Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz norvik #4863 üzenetére

Boldog karacsonyt!
    Nekikezdtem vegre, de sajna nem trivialis a dolog.
    Azt mondta az altalad javasolt cm11 telepito, hogy elobb rakjak fel cm10.2-t. OK, nezem azt, az ugy kezdodik, hogy elobb rakjak fel tezet-fele cm10-et, na legalabb az van, onnan csinalom. Addig OK, hogy install zip from sdcard, el is indul a telefon, de nem tudtam bevinni a vol down -nal recovery-be, igy eloszor elindult. Na nagy nehezen kikerestem a menubol hogyan tudom elerni a reboot into recovery-t, nyomtam is neki, de ezen mar grafikus recovery van, nem a vol up/down + pow iranyitasu karakteres. Viszont a leiras azt keri, hogy az - emlekeim szerint abban levo - tools-ban csinaljam meg a format data+cache ext4-et. De ezt en nem talalom az ujban sehol, vagy nincs vagy bena vagyok.
    Most akkor installjam a cm11-et, ne foglalkozzak ezzel, vagy varazsoljam vissza azt a korabbi allapotat a recovery-nek, vagy mit kene? A 10.2 nekem alapbol nem kell, csak az install instr. miatt raktam fel.
    Koszi elore is, ha tudsz valaszolni!

• axioma

veterán

válasz norvik #4863 üzenetére

Szuper, koszonom az infot! A hetvegemet mar megint szetvertek, de most mar eljutok eddig.
    Az nem baj, ha picit lassu, most is az. De mar csak az is hasznalna neki, ha elkezdenem ujra belakni, nem biztos hogy mindent visszaraknek. Eddig ugy voltam vele, hogy ami kellhet meg jonak tunik, az legyen rajta. Most mar inkabb ugy, hogy azt fogom felrakni - most epp a mobilnet se gond, kulfoldre meg nem megyek -, amit eppen akkor hasznalni is szeretnek.
    A hetvegen megint bogarasztam egy masik telefonon, nem volt billje, katasztrofa. Pedig mar elotte reszben elkezdett csorogni a nyalam a moto g-re. De rajottem, hogy nem nekem valo, a bill fontosabb, mint az ujabb-jobb hw.

Új hozzászólás Aktív témák