Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Na, én gondoltam hogy előbb utóbb megjelennek ezek az alaplapok, de valójában tehetség lett volna ennél jobban tökön lőni az Atomot. Ez az egész alaplap a számítástechnika egyik szégyene.
Nekem egy olcsó, 17x17-es méretű, dual-core Atom kéne modern chipsettel, MINIMUM X3100-as vga-val, de inkább még újabbal (HD3200 powa), és HDMI-vel, digitális hanggal, PCI-e csatlakozóval. Ha lesz ilyen lap, maximum 15-20k-ért, akkor megépítem az itthoni HTPC-m.
Ja, és nem utolsó sorban, egy Gigabites Ethernet igazán elfért volna rajta. A tervezett itthoni rendszerben 2 asztali gép, ez, és egy NAS kapcsolódna egymáshoz egy gigabites wireless routeren keresztül

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Meditáció
- További aktív témák...
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest