- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! A fiam használja a régi mi3-at. Az lenne a kérdésem, hogy mi az a viszonylag új rom, amit még érdemes lehet rátenni? Tud valaki ebben segíteni?
-
Milestone2
nagyúr
Mától szabadon telepíthető MIUI8 China developer [link] nyilván azokra a készülékekre akinek már összevont a 2 system, tehát 4.4-re nem lehet közvetlen rakni csak 6.0-ra.
-
Milestone2
nagyúr
Izgalmasan indul a MIUI8 Alpha teszt (lehet rá jelentkezni első körben Mi4, Mi3 és MiNote!) http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=279486
MIUI 8 China Alpha/ Experimental ROM known issues
- Incomplete translations, you might see lots of Chinese
- Potential bugs, which might brick your phone
Hát ilyen indulással rajtam (őrültön kívül) ki fog jelentkezni....? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.C
őstag
-
heidricha
őstag
Megjött az új partíció kiosztás. A boot/boot1 illetve a modem/modem1 össze lett vonva, a system új mérete 1345 MB. A boot a recovery előtt van, recovery scripttel csak összevonni lehet, a modem1 mérete elvileg visszanyerhető az új system számára.
Azért nem biztos, hogy bele merek fogni... -
heidricha
őstag
Így igaz, ezért érdekelne, hogy az az 5M mindenképp elvész, vagy csak óvatosságból hagyták meg. Írtam kínai Alfa ROM tesztelőnek - érdekelne milyen particiokat használnak. Nekem sajnos nem engedi a jelentkezést, kevés a pontom a Miui forumon
Egyébként a 6.1.1 Rom foruma zárt lett, engem legalábbis nem enged be. -
Mr.C
őstag
-
heidricha
őstag
-
Mr.C
őstag
Tudom, csak az tudja felrakni az újat, aki az alpha miui MM romot feltette, mert abban kreál magának ~1.4 gig systemet. A mi általunk ismert zip csak ~1.2 csinál.
A leírásom én nemegyszer vegigcsináltam, vagyis inkább ki kellett tapasztalom, hogy így kell. Mi3 fórumban is van pár ember, aki ezt követte
-
heidricha
őstag
-
heidricha
őstag
6.1.1 update van.
A changelog szerint egyesített system kell neki, mégpedig min 1.4Gb. A fent idézett leírás szerint a sys1+sys2 nem is elég. Amúgy a leírást végigkövette valaki? Nem szeretném hazavágni a telót a particionálással.
Az AOSP nekem bejövős. Ha elmúlna a reboot, tuti megtartom, de alighanem így is.
Persze az updater elszáll, ott a changelog-ban a javítása
Ja, nálam twrp van, a particionáláshoz tényleg cwm kell? -
Mr.C
őstag
én használom, én is észrevettem random reboot-ot de szerintem a gravitybox tehet be.... Nekem egyáltalán nem melegszik, december eleje óta aosp-ot használok, nagy megelégedettséggel. ezekkel a driver update-ekkel még jobb lett, nem tudom, vissza fogok-e térni MIUI-ra.
Mi4LTE -
heidricha
őstag
Azt hittem, direkt link, kapásból letöltöttem, de úgy nem az igazi.
Amúgy valóban jó, köszi!Haszálnálja is valaki? Nekem fenn van negyedik napja. Nagyon melegszik, de kb. ez az egyetlen baja. CPU beállítássa nem mentem semmire, root plusz kernel adiutor elég könnyen instabillá teszi. Eddig még a legjobb, ha kizárólag a governor-t teszem ondemand-ra, bár mintha ezzel is lett volna spontán reboot-om.
-
v1rus
tag
-
Mr.C
őstag
-
v1rus
tag
-
Mr.C
őstag
-
heidricha
őstag
SuperSu link nekem nem jó.
Elsőre szintén opengapps-ot próbáltam, de sikertelenül. Fentiek szerint túl nagy lehetett.
-
Mr.C
őstag
De azt azért te is tudod, hogy teljesen más egy aosp meg egy miui... Ennél az aosp-nál teljesen szűz a rendszer. Van vagy 4-5 app telepítve (phone, calendar calculator messages clock és kb ennyi). Ugyan minden mást neked kell megcsinalni, de legalább tudod, mit csinál a telefonod...
-
calamites
őstag
Nagyon jó szájbarágós leírás!
-
zdanee
őstag
Vagy akár várhatsz is egy picit, mert januárban jön a 6.0 alapú MIUI is

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ilyen indulással rajtam (őrültön kívül) ki fog jelentkezni....?
6.1.1 ugyebár a 6.0-s ROM 1.1.-jén kiadott frissítése... vagy (201)6.1.1.
nem pedig a verziószám, mint pl 6.0.1.