Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #27 üzenetére
szerintem az is jó volt, hogy amikor elment hozzájuk a csaj, akkor pont ezt a furcsaságot elütötték a poénnal, hogy legalább végre használhatják...
Karma: szerintem nem, mondom nekem tetszik, pontosan ilyen dolgok miatt, mert eddig ha vámpír, akkor koporsó, sötétség, tőr a szívbe stb... itt meg nyíltan kiröhögik ezeket, volt is ilyen rész benne.
29: ilyen romantikus meg egyéb dolgokat nem szoktam olvasni, ez kivétel (lesz)
igazából 2 író könyveit szoktam habzsolni: Robin Cook és Stephen King. Most is azért nem kezdtem még el az Alkonyatot olvasni, mert a Haláltusát még be kell fejeznem
----------
igazából van erre a szituációra ellenpéldám is: gyűlölöm szinte az összes akciófilmet, valami mérhetetlenül unalmasak 90%-ban. Lekaszabolnak 5 millió embert na bumm. 1000 és 1 ilyen film van. Csak azokat szeretem amikben sok humor van mellette (pl.: halálos fegyver)
Viszont rengeteg "gusztustalan" dolgot nézek, pl imádom a Fűrész filmeket. Pontosan azért, mert végig borzongok rajta. És azért a Twilight és a Fűrész, 2 igen más lelki világgal rendelkező csoportnak készült, nekem mégis bejön ez is az is.nekem a 2012 is azért tetszett, mert nem az jött szokásosan, hogy megmenti a Földet valaki, hanem bekövetkezett a katasztrófa. (szeretem a sablonos katasztrófa filmeket meg sablonos vámpírfilmeket is ettől még, de pl egy 2012 vagy Twilight pont ezért tetszik, mert szakít a gyökerekkel, még akkor is, ha egy másik sablonos dologba ugrunk ezzel)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Röviden ennyi...
- Apple MacBook
- Honor Magic V2 - origami
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Doctor Who (2005)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest