Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ed Hocken

csendes tag

válasz boxfan #524 üzenetére

Én nem találtam. Annyit tudok segíteni, hogy leírom, én mit csináltam, így utólag nem bonyolult:

- Lehetőleg mindent lementeni valahová külső eszközre, amire szükség lehet még (kontaktok, sms, könyvjelzők, programok beállításai stb-stb.)

- Rootolni kell a telót, ha még nincs: z4root innen - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953

Jöhetnek a szükséges szoftverek:

- feltettem a CWM4-et (mivel nem jó az USB-m, ezért a 3.x nem jöhetett szóba nálam, mert akkor utána még RSD Lite is kell, az meg csak kábelen megy), de egyébként is javaslom a 4.x-et, mert így még egyszerűbb a dolog

Én innen szedtem le: [link]

- leszedtem az all-in-one.zip-et a CM7 blogból ([link]), és ment az SD kártya főkönyvtárába

- Elindítottam a CWM-et (Milestone 2 Bootstrapper), aztán Bootstrap Recovery, majd ha Success akkor Reboot Recovery

- ott csináltam egy backupot (Ez KI NE MARADJON! :K ), Backup and Restore/Backup

- most jön az install zip from sdcard, itt kiválasztani a CM7-0828-nightly-build-all_in_1.zip-et, majd YES-el jóváhagyni

- dolgozik pár percet, majd jönnek a wipe-ok (ezek MINDEN beállítást törölnek a telórol, leveleket, kontaktokat, sms stb, ezért kell backupolni, az SD kártyához viszont nem nyúlt nálam):
    - wipe cache partition
    - wipe data/factory reset
    - Advanced/wipe Dalvik cache
    - Advanced/Wipe Battery Stats

Ezeket a lépéseket 2x egymás után meg kell csinálni, különben nem indul el az új rom (nálam is ez volt). Kb 3-4 perc alatt el kell indulnia, ha mégsem, battery ki

- nálam a CWM 4.x-el itt már csak újra kellett indítani (Reboot system now) és -. másodjára - ment is

Ha nem indul el, akkor bekapcs után a kék lednél a hangerő le gombbal be lehet lépni a recoverybe ismét, és wipe újra. ha ez sem segít, ezen az oldalom magyarul van néhány tipp: [link]

Nekem ennyi volt, nem bántam meg, szinte új telefon érzésem van:)

Új hozzászólás Aktív témák