Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Fred
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
Dilikutya #12 üzenetére
,,Az iOS limitáltsága meg szerintem csak egy szűk réteg problémája, én az Androidot sem témázom szarrá, rootolva sincs, mert nincs rá szükségem."
Nem a témázhatóság meg power-userségről beszélek. Alap funkciónkról, mint egy használató rohadt szöveg kijelölés de akár az appok minősége (pl. szótár vagy bkv app közelében sincs az Anroidos megfelelőjéhez, a messanger heti 1-2 fagyása is iOS privilégium). 2018 nyár-tél között fél évig használtam 6S-t, túlzás az hogy menekültem vissza Androidra, de maradjunk annyiban hogy több aspektusból is felemelő volt visszatérni. Attól függetlenül hogy sok előnye votl az iOS-nek is, de ha csak OS+app kínálat lapaján kéne választanom Android lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest