Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Boldog karacsonyt!
Nekikezdtem vegre, de sajna nem trivialis a dolog.
Azt mondta az altalad javasolt cm11 telepito, hogy elobb rakjak fel cm10.2-t. OK, nezem azt, az ugy kezdodik, hogy elobb rakjak fel tezet-fele cm10-et, na legalabb az van, onnan csinalom. Addig OK, hogy install zip from sdcard, el is indul a telefon, de nem tudtam bevinni a vol down -nal recovery-be, igy eloszor elindult. Na nagy nehezen kikerestem a menubol hogyan tudom elerni a reboot into recovery-t, nyomtam is neki, de ezen mar grafikus recovery van, nem a vol up/down + pow iranyitasu karakteres. Viszont a leiras azt keri, hogy az - emlekeim szerint abban levo - tools-ban csinaljam meg a format data+cache ext4-et. De ezt en nem talalom az ujban sehol, vagy nincs vagy bena vagyok.
Most akkor installjam a cm11-et, ne foglalkozzak ezzel, vagy varazsoljam vissza azt a korabbi allapotat a recovery-nek, vagy mit kene? A 10.2 nekem alapbol nem kell, csak az install instr. miatt raktam fel.
Koszi elore is, ha tudsz valaszolni! -
axioma
veterán
Szuper, koszonom az infot! A hetvegemet mar megint szetvertek, de most mar eljutok eddig.
Az nem baj, ha picit lassu, most is az. De mar csak az is hasznalna neki, ha elkezdenem ujra belakni, nem biztos hogy mindent visszaraknek. Eddig ugy voltam vele, hogy ami kellhet meg jonak tunik, az legyen rajta. Most mar inkabb ugy, hogy azt fogom felrakni - most epp a mobilnet se gond, kulfoldre meg nem megyek -, amit eppen akkor hasznalni is szeretnek.
A hetvegen megint bogarasztam egy masik telefonon, nem volt billje, katasztrofa. Pedig mar elotte reszben elkezdett csorogni a nyalam a moto g-re. De rajottem, hogy nem nekem valo, a bill fontosabb, mint az ujabb-jobb hw.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest