- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiskeys
őstag
Nekem van egy olyan gondom, hogy Facebookon Hiváskor a saját hangom visszhangzik, de a másik félé nem. Visszahallom amit mondok...
-
Petyyyyy
addikt
Ez nekem egy unikornis. Rengeteg embernél láttam, hogy használja, mindig is irigykedtem, de sosem jutott eszembe, hogy telepítsem, mikor volt rá időm.

-
Bivajka
csendes tag
Nálam is fent volt a Trilian - mivel már elkezdtem keresni az utódot - , de nem kezelte jól az online usereket, meg az értesítsek megoldása sem tetszett. Vagy minden apró dologról kaptam értesítést, vagy arról sem, hogy üzenetet kaptam. Akkor inkább a fapados Pidgin csak az üzenetek számára. Sajnos a nem chat partnerektől érkező üzeneteket így nem fogja továbbítani, de legalább nem csipog másodpercenként, hogy már megint megosztott valaki valamit.
-
Mr X
veterán
-
csako
veterán
-
Mr X
veterán
Ennyi volt. Most délután felébredve, a program fut, de kontaktok sehol...
-
Bivajka
csendes tag
Hát sajnos most nálam már nem működött. De remélik, hogy tudom, hogy böngészőből...
-
gyurkikrisz
őstag
-
Mr X
veterán
Nálam is működött még este.
-
gyurkikrisz
őstag
Tegnapelőtt lőtték le, most is használtam. Velem van a baj?

-
Mr X
veterán
-
cadeyrn
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Mr X
veterán
-
Alexios
veterán
-
Mr X
veterán
-
cadeyrn
aktív tag
-
Krugszvele
senior tag
Leméregettem párat:
térképek: 5,06 másodperc
számológép: 1.19 másodperc
időjárás: 3.28 másodperc
skydrive: 11.47 másodperc
naptár: 1.65 másodperc
photos: 2.57 másodpercÉrdekes, most valahogy sokkal gyorsabbnak tűnt, hogy mértem

Viszont most tűnt szembe, hogy az angol windowson a metró appok magyarul jelennek meg.
Most erre nem tudom mit mondjak, de nem azért raktam fel az angol windowst, hogy magyarul olvasgassam, hogy térképek, meg naptár :/ -
kispx
addikt
Valami nálad lesz, mert a Celeron Duo T3000, Intel GMA 4500M, 2 GB RAM mellett valamivel rövidebb. Munkahelyin az alap alkalmazások gyorsan bejönnek. (Viszont nincs több modern ui-s alkalmazás felrakva ott)
-
Krugszvele
senior tag
Én nagyon szívesen használnám, de használhatatlan lassú!
Celeron1610+8giga ram+hagyományos merevlemez mellett az előbb rákattintottam erre a store-os linkre. Azonnal bevillant az app, majd egy zöld képernyőn kiírta hogy STORE és töltött.... több, mint öt másodpercet. De bármilyen primitív appot indítok el, ami a csempés felületet használja, egyszerűen kivárhatatlan. Simán 3-5-7 másodpercek.
Másnál is, vagy csak nálam van valami elbaltázva?
-
gyurkikrisz
őstag
-
kispx
addikt
-
Jofi81
őstag
-
kispx
addikt
Facebook Messenger for Firefoxxal pedig nem tudom, hogy mit történt. Könyvjelzőből másoltam a linket és rákeresve más helyütt el sem érhető.
-
gyurkikrisz
őstag
-
HuMarc
veterán
Azt hittem, WP-s változatról van szó. De megnyugodtam. Windows-t nem használok, helyette Linuxot, de igazábaól 75%-ban elég lenne egy ChromeOS is.
-
Mr X
veterán
-
kispx
addikt
Ha Firefoxot használsz akkor nem kell egy fület pinneni neki. Van oldalsávja. Win8.1-hez is van applikációja.
-
Mr X
veterán
Mobilon imo nagyon jó, de nincs pc-s kliense, csak weblap. Legalábbis én nem találtam.
-
gyurkikrisz
őstag
-
Mr X
veterán
-
gyurkikrisz
őstag
Phujj. Nem akarok bongeszot nyitva tartani, hogy chateljek, eszi a procit meg a ramot játék közben, ez meg nem.
Valami alternatíva?
-
Jofi81
őstag
Én használom és én is meglepődtem tegnap este. Nem tudom, miért fájna nekik megtartani, még ha nem is fejlesztik tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 64GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AM4 A520M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 TI 8GB Zalman S2 TG be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD ARC B570 Zalman S2 TG Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370 i7 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 4GB Rampage SHIVA Thermaltake 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak a "Seen:" felirat hiányzik igazán, de ki lehet bírni nélküle
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)