Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myth
aktív tag
válasz
easy...rider
üzenetére
Terveim szerint ki lesz egészítve még 3.4el aztán ha látom értelmét még egy lépésköz lesz benne... Ezen kívül szeretnék gpu kihasználtság grafikont készíteni mindenhova valamint még 3-4 játékkal betesztelni. Adhattok ötleteket, hogy szerintetek mivel érdemes aminek van külön benchmarkja. Én még AVP-re, Crysisra, Cryostasis-ra gondoltam de jöhetnek még címek! Aztán ha ezek meglesznek (szerda környéke) akkor úgy gondolom megérett egy címlapos cikknek...
-
easy...rider
őstag
Jó lett a cikk, gratula hozzá

Esetleg ki tudod egészíteni még pár eredménnyel?

2800MHZ és 3800MHZ között jó lenne látni a lépéseket.
3000MHZ, 3200MHZ, 3400MHZ és 3600MHZ -
Tirexi
addikt
Kiváló cikk. THX.

-
Myth
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen-igen... Megnéztem volna, de ez a proci csak C0-ás és sajna 3,8ig viszi csak! Érdekes mert 3,8at 1.22V-al tudja kb. viszont 4Ghz-et még 1.36-38-on se tudtam belőle kicsikarni mert lefagy 2 perc után!
Majd még 3,8 és 2,8 közt nézem van-e különbség... Mert lehet nem is kell 3,8 se ahhoz, hogy ugyanilyen eredményeket kapjak... -
Motion_Blur
félisten
Hasznos írás

4.2-n még megnézhetted volna, vagy 4.4-en

-
Myth
aktív tag
Köszönöm szépen a dicséreteket!
Amint lesz időm kipótolom kicsit... 
-
DanielXXXV
nagyúr
Szép. Nem hittem volna, hogy egy 2,8Ghz-es i7 nem hajt ki egy GTX560-at....
-
peterm711
aktív tag
Azt észrevettem én is, hogy a maffia 2 nagyon processzorfüggő játék. Q8300as procimon éppen hogy csak eldöcögött, jópárszor belenyalt 30 fps alá. Miután lecseréltem i7-930-ra, és felrántottam 3,8 Ghz-re, az fps úgy nagyjából kétszeresére növekedett. Ez az egész dolog játékfüggő, hogy mennyire van optimalizálva a dolog, metróval tudtam gond nélkül játszani azelőtt is, bár ott is érezhető volt a külömbség procicsere után, de nem olyan nagy mértékben.
-
megint én
őstag
Nagyon igényes munka!!!!!!

-
sheep
addikt
hasznos írás, köszi
már csak egy jó procit kéne találnom az 560-hoz
-
JoeYi
őstag
végre ez is kiderült, ma már jól fogok aludni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Majd még 3,8 és 2,8 közt nézem van-e különbség... Mert lehet nem is kell 3,8 se ahhoz, hogy ugyanilyen eredményeket kapjak...