Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Tardsd erős fény alá, ott van az, pont szimmetrikusan a jobb oldali leddel és a kamerával.
Szenka:
Üdv a Klubban!
Pár válasz:
Az akkukijelzéshez én a Battery Indicator (Pro) változatot használom, de az ingyenes is tudja, amit te akarsz, és vannak más jópofa funkciói is, amiket kicsit nehéz felfedezni, de ha már megvan, nagyon tud hiányozni (pl. áramforrásra kapcsolva egyszeri képernyőzár-felbontás után kikapcsolja a képernyőzárat, így nem kell állandóan azzal vacakolnod).A motoblur azért jó, mert egy helyen nyilvántartja az összes accountodat, újratelepítés után pár perc alatt szinte használható állapotba hozza a telefonodat.
A net gyors ki-be kapcsolására az APNDroid jó megoldás, de a Quicker nevű app is tudja azt és mást is, nekem nagyon jól bevált. De a gyors ki-be kapcsolGATást felejtsd el, attól össze tud zavarodni, aztán teló ki-bekapcsig helyre se áll. Legalbbis nekem, gyári 2.3.4-gyel. Az adatforgalmat a Settings menüben is meg tudod nézni, de van rá progi is, én nem használok ilyet.
A kamera képe akkor szemcsés, ha kevés fényben fotózol. Ha van elég fény (a téli utca nem számít annak), akkor nem szemcsés, sőt, egész jó. De vedd figyelembe, hogy ebben a fényérzékelő mérete kb. akkora, mint egy gyufaszál keresztmetszete, amin eléggé sűrűn van az az ötmillió érzékelő, rendesen gerjesztik egymást.
Zsolto
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest