- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi, hogy csak az elejét olvastam el, ott megütött a nosztalgia szele...
, konkrétan ez:
El kell ismernem, a Google és a CyanogenMod team egy olyan élményt alkotott számomra az Android 4.2.2 alapú CM10.1 ROM-mal, amit ténylegesen élmény volt használni. Ezek után pedig következett a hanyatlás, ahogy az lenni szokott.
Jajj de fájdalmasan igaz...Bár én alapvetően az MTK alapú érába csöppentem bele, a 4.x szériás droidot élmény volt bütykölni.
CWM protolások, mentések, rendszeralkalmazások piszkálása, vagy csak simán boot animáció készítése... insecure boot.img... adb-n keresztül telefonok megmentése... na és a belső memódiakiosztás megváltoztatása - ez volt a kedvencem (átparticionálás)... és még a dual boot-ig is eljutottam (SD kártyáról futtatott Android)4.4-nél azért már nem volt egyszerű egy belső SD eltüntetés, mert de még vállalható volt...
Nálam az 5.x kezdetével lett elég, onnantól visszaavanzsáltam user szintre.
Pontosan a selinux miatt.
Ami addig 20 perc volt, az hirtelen 1:20 lett. Ez már meghaladta a ráfordítható idő mennyiségét...Persze én is megértem, hogy így a biztonság, meg úgy a biztonság, de azért személyes használatra talán túlzás.
Akinek enterprise környezetben kell, az tehessen rá enterprise sw-t, a magánembert hagyyák' mán' békibe' ezzee'...Nekem pont az tetszett a droidban, szo szabadon garázdálkodhatok a telefonomon. Ahogyan a számítógépement is. Ha rút vagyok, legyen az én kockázatom.... és hogy a root miatt valami nem működik, instabillá válhat rendszer... azt valahogy mindig kétkezdve fogadtam.
De már lejöttem a szerről (kb. 4 éve...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest