Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiskeys
őstag
Nekem van egy olyan gondom, hogy Facebookon Hiváskor a saját hangom visszhangzik, de a másik félé nem. Visszahallom amit mondok...
-
Petyyyyy
addikt
Ez nekem egy unikornis. Rengeteg embernél láttam, hogy használja, mindig is irigykedtem, de sosem jutott eszembe, hogy telepítsem, mikor volt rá időm.
-
Bivajka
csendes tag
Nálam is fent volt a Trilian - mivel már elkezdtem keresni az utódot - , de nem kezelte jól az online usereket, meg az értesítsek megoldása sem tetszett. Vagy minden apró dologról kaptam értesítést, vagy arról sem, hogy üzenetet kaptam. Akkor inkább a fapados Pidgin csak az üzenetek számára. Sajnos a nem chat partnerektől érkező üzeneteket így nem fogja továbbítani, de legalább nem csipog másodpercenként, hogy már megint megosztott valaki valamit.
-
Mr X
veterán
Ennyi volt. Most délután felébredve, a program fut, de kontaktok sehol...
-
Bivajka
csendes tag
Hát sajnos most nálam már nem működött. De remélik, hogy tudom, hogy böngészőből...
-
Mr X
veterán
válasz
gyurkikrisz #26 üzenetére
Nálam is működött még este.
-
gyurkikrisz
őstag
Tegnapelőtt lőtték le, most is használtam. Velem van a baj?
-
RawrRr
tag
Pidgin.
-
cadeyrn
aktív tag
Pidgin. Windowson is van.
-
Krugszvele
senior tag
Leméregettem párat:
térképek: 5,06 másodperc
számológép: 1.19 másodperc
időjárás: 3.28 másodperc
skydrive: 11.47 másodperc
naptár: 1.65 másodperc
photos: 2.57 másodpercÉrdekes, most valahogy sokkal gyorsabbnak tűnt, hogy mértem
Viszont most tűnt szembe, hogy az angol windowson a metró appok magyarul jelennek meg.
Most erre nem tudom mit mondjak, de nem azért raktam fel az angol windowst, hogy magyarul olvasgassam, hogy térképek, meg naptár :/ -
kispx
addikt
válasz
Krugszvele #15 üzenetére
Valami nálad lesz, mert a Celeron Duo T3000, Intel GMA 4500M, 2 GB RAM mellett valamivel rövidebb. Munkahelyin az alap alkalmazások gyorsan bejönnek. (Viszont nincs több modern ui-s alkalmazás felrakva ott)
-
Krugszvele
senior tag
Én nagyon szívesen használnám, de használhatatlan lassú!
Celeron1610+8giga ram+hagyományos merevlemez mellett az előbb rákattintottam erre a store-os linkre. Azonnal bevillant az app, majd egy zöld képernyőn kiírta hogy STORE és töltött.... több, mint öt másodpercet. De bármilyen primitív appot indítok el, ami a csempés felületet használja, egyszerűen kivárhatatlan. Simán 3-5-7 másodpercek.
Másnál is, vagy csak nálam van valami elbaltázva?
-
kispx
addikt
válasz
gyurkikrisz #10 üzenetére
Facebook Messenger for Firefoxxal pedig nem tudom, hogy mit történt. Könyvjelzőből másoltam a linket és rákeresve más helyütt el sem érhető.
-
HuMarc
veterán
Azt hittem, WP-s változatról van szó. De megnyugodtam. Windows-t nem használok, helyette Linuxot, de igazábaól 75%-ban elég lenne egy ChromeOS is.
-
kispx
addikt
Ha Firefoxot használsz akkor nem kell egy fület pinneni neki. Van oldalsávja. Win8.1-hez is van applikációja.
-
Mr X
veterán
válasz
gyurkikrisz #5 üzenetére
Mobilon imo nagyon jó, de nincs pc-s kliense, csak weblap. Legalábbis én nem találtam.
-
Mr X
veterán
Pláne, hogy, bár sok IM kliens kezel FB-t, ezzel értek ide legbiztosabban az üzenetek, ráadásul hozzáfértem az előzményekhez is. Most meg majd pinnelhetek egy fület neki a böngészőben, hogy tudjam, ha írnak.
gyurkikrisz:
Pidgin pl., de annál is volt, hogy nem sipákolt, pedig írtak.
-
gyurkikrisz
őstag
Phujj. Nem akarok bongeszot nyitva tartani, hogy chateljek, eszi a procit meg a ramot játék közben, ez meg nem.
Valami alternatíva?
-
Jofi81
őstag
Én használom és én is meglepődtem tegnap este. Nem tudom, miért fájna nekik megtartani, még ha nem is fejlesztik tovább.
-
Mr X
veterán
up
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tudom, senki nem használ FB-t, mert az ördög találmánya. Én sem, de ma, mikor bekapcsoltam a gépet, a kliensben ez...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest