Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
celafat
tag
válasz
Szoszo94 #524 üzenetére
Beutazáshoz nem tudok hozzászólni, én most nem mennék, mert túl drága a repjegy és nagy valószínűséggel bukó, de veszel egy jegyet valahozá Malayziába vagy akárhová ott a térségben ahová épp olcsó és onnan repülsz Balira pl az Air Asiával, töredékéből kihozható.
Ha én mennék most nászútra Mexikó, Costa Rica és hasonlókat nézegetnék, ahová teszt és oltás nélkül lehet utazi, ők nem fognak bezárni akkor sem. -
goccer
aktív tag
válasz
Szoszo94 #524 üzenetére
Nézed az Utazómajmot és vársz egy olcsóbb repjegy ajánlatra, nagyjából ennyi. Wizz Air nem repül nagyon Európán kívülre, azt hiába nézed szerintem. Egyébként hasonló cipőben járunk, mi is szeretnénk bepótolni a nászutat, de lehet hogy Bali helyett valami más lesz, ha a Covid szabályok a közeljövőben sem enyhülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ahogy a címben, kontent folyamatosan updatelve lesz (lehetőség...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest