- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Most szereltem eppen ossze. Megprobalom a kiutest, de a D2G mar bevitt egy talalatot nekem: annyira tuti voltam, hogy a kijelzo a rossz, most osszeraktam az ujjal, es a szelso savban me'g mindig nem jo... (ill. valami csatlakozot is kihagyhattam, mert nem jo a giroszenzor, bill. kihuzasra valt, de oldalra fektetesre nem). Epp ezert jottem fel panaszkodni, hogy egyelore nem nyert... me'g az is lehet, hogy amit kiszedtem, az mint digitizer jo, csak persze hasznalt. Illetve hat hianyzik a ragasztojanak egy resze is (ami a kereten ragadt, azt csavarhuzoval letoltam, hogy ne legyen az a pici elallas sem, ami a Mile2-nel maradt. Porra, ujjlenyomatokra most jobban vigyaztam, az is latszik rajta.
Droid 4 mar csak cserevel johet a haztartasba... pedig erdekelne.Ja, a kikodolast ettol fuggetlenul koszonom, mindjart nekifutok, hogy legalabb az meglegyen, aztan kitalalom, mit csinaljak a masik bajaval...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- Proxmox VE
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Garmin fenix 2
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest