykönyven meg van írva, és ha nem úgy csinálod gari ugrik). De hogy lásd, milyen jófejek mostanság: 1 méterig vízálló telefonra nem vionatkozik a garancia, ha vizet kap. Tehát ennyire nem ér semmit a gari.

Az Acer - Asus - PackardBell notebook márka alja meg amúgy is olyan, hogy hajjaj. Kb. 10-12 csavar, és darabjaira hullik az egész. Régen meg kihagytál belőlük biztonságos 20-25 csavart, és olyan atomstabil volt, hogy hihetetlen. Jelen pillanatban ha jót akarsz magadnak Lenovo. Utálom szervizelni, mert össze vannak rakva tisztességesen

(#5) pprod94: 4GB-os pendeive 3,5 hónap. Nyertem? :)

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#7) ricinus13 válasza Bazsesz (#6) üzenetére


ricinus13
senior tag

Az Asus tényleg nagyon szar. Nem volt drága gép amikor megvettem de nem is a kínálat legalja. Múltkor szétszedtem portalanítani, a csavarok helye mállik szét, nincs hova visszatekerni, procin teljesen szétfolyva a paszta, csavarfejek is azonnal mennek tönkre. Soha többet Asus szemetet.

(#8) mickemoto válasza Bazsesz (#6) üzenetére


mickemoto
őstag

Sajnos így van, egyébként most hogy a csavar szóba került, azok is simán potyogtak belőle, pedig vigyázok a gépre.Mikor észrevettem már vagy négy hiányzott, természetesen porszívó elintézte őket.Mostmár ott tartok hogy havonta ellenőrzöm és utánhúzom őket.Kíváncsi leszek vajon úgy kapom-e vissza a szervízből ahogy volt, vagy beleraknak plusz négy csavart.
Egyébként ha már garanciáról van szó, nem tudod véletlenül van-e olyan márka aminek a sima mezei garanciáját itthon végzik Magyarországon.Tudtommal Asus,Acer de még asszem Lenovo is külföldön javít.

A tudás hatalom! A nem tudás a hatalom vak és engedelmes kiszolgálója!

(#9) pprod94 válasza Bazsesz (#6) üzenetére


pprod94
aktív tag

El kell ismernem a vereséget! :)

(#10) adika4444 válasza mickemoto (#8) üzenetére


adika4444
addikt

Tán asszem HP ilyen.

üdv, adika4444

(#11) Gibo válasza mickemoto (#4) üzenetére


Gibo
senior tag

Hozzank is visszahoztak egy ket(azaz 2!) honapos Acer laptopot, amiböl szinten kiszakadta a zsanerok, de az osztrak partner garanciaban cserelte az egeszet, (kapott a vasarlo egy uj laptopot) + meg a HDD cseret is megcsinaltak, igy nem nekünk kellett adatot menteni-atjatszani stb....

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#12) mickemoto válasza Gibo (#11) üzenetére


mickemoto
őstag

Nos, megjött a gép, kicserélték a kávát, a hiányzó csavarokat sem spórolták ki, de mindezt 28k-ba. :O
Ami a legszebb hogy rá két hétre a másik szintén Acer gépem totál meghalt egyik pillanatról a másikra, de ennek legalább garanciába cserélték az alaplapját.Komolyan gondolkodom hogy visszatérek asztalira.

A tudás hatalom! A nem tudás a hatalom vak és engedelmes kiszolgálója!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.