- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a jó tanácsokat. Ismerősömék ilyet javasoltak, mert ez egy univerzális gép és mindent' meg tudnánk ezzel dagasztani a kenyereket és a sütemények tésztáját;stb. , sütőnk meg van. Akkor ez alapján erre teszem a voksom.
-
Teng
aktív tag
És kedves ittlévők ti mit javasoltok kenyérsütőben készített kenyér, vagy dagasztás-kelesztés a kenyérsütőgépbe és a sütés pedig rendes sütőbe?
Mert filózok én is egy ilyen' gép vételén, de az ismerőseim közül eddig aki vett áttért arra a módszerre, hogy csak keleszti-dagasztja a géppel és rendes sütőbe jénai tálba süti meg' a kenyeret...
Esetleg aki kizárólagosan a kenyérsütőre voksol az milyen gépet javasolna?
-
Teng
aktív tag
Na legalább feltűnt, hogy a h lemaradt, sajna már módosítani nem tudtam amikor beírtam, de ez is csak neked szúrt szemet...
De magyarázd meg a mosógép is csak 20Ft-ot fogyaszt és a maxot nem is veszi fel soha... A centrije meg nem is fogyaszt...
Mint írtam nem vitatkozni akartam, majd ha többen is leírják kinek mennyi volt fogyasztásmérővel akkor elhiszem, de ez a hasra ütős megoldásra nem adok.
-
Teng
aktív tag
Persze ez rendben is van. És nem kötekedésből írtam amit írtam. De én kettesbe lakok barátnőmmel és szerintem sokkal jobba a házilag' sütött kenyér több okból is. És ha tévedtem elnézést kérek, egy lemért fogyasztással nem fogok vitába szállni. Viszont pl tavaly is elég sokat kellett úgymond ráfizetni a villanyszámlára és ezt szeretném idén elkerülni. És mint már mondtam sok kicsi sokra megy alapon nem árt re figyelni, hogy ne az éves elszámoláskor nézzen nagyokat az ember.
-
Teng
aktív tag
Szerintem a kenyérsütők normál programon legalább 1 órát sütnek legalább 750g-os kenyér esetén. Több órás programoknál sztem 1kW-al simán lehet számolni a kenyér elkészítésére.
Amúgy ezt csak azért említem meg mert sok kicsi sokra megy, és ha te magad fizeted villanyszámlát és kétnaponta sütögetsz akkor kicsit megdobhatja.
-
Teng
aktív tag
Ha már kötekedsz kötekedj rendesen. 15Ft az kb 300W lenne. Tény hogy maximális felvétel a 650W, de szerinted egy 3óra 45perces program közben a max teljesítmény felét használja csak azt is max 1 óráig azért ennyire ne legyél naiv.
Szénsav mentes víz látom nincs felétek...
-
Teng
aktív tag
Nagyon jó írás.
Egyedül egy hibát találtam benne ha 650W-ot fogyaszt és közel 4 órát megy az kb 2,6kW, 1kW 55Ft jelenleg szóval ~110Ft a villany nem 15Ft. Víznek meg számíthatsz pl ásványvizet is 60ft 1,5l szóval 12Ft a víz díj
Per pill én is nagyon gondolkozok egy ilyen gép beszerzésén, de ha 2 naponta sütnék akkor kicsit a villanyhoz is hozzátenne'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Moulinex OW3022 - Kenyérsütés otthon! Avagy tényleg finomabb a házi kenyér, mint a bolti ?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest