Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norvik

aktív tag

válasz axioma #4856 üzenetére

Most már érdemes feltenni a CM11-et. Elég stabil, és gyors. Mielőtt átváltottam volna az ART-re, lefuttattam egy Antutu-t, az eredmény 5000. Art-tal ugyanez 5800, és persze semmilyen beállításon nem változtattam közben. Ilyen jó eredményt még semmilyen, se gyári, se főzött rommal nem produkált. De - csodára ne számítson senki. A memória hiány sajnos érezhető, a magam részéről én tovább lépek, D4-re. A czehop-féle CM11-et raktam fel, a másikról nem tudok véleményt mondani. Javaslom, hogy telepítsd a romot, a Gapp-okat, csinálj egy-két újraindítást. Ne kezd el belakni, hanem válts át az ART-ra. Az ART első indulása így is csigalassú, de ha felpakoltad rá a szokásos dolgaidat, pár ősz hajszállal több lesz, mire feláll az ART-os rendszer. Néhány alkalmazás nem fut rajta, de ennek az oka, hogy még nincs macskás-Art-s frissítés. Nálam pl- az Apex launcher nem indult, szóval semmit sem tudtam csinálni az elém táruló nagy feketeséggel. Már épp le akartam takarítani, amikor beugrott a megoldás: a felső gyorbeállítási csempék működtek. Így elértem a beállítás menüt. Ott bementem a lock screen beállításokba. A képernyőzáron elérhetővé tettem a PlayStore-t, onnan meg feltettem a Nova launcher-t, ami müxik. Két hibát találtam eddig benne (egy hét alatt) : Bekapcsolásnál elindítja a wifit, de sehol nem jelzi ezt ki, csak az akkuhasználatból derül ki. Megoldás, bekapcsolás után "elindítom" a wifit, majd kikapcsolom. A másik hiba, hogy bejövő hívásnál nagyon lelassul, pár csengetés után jelenik meg csak a szokásos telefonálós kép, vagyis egy-két csöngés után nem tudod felvenni a telót. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.

• Zsebob

senior tag

válasz axioma #4856 üzenetére

CM-en ki tudod íratni a digitizer által számolt értékeket. Csekkjórpanel

Új hozzászólás Aktív témák