- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Hocken
csendes tag
Én nem találtam. Annyit tudok segíteni, hogy leírom, én mit csináltam, így utólag nem bonyolult:
- Lehetőleg mindent lementeni valahová külső eszközre, amire szükség lehet még (kontaktok, sms, könyvjelzők, programok beállításai stb-stb.)
- Rootolni kell a telót, ha még nincs: z4root innen - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953
Jöhetnek a szükséges szoftverek:
- feltettem a CWM4-et (mivel nem jó az USB-m, ezért a 3.x nem jöhetett szóba nálam, mert akkor utána még RSD Lite is kell, az meg csak kábelen megy), de egyébként is javaslom a 4.x-et, mert így még egyszerűbb a dolog
Én innen szedtem le: [link]
- leszedtem az all-in-one.zip-et a CM7 blogból ([link]), és ment az SD kártya főkönyvtárába
- Elindítottam a CWM-et (Milestone 2 Bootstrapper), aztán Bootstrap Recovery, majd ha Success akkor Reboot Recovery
- ott csináltam egy backupot (Ez KI NE MARADJON!
), Backup and Restore/Backup
- most jön az install zip from sdcard, itt kiválasztani a CM7-0828-nightly-build-all_in_1.zip-et, majd YES-el jóváhagyni
- dolgozik pár percet, majd jönnek a wipe-ok (ezek MINDEN beállítást törölnek a telórol, leveleket, kontaktokat, sms stb, ezért kell backupolni, az SD kártyához viszont nem nyúlt nálam):
- wipe cache partition
- wipe data/factory reset
- Advanced/wipe Dalvik cache
- Advanced/Wipe Battery StatsEzeket a lépéseket 2x egymás után meg kell csinálni, különben nem indul el az új rom (nálam is ez volt). Kb 3-4 perc alatt el kell indulnia, ha mégsem, battery ki
- nálam a CWM 4.x-el itt már csak újra kellett indítani (Reboot system now) és -. másodjára - ment is
Ha nem indul el, akkor bekapcs után a kék lednél a hangerő le gombbal be lehet lépni a recoverybe ismét, és wipe újra. ha ez sem segít, ezen az oldalom magyarul van néhány tipp: [link]
Nekem ennyi volt, nem bántam meg, szinte új telefon érzésem van
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest