Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Az eredeti kérdéshez kapcsolódóan:

Vannak olyan oldalak, ahol meg tudod venni több ország matricáját, és egy helyen kezelni, kb. mint a simpleben, de amikkel én találkoztam nagyon nem megérősek.

Egyszer a csehekhez akartam matricát venni, és nem figyeltem, hogy a google nem a honos eDalnice.cz-re küldött, hanem valami ilyen (véleményem szerint pofátlan) oldalra.

Megvettem az éves matricát - szerencsére PayPal fizetéssel - majd elkezdtem számolni, hogy valami nagyon nem kerek. Kb. 30 Eur kezelési díjat raktak az éves matrica árára. Úgy voltam vele, megérdemlem, hülye vagyok. A második gond akkor volt, amikor a matricáról a visszaigazolást még akkor sem kaptam meg, mire a csehekhez értem pár órával később, merthogy "manual processing" miatt 24 órával kell számolni. Ott a pálya mellett megvettem a hivatalos oldalon újra a matricát, azonnal jött a visszaigazolás, hogy érvényes is. Eztán írtam a kókler cégnek, hogy mostmár ne processzeljék manuálisan a matricámat, mert megvettem magamnak. (Cseheknél nem is tudsz semmilyen platformon újra e-matricát venni, ha már van érvényes matrica arra az intervallumra). Valamint jeleztem nekik, hogy a matrica árát legalább hoci vissza, ha már a 30Eur kezelést rátették maguknak.
    Többször írták, hogy igen, máris küldik, de nem küldték, így a PayPal-on jeleztem a dolgot. 10 percen belül a teljes kifizetett árat visszakaptam, matricástól, kezelésestől.

Új hozzászólás Aktív témák