Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Most már érdemes feltenni a CM11-et. Elég stabil, és gyors. Mielőtt átváltottam volna az ART-re, lefuttattam egy Antutu-t, az eredmény 5000. Art-tal ugyanez 5800, és persze semmilyen beállításon nem változtattam közben. Ilyen jó eredményt még semmilyen, se gyári, se főzött rommal nem produkált. De - csodára ne számítson senki. A memória hiány sajnos érezhető, a magam részéről én tovább lépek, D4-re. A czehop-féle CM11-et raktam fel, a másikról nem tudok véleményt mondani. Javaslom, hogy telepítsd a romot, a Gapp-okat, csinálj egy-két újraindítást. Ne kezd el belakni, hanem válts át az ART-ra. Az ART első indulása így is csigalassú, de ha felpakoltad rá a szokásos dolgaidat, pár ősz hajszállal több lesz, mire feláll az ART-os rendszer. Néhány alkalmazás nem fut rajta, de ennek az oka, hogy még nincs macskás-Art-s frissítés. Nálam pl- az Apex launcher nem indult, szóval semmit sem tudtam csinálni az elém táruló nagy feketeséggel. Már épp le akartam takarítani, amikor beugrott a megoldás: a felső gyorbeállítási csempék működtek. Így elértem a beállítás menüt. Ott bementem a lock screen beállításokba. A képernyőzáron elérhetővé tettem a PlayStore-t, onnan meg feltettem a Nova launcher-t, ami müxik. Két hibát találtam eddig benne (egy hét alatt) : Bekapcsolásnál elindítja a wifit, de sehol nem jelzi ezt ki, csak az akkuhasználatból derül ki. Megoldás, bekapcsolás után "elindítom" a wifit, majd kikapcsolom. A másik hiba, hogy bejövő hívásnál nagyon lelassul, pár csengetés után jelenik meg csak a szokásos telefonálós kép, vagyis egy-két csöngés után nem tudod felvenni a telót. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest