Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz Mr.Csizmás #27 üzenetére

szerintem az is jó volt, hogy amikor elment hozzájuk a csaj, akkor pont ezt a furcsaságot elütötték a poénnal, hogy legalább végre használhatják... :D

Karma: szerintem nem, mondom nekem tetszik, pontosan ilyen dolgok miatt, mert eddig ha vámpír, akkor koporsó, sötétség, tőr a szívbe stb... itt meg nyíltan kiröhögik ezeket, volt is ilyen rész benne.

29: ilyen romantikus meg egyéb dolgokat nem szoktam olvasni, ez kivétel (lesz)

igazából 2 író könyveit szoktam habzsolni: Robin Cook és Stephen King. Most is azért nem kezdtem még el az Alkonyatot olvasni, mert a Haláltusát még be kell fejeznem :)

----------

igazából van erre a szituációra ellenpéldám is: gyűlölöm szinte az összes akciófilmet, valami mérhetetlenül unalmasak 90%-ban. Lekaszabolnak 5 millió embert na bumm. 1000 és 1 ilyen film van. Csak azokat szeretem amikben sok humor van mellette (pl.: halálos fegyver)
    Viszont rengeteg "gusztustalan" dolgot nézek, pl imádom a Fűrész filmeket. Pontosan azért, mert végig borzongok rajta. És azért a Twilight és a Fűrész, 2 igen más lelki világgal rendelkező csoportnak készült, nekem mégis bejön ez is az is.

nekem a 2012 is azért tetszett, mert nem az jött szokásosan, hogy megmenti a Földet valaki, hanem bekövetkezett a katasztrófa. (szeretem a sablonos katasztrófa filmeket meg sablonos vámpírfilmeket is ettől még, de pl egy 2012 vagy Twilight pont ezért tetszik, mert szakít a gyökerekkel, még akkor is, ha egy másik sablonos dologba ugrunk ezzel)

Új hozzászólás Aktív témák