- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Hieronymus #13 üzenetére
"Szólj a WD-nek, hogy félreértik a szerverek felhasználóinak igényeit, A sebesség nem lényeg számukra."
Szerintem, a WD tudja a tanácsom nélkül is, hogy ha IOPS és sebesség kell, akkor SSD a válasz. Vagy véletlen, hogy megvette a SanDisket és most a Kioxiával egyezkednek.A Raptor egy érdekes hattyúdala volt a merevlemezek uralmának. Találó a név is, kihalt az SSD-meteorittól.
És ha már őskövületek, akkor 15k-s lemez alatt pl. ilyenre gondoltam https://www.amazon.com/Seagate-Cheetah-Ultra320-Internal-ST3146855LC/dp/B000VZ16ACÉrtem, a NAS lemezek sleepje megvéd a ransomwaretől. Jó tudni.
Végezetül egy kérdés: Összefoglalnád, hogy végül is mi a fő problémád azzal hogy WD Gold-ot használok adattárolásra? Először azt hittem, hogy a megbízhatóságért aggódsz, most úgy tűnik a zajért, de arról szól a posztom, hogy ez már megoldódott...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest