Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Vannak problémák, azt látom.
Attól hogy szajkózod a hülyeséget még nem válik igazzá.
Betege vagy a telefonnak és ezért nem lehet téged komolyan venni, iPhone tulaj szerint is ciki ahogyan fullba tolod.
Nekem még nem volt olyan telefonom amit ne kritizáltám volna, nincs olyan készülék, ami ne rendelkezne hibával.
Te nem látod melyik témában dicsértem minap az x-et, de azt sem hogy éltem kritikával a samuval szemben.
Lököd a süket a sódert a szavazatszámláló bizottságodból, hogy Jézusom, kettővel több negatív kritika jött az iPhonera, tuti hater a tag.
Ezek csak használati tárgyak, ne vedd a szívedre ha a fétisedről kiderül, hogy vannak abban is hibák.
Vegyél példát más iPhone tulajokokról, csiszolódhatnál közöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest