Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Ez még nekem is jól jött
Mondjuk én Dulee kollégától vettem 80+ bronz tápot hozzá, amit mára már 240W-os pico psu-ra cseréltem. Ebben a dög melegben, egy két tibes vinyóval 54°volt a max, úgy, hogy mocsokül fűt a kis pico táp is. Viszont moddoltam a faházat és kapott egy 120-as ventit. Jelenleg lvl3 szinten pörög, mert így már látszik, hogy led is van benne
A 35 fokot nem is üti meg.
-
CounterBoci
senior tag
Nekem Q1900DC-ITX van, htpc és mindennapi használatra. Teljesen passzív gépet akartam, ezért laptop tápos verziót vettem, hogy filmezésnél tökéletes csend legyen. 2x4GB Corsair Vengeance rammal és Intel 120GB SSD-vel. Adatoknak egy WD Green van benne. Mindennapi használatra több, mint elég és a fogyasztása nevetséges.
-
gery2123
őstag
Nekem is ilyen ilyen lapom van és már nagyon rég óta tökéletesen teszi a dolgát 24/7-be otthoni szerver+média lejátszóként!
Eddig nem volt olyan amire ne lett volna elég Linux alatt -
MrDerekas
addikt
Csak nyugalom uraim
Persze van megoldás, alternatíva. A fűrészes vidit én is megcsodáltamTehát összegezve, ahogy én látom, gagyi dvga-val bővíthető a rendszer. Nem pont a "megérős" fejlesztés formája ez szvsz.
(#10) sephi Igen, az jó lett volna. Ha a tdp-kel kalkulálok 11-14 wattal számolnám az idle működést, de fullon járatva sem lenne több 40 wattnál. FreeBSD alapú NAS-ként meg fullon is töredéke ennek. Persze szakmaiatlan tippként
Ha egyszer kezembe kerül fogyimérő, lesz újra teszt.
Router vs házi nas: Gondolkodtam én is. De éveken át ment a gépem non-stop és ez alatt az idő alatt lehet már két nas árát is odaadtam a démász-nak. Most inkább pc boltnak adtam egyben, oszt csönd legyen a szolgáltatónakRouter meg így is, úgy is kellett. Gépek, telók, tabletek a saját hálón, ezzel megoldva a médiaszolgáltatás.
-
F e Z o
veterán
Fogyasztási adatokra kíváncsi lettem volna. Ha van vagy tudsz szerezni egy fogyimérőt utólag beletehetnéd a cikkbe. Terhelés nélküli állapotban, filmnézés alatt, torrent alatt, maximális terhelésen mennyit eszik a konfig.
Csak azért érdekel, mert anno gondolkoztam, hogy routert vegyek vagy összedobjak egy ilyen konfigot, végül router mellett döntöttem. -
Falcon C.
aktív tag
-
-
MrDerekas
addikt
Javítás történt! Csúnyán elkerülte a figyelmem a gyártói specifikáció: - 1 x PCI Express 2.0 x1 Slot
Ennek tükrében értelmetlen ajánlanom hozzá a dedikált videokártyát. Tehát ez a konfig/alaplap ennyire képes grafikailag!!! Kéretik vásárlás előtt ezt figyelembe venni(Ugyanis slot hiányában később sem fejleszthető ebben az irányban)
-
Falcon C.
aktív tag
Köszönöm szépen a munkádat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest